• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar ACİL bakabilir mi lutfenn

Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? :KK43:(((
Geçmiş olsun, bence burnunuz gayet iyi olmuş. Benim nacizane fikrim, düz burun erkeklere, kavisli burun kadınlara daha çok yakışıyor. O nedenle bence burnunuz güzel yapılmış hiç dert etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, burnunuzda ameliyat sonrası ödem olması doğal ama kavisli yapı düzleşmez.

Geçmiş olsun, bence burnunuz gayet iyi olmuş. Benim nacizane fikrim, düz burun erkeklere, kavisli burun kadınlara daha çok yakışıyor. O nedenle bence burnunuz güzel yapılmış hiç dert etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, burnunuzda ameliyat sonrası ödem olması doğal ama kavisli yapı düzleşmez.
Teşekkür ederim. Kavisli olmasını o kadar dert etmem ama burun ucundaki o yükseklik,şişlik beni çok rahatsız ediyor. Umarım o iner :(

Zamanla zarifleşir. Benim kavisim bantlar çıktığında çok güzeldi ödem inince biraz daha kavislendi ama daha sonra kavis azaldı. Neden olduğunu bilmiyorum tabi. Ama sizin kavisiniz ideal uç kısmı da çok şiş çünkü çok yeni burnunuz. Şimdiden endişe etmeyin.

Zamanla zarifleşir. Benim kavisim bantlar çıktığında çok güzeldi ödem inince biraz daha kavislendi ama daha sonra kavis azaldı. Neden olduğunu bilmiyorum tabi. Ama sizin kavisiniz ideal uç kısmı da çok şiş çünkü çok yeni burnunuz. Şimdiden endişe etmeyin.
Yaa çookk teşekkür ederim içimi rahatlattiniz biraz. Benimde bantlar ilk çıktığında kavisi idealdi benim için. Ama sonradan burun sırtı çöktü ucu da böyle kaldı. İnsallah dediğiniz gibi olur

Yaa çookk teşekkür ederim içimi rahatlattiniz biraz. Benimde bantlar ilk çıktığında kavisi idealdi benim için. Ama sonradan burun sırtı çöktü ucu da böyle kaldı. İnsallah dediğiniz gibi olur
Çok bariz bir fark olmuyor ama gözünüz alışıyor. Fotoğraflarsanız değişimi göreceksiniz😊

Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? :KK43:(
Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen

Merhabalar bendede böyle kavisli oldu ameliyat sonrası ben hemen doktoruma anlattım ama bunun çok normal olduğunu ve yavaşça bu görüntünün gideceğini söyledi ve oldu da zamanla düzeldi benimki ama zamanla da geçmezse hemen doktorunuza haber verin

Geçmiş olsun. Şişlikler burun ucuna doğru indiği için burun ucu öyle görünüyor. Benimde aynısı oldu. İlk 3-4 ay şekilsiz biçimsiz bir haldeydi. Haliyle memnun değildim. Şişlik burun ucuna doğru indikçe burun ucu top gibi ve düşük duruyordu. Ama sabırlı olun 6. Aydan itibaren burun ucu şişlikleri gözle görülür şekilde azalıyor şekli o zaman belli olur

Geçmiş olsun. Şişlikler burun ucuna doğru indiği için burun ucu öyle görünüyor. Benimde aynısı oldu. İlk 3-4 ay şekilsiz biçimsiz bir haldeydi. Haliyle memnun değildim. Şişlik burun ucuna doğru indikçe burun ucu top gibi ve düşük duruyordu. Ama sabırlı olun 6. Aydan itibaren burun ucu şişlikleri gözle görülür şekilde azalıyor şekli o zaman belli olur
Ay hadi İnşallah. Peki düşme çok oldu mu ? Daha fazla düşsün istemem yaa

Hayır düşme olmadı aksine burun ucu şişliklerim indikten sonra burnum zarifleştikçe o kavis daha da oldu ve burun ucu şeklim de ortaya çıktı. Yani demek istediğim şu burnunuz daha çok yeni o yüzden şişliklerden dolayı burun ucunuz yuvarlar, kaba ve düşmüş gibi görünüyor ama o şişlikler indikçe o sorunlar ortadan kalkıyor. Sadece sabırlı olmanız lazım o burun çok değişecek. İsteseniz de istemeseniz de böyle kalması imkansız. 1 yılda çok değişir.

Back
X