• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olan var mı?

Esved13

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Merhaba burnumda kemik eğriliği kaynaklı nefes alamama sorunu var.Ameliyat olmam gerekiyor.Ameliyat olmuşken küçük çaplı estetik düşünüyorum.İstanbuldayım devlet hastanesinde olmak istiyorum birkaç doktor buldum ama deniz beyin instagramda daha çok ameliyatı görünüyor.Ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Merhaba ameliyatı Deniz beye mi oldunuz acaba

Nefes alamama için oluyorsanız tavsiye etmem. Bende aynı şey için gittim hazır olmuşken kemerli kemiğinde alayım dedim. Şekil çok iyi ama iç kötü 🙂ve kbb ciye yaptırdım inanın estetisyenden daha iyi oldu ve şişme ödem hiç olmadı

Nefes alamama için oluyorsanız tavsiye etmem. Bende aynı şey için gittim hazır olmuşken kemerli kemiğinde alayım dedim. Şekil çok iyi ama iç kötü 🙂ve kbb ciye yaptırdım inanın estetisyenden daha iyi oldu ve şişme ödem hiç olmadı
Merhaba. Siz Deniz beye mi oldunuz ameliyatı? Ben de bu sene revizyon düşünüyorum. Hem şekil bozuklugu hem nefes alamama sorunu var. Sizce olmalı mıyım?

Merhaba burnumda kemik eğriliği kaynaklı nefes alamama sorunu var.Ameliyat olmam gerekiyor.Ameliyat olmuşken küçük çaplı estetik düşünüyorum.İstanbuldayım devlet hastanesinde olmak istiyorum birkaç doktor buldum ama deniz beyin instagramda daha çok ameliyatı görünüyor.Ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Merhaba. Acaba ameliyat oldunuz mu? Dk ismi yazar mısınız? Ve sonuç nasıl

Merhaba deniz korkmaza ben de ameliyat olmayı düşünüyorum (ilk ameliyat benimki) instagramdan takip ettiği birkaç hastasıyla konuştum memnunlar fakat çok fazla yorum bulamadım onlar haricinde. Siz ameliyat oldunuz mu

Back
X