• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar yardım eder misiniz?

mavipati06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
1
0
1
26
Merhaba ben Ankarada yaşıyorum. Küçükken düşünce burnumda kemer oluştu. Önden güzel duruyor ama yandan farklı bir burun gibi. Ameliyat olmaya annemi ikna ettim ama zor oldu biraz. Önerdiğiniz Ankarada iyi bir doktor var mı? Ben doktor Tolga Eryılmaz ve Doktor Mesut Kaya arasında kaldım. Lütfen yardım edin. Başarılı ve işinde iyi bi doktor önerin.

Merhaba ben Ankarada yaşıyorum. Küçükken düşünce burnumda kemer oluştu. Önden güzel duruyor ama yandan farklı bir burun gibi. Ameliyat olmaya annemi ikna ettim ama zor oldu biraz. Önerdiğiniz Ankarada iyi bir doktor var mı? Ben doktor Tolga Eryılmaz ve Doktor Mesut Kaya arasında kaldım. Lütfen yardım edin. Başarılı ve işinde iyi bi doktor önerin.

Ben de bu iki doktor arasında kararsızım. Yok mu bu doktorlara ameliyat olan arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacımız var..

Ameliyatınızı oldunuz mu?

bende bi kaç gün önce benzer bir konu açtım kafanı karıstırmak istemem ama muhitdin eski ve haldun kamburoglunada bir bak istersen bende bu ikisi arasında kaldım

Back