• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği olanlar bakabilir mi?

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Kızlar ben ameliyat olalı 5 gün oldu 2 gün sonra alçılar çıkacak. Şu an alçıdan sadece burun ucum gözüküyor ve gayet güzel duruyor ucu. Kalkıklığı tam istediğim gibi. Korkum şu ki, 2 gün sonra alçılar çıkınca kalkıklık iner mi zamanla? En ufak bi inme bile olsun istemiyorum :( Sizde inme gibi bir durum oldu mu?

mrb canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu.kalın deriliyim.dediğin gibi alçıdan ilk çıktığında burnum kalkık bir görüntüye sahipti.ama 2 hafta sonra ödemler burun ucuna inince o kalkık görüntüsü kalmadı.kalkıklığını çok beğeniyordum.doktorun dediğine göre kalın derililerde ödem daha fazla olduğu için burundaki o kalkık görüntü 1 yıl sonra ödemler gidince tekrar oluşacakmış.bir de yerçekimi etkisi var illaki 1-2 milimlik düşme olacak.

canım nihai sonucunda o kalkıklık biraz inmiş olur ama çok değil. şuan ödemler burun ucunu yukarı çekmiş durumda. milimlik inmeler olabilir.

benimde 2 gün sonra çıkıyor alçım benim de kabusum ucu filan değil küçülmemiş sanki çok stres oldum bende

Kızlar ben ameliyat olalı 5 gün oldu 2 gün sonra alçılar çıkacak. Şu an alçıdan sadece burun ucum gözüküyor ve gayet güzel duruyor ucu. Kalkıklığı tam istediğim gibi. Korkum şu ki, 2 gün sonra alçılar çıkınca kalkıklık iner mi zamanla? En ufak bi inme bile olsun istemiyorum :KK43: Sizde inme gibi bir durum oldu mu?
Alçılı burnunuzun ucu gördüğünüz kadarıyla hoşunuza gitmiş olsa bile burnunuzun bütün görüntüsüyle değerlendirme yapmanız daha doğru olcaktır.bende alçılıyken sadece burun ucuma bakıp burnum çok büyük işlem yapılmamış diyordum ama alçı çıkınca çok sürpriz oldu bana:) herşey istediğiniz gibi olur umarım bundan sonrası bol sabır:)

Alci ciktiktan sonra bile şekli tam belli olmuyorken Alcili buruna bakıp telaşa kapilma bence

Kızlar ben ameliyat olalı 5 gün oldu 2 gün sonra alçılar çıkacak. Şu an alçıdan sadece burun ucum gözüküyor ve gayet güzel duruyor ucu. Kalkıklığı tam istediğim gibi. Korkum şu ki, 2 gün sonra alçılar çıkınca kalkıklık iner mi zamanla? En ufak bi inme bile olsun istemiyorum :KK43: Sizde inme gibi bir durum oldu mu?

Back