• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği olan var mı??

Slhc-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
14
1
86
29
Merhabalar , Antalya Eğitim Araştırma hastanesinde Estetik Cerrahı Çağlayan Karaman var . İnternette hakkında iyi şeyler okudum ama bizzat bu deneyimi yaşamış ya da duymuş birilerinden fikir almak istedim. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde ameliyat olan var mı ? Ameliyat koşulları nasıl? Burun estetiği ve nefes problemi konusunda Çağlayan Karaman ı önerenler bilgi verirse çook mutlu olurum. Teşekkürler şimdidenn :KK36::KK9:

Merhaba. Çağlayan Kahraman a burun ameliyatı olan arkadaşlar sonuçtan memnun musunuz? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen?

Konuyla alakasiz ama ben de devlette estetik ameliyat olmak istiyorum burnumdan. Yalniz bi egrilik saglik ile ilgili bir sorun yok burnumda. Direkt estetik cerrahi gidip estetik olmak istediginizi mi soyluyorsunuz? Cevap verirseniz cok mutlu olurum. Gunlerdir araştırıyorum net bir sey bulamadim.

Konuyla alakasiz ama ben de devlette estetik ameliyat olmak istiyorum burnumdan. Yalniz bi egrilik saglik ile ilgili bir sorun yok burnumda. Direkt estetik cerrahi gidip estetik olmak istediginizi mi soyluyorsunuz? Cevap verirseniz cok mutlu olurum. Gunlerdir araştırıyorum net bir sey bulamadim.
Eğer deviasyon ya da nefeste sıkıntı yoksa kbb ciler devlette yapmıyor diye biliyorum. Ama siz yine de bi görüşün

Eğer deviasyon ya da nefeste sıkıntı yoksa kbb ciler devlette yapmıyor diye biliyorum. Ama siz yine de bi görüşün
Kbb degilde plastik cerrahi yapıyor diye duydum. Kayseride devlet hastanesinin plastik cerrahina instagramdan msj attim. Adam şansıma bu ay son acibademe geçiyorum dedi. Cok iyi bi dr. Acibadem de en pahalisi. Kendisine sordum devlette herkese yapılıyor mu estetik diye.. bana ben artık acibademdeyim gelirseniz orda gorusuruz. Devlette olsaydim da zaten 100 kişi falan halihazirda sırada dedi. Burdan devlette estetik yapildigini cikardim ama gidip gorusmekte fayda var:)

çağlayan karamanın ameliyatını bilmiyorum ama yakınım doktoru başka şehire geçince çağlayan beyde kontrol olmuş çok da memnun kalmıştı, ilgili ve sevecen biri olduğunu duydum.
Ameliyat fiyatlarını paylaşırsanız çok memnun olurum :)

Back