- 24 Eylül 2022
- 41
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi clarkvehelena
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, bence burnunuz gayet iyi olmuş. Benim nacizane fikrim, düz burun erkeklere, kavisli burun kadınlara daha çok yakışıyor. O nedenle bence burnunuz güzel yapılmış hiç dert etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, burnunuzda ameliyat sonrası ödem olması doğal ama kavisli yapı düzleşmez.Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? (((
Teşekkür ederim. Kavisli olmasını o kadar dert etmem ama burun ucundaki o yükseklik,şişlik beni çok rahatsız ediyor. Umarım o inerGeçmiş olsun, bence burnunuz gayet iyi olmuş. Benim nacizane fikrim, düz burun erkeklere, kavisli burun kadınlara daha çok yakışıyor. O nedenle bence burnunuz güzel yapılmış hiç dert etmeyin. Sorunuza gelecek olursak, burnunuzda ameliyat sonrası ödem olması doğal ama kavisli yapı düzleşmez.
o geçer merak etmeyin (ben de zamanında yaptırdım oradan tecrübeliyim)Teşekkür ederim. Kavisli olmasını o kadar dert etmem ama burun ucundaki o yükseklik,şişlik beni çok rahatsız ediyor. Umarım o iner
O kalın görüntü geçer yani dimiiBurun ucunuz çok şiş.6-7 ay içinde istediğiniz seviyeye ulaşır :)
Tabii ki zamanla daha küçük ve zarif olur . Henüz çok yeni. 6.ayda farklı, birinci yılda daha farklı olurO kalın görüntü geçer yani dimii
Yaa çookk teşekkür ederim içimi rahatlattiniz biraz. Benimde bantlar ilk çıktığında kavisi idealdi benim için. Ama sonradan burun sırtı çöktü ucu da böyle kaldı. İnsallah dediğiniz gibi olurZamanla zarifleşir. Benim kavisim bantlar çıktığında çok güzeldi ödem inince biraz daha kavislendi ama daha sonra kavis azaldı. Neden olduğunu bilmiyorum tabi. Ama sizin kavisiniz ideal uç kısmı da çok şiş çünkü çok yeni burnunuz. Şimdiden endişe etmeyin.
Çok bariz bir fark olmuyor ama gözünüz alışıyor. Fotoğraflarsanız değişimi göreceksinizYaa çookk teşekkür ederim içimi rahatlattiniz biraz. Benimde bantlar ilk çıktığında kavisi idealdi benim için. Ama sonradan burun sırtı çöktü ucu da böyle kaldı. İnsallah dediğiniz gibi olur
Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen oldu mu ?? (
Selam kizlar. 12 gün önce rinoplasti oldum burun ucumun sırt kısmı çok şiş görünüyor ve baya kavisli yapmiş gibi. Sizce bu ödem mi ? İlerde o kavis görüntü gider mi yoksa daha çok çöküntü olur mu ?? Ben daha düz doğal bı burun istiyordum ama resmen üst tarafta kemik bırakmamış. Sizce düzleşir mi ??? Aranızda rinoplasti sonrası burnu böyle olup sonra duzlesen
Teşekkür ederimmm . Doktorum Samet TaştanBurnunuz bence gayet güzel olmuş. Ameliyatınızı hangi doktor gerçekleştirdi acaba? Ben de doktor arayışı içindeyim
Ne kadar sürede düzeldi acabaMerhabalar bendede böyle kavisli oldu ameliyat sonrası ben hemen doktoruma anlattım ama bunun çok normal olduğunu ve yavaşça bu görüntünün gideceğini söyledi ve oldu da zamanla düzeldi benimki ama zamanla da geçmezse hemen doktorunuza haber verin
Ay hadi İnşallah. Peki düşme çok oldu mu ? Daha fazla düşsün istemem yaaGeçmiş olsun. Şişlikler burun ucuna doğru indiği için burun ucu öyle görünüyor. Benimde aynısı oldu. İlk 3-4 ay şekilsiz biçimsiz bir haldeydi. Haliyle memnun değildim. Şişlik burun ucuna doğru indikçe burun ucu top gibi ve düşük duruyordu. Ama sabırlı olun 6. Aydan itibaren burun ucu şişlikleri gözle görülür şekilde azalıyor şekli o zaman belli olur