• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar ACİL bakabilir mi lutfenn

Hayır düşme olmadı aksine burun ucu şişliklerim indikten sonra burnum zarifleştikçe o kavis daha da oldu ve burun ucu şeklim de ortaya çıktı. Yani demek istediğim şu burnunuz daha çok yeni o yüzden şişliklerden dolayı burun ucunuz yuvarlar, kaba ve düşmüş gibi görünüyor ama o şişlikler indikçe o sorunlar ortadan kalkıyor. Sadece sabırlı olmanız lazım o burun çok değişecek. İsteseniz de istemeseniz de böyle kalması imkansız. 1 yılda çok değişir.
Çok teşekkür ederim ya içime su serptiniz 🥰🥰

Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? :KK43:(((
Merhabaa balımm ben ela keşke daha erkenden görüp öncedenn cevap verseydim.İlk öncelikle hepsi düzeliyor temmuz ayında ameliyat oldum 5.ayıma gireceğim ilk bir ay burnumu asla beğenmemiştim çok kavisli ve aşırı uzun duruyordu burun ucum 2.aya girdikten sonra hepsi yavaş yaval azaldı şuan 4.Ayım biteceği halde burun ucumda halen çok ödem var ama biraz sabredince hepsi düzeliyor hiç merak etme sana ulaşa bileceğim instagram adresi falan varsa eğer oradan da fotoğraf atabilirim merak ettiğin şeyleri daha detaylıcada konuşabiliriz çünkü bende çevremde olan kimse yoktu aklımda hep soru işaretleri kalıyordu aynı şeyleri yaşayan birinden cevap almak çok farklı oluyor ulaşmak istersen dediğim gibi konuşabiliriz sosyal medyadan içini rahatlatabilirim.Tekrardan çok geçmiş olsun 🫶🏻❤️

Merhabaa balımm ben ela keşke daha erkenden görüp öncedenn cevap verseydim.İlk öncelikle hepsi düzeliyor temmuz ayında ameliyat oldum 5.ayıma gireceğim ilk bir ay burnumu asla beğenmemiştim çok kavisli ve aşırı uzun duruyordu burun ucum 2.aya girdikten sonra heyavaş yaval azaldı şuan 4.Ayım biteceği halde burun ucumda halen çok ödem var ama biraz sabredince hepsi düzeliyor hiç merak etme sana ulaşa bileceğim instagram adresi falan varsa eğer oradan da fotoğraf atabilirim merak ettiğin şeyleri daha detaylıcada konuşabiliriz çünkü bende çevremde olan kimse yoktu aklımda hep soru işaretleri kalıyordu aynı şeyleri yaşayan birinden cevap almak çok farklı oluyor ulaşmak istersen dediğim gibi konuşabiliriz sosyal medyadan içini rahatlatabilirim.Tekrardan çok geçmiş olsun 🫶🏻❤️
Merhabalarr teşekkür ederim yanıtınız için. Evet konuşmak iyi gelecektir inst hesabıma yazmanızı beklerim 'meliike.11'

Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? :KK43:(((
Tam 7 sene oldu estetik olalı ilk başlarda oyuncak burun gibi olur sonra şişlik iniyor için rahat olsun ;)

Kızlar bende de aynı sorular var böylemi kalacak diye fotograf ekleyeyim birde siz bakın ilk foto şimdiki hali.. uzunluk ve düz gibi durması canımı sıkıyor 1 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı henüz erken biliyorum ama bu sorular beynimi yiyor :(

Eklentiler

• 0EA5CFF6-A6D1-4314-BDF1-F46A78B7A3F0.jpeg
    0EA5CFF6-A6D1-4314-BDF1-F46A78B7A3F0.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 388F01FF-DC68-475B-9BE1-D0DC7EC1DF0E.png
    388F01FF-DC68-475B-9BE1-D0DC7EC1DF0E.png
    405,8 KB · Görüntüleme: 66
  • BF849081-3EC5-4991-A4F4-945962930FEF.jpeg
    BF849081-3EC5-4991-A4F4-945962930FEF.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bende de aynı sorular var böylemi kalacak diye fotograf ekleyeyim birde siz bakın ilk foto şimdiki hali.. uzunluk ve düz gibi durması canımı sıkıyor 1 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı henüz erken biliyorum ama bu sorular beynimi yiyor :KK43:
Benim de burun ucum sonradan böyle oldu. Hem uzadı hem düştü. Aşırı doku üretimi olmuş. Bence bir an önce doktora görünün erken teşhiste kortizon enjeksiyonu çözüm olabiliyormuş.

Fazla doku üretimi yok bende ödemden kaynaklanıyor ve durmadan değişiyor bak mesela şuanki hali bu

Eklentiler

• 0D431DE1-0BD1-4600-8880-B7216A34A3CB.jpeg
    0D431DE1-0BD1-4600-8880-B7216A34A3CB.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 70
Fazla doku üretimi yok bende ödemden kaynaklanıyor ve durmadan değişiyor bak mesela şuanki hali bu
Ben de ödem zannediyordum o yüzden doktora gitmedim. Sizinki kesin benimkiyle aynıdır demiyorum zaten. Eğer öyle bir şey varsa erken müdahale için doktora görünün diyorum. Soldaki fotoğraf 7. Günden, sağdaki fotoğraf 5. Aydan. Burun boyumun ne kadar uzadığı ve ucunun düştüğü görülüyor zaten.

Eklentiler

• B34CDBC5-82B3-451D-9BE0-345949C3BBCF.jpeg
    B34CDBC5-82B3-451D-9BE0-345949C3BBCF.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 68
Ben de ödem zannediyordum o yüzden doktora gitmedim. Sizinki kesin benimkiyle aynıdır demiyorum zaten. Eğer öyle bir şey varsa erken müdahale için doktora görünün diyorum. Soldaki fotoğraf 7. Günden, sağdaki fotoğraf 5. Aydan. Burun boyumun ne kadar uzadığı ve ucunun düştüğü görülüyor zaten.
2 haftada bir doktora resim atıyorum öyle birsey olsa söylerdi sanırım sizin kaçıncı ayda düştü

Bence burnunuz çok tatlı olmuş yeni olmasina rağmen çok güzel duruyor sen benim burnumun ilk halini görseydin aynalara küserdin ben iki ay boyunca ağladım şimdi biraz toparlandı 8 ayı devirdim eğer istediğim sonuca varmassa bende revizyon istiyorum uç kısmı için

Back