- 13 Haziran 2021
- 16
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi seizetheday7bus
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha morlugunuz bile geçmemiş.Bir sey söylemek icin coook erken.Burnunuzun ucu biraz düşer şişlikler iner kaviste kaybolmaya başlar yakında.Benim 3. Ayım bitmek üzere burnum oturmuş yerine.Ucunu kalkık istemiştim ama hafif düştü o da.Kavisi de indi.Ayrica sizin burnunuz su an bile onden kotu durmuyor.4. Aydan sonra hala memnun değilseniz (ki bence daha değişecek burnunuz) o zaman endiselenirsiniz.Egrilik konusunda da şu an bayagi odemli burnunuz ve her gun başka bir yere gider o ödem o yuzden eğri gözükür bu yüzden de bir sey söylemek icin erken ama cok haklısınız insan stres yapmadan duramıyor bende ilk 1 ay fazla nefes alamamistim cok stres yapmıştım su an iyiyim.Kızlar burnum yandan az eğri göründüğü için ve bundan rahatsızlık duyduğum için yıllardır burun estetiği olmak istiyordum. Ameliyata girmeden önce doktoruma yüz ifademi bozmayacak asla kalkık ve kavisli olmayan tamamen doğal görünümlü bir burun istediğimi söylemiştim. Fakat kendisi tam tersini yapmış, şu an önden bakıldığında burun deliklerim görünüyor, aynı zamanda aşırı kavisli bir burun yapmış, resmen burun duvarım yok, göz arasındaki mesafem bayağı fazla görünüyor, çünkü aşırı çöktürmüş sanırım çok aşırı mutsuzum, depresyonunun eşiğindeyim, kendime aynadan bakamıyorum, çünkü eski ben yok. Çok tuhaf hissediyorum. Kalkıklığı ve kavisi inanılmaz derece moralimi bozuyor. Kavisle yapılmış olan kalkıklık düşüyor mu arkadaşlar? Burnum ve ağzım arasındaki mesafe aşırı arttı, küçük domuz yavrusu gibiyim. Burun ucumda aşırı yuvarlak geliyor. Aşırı ödemli olduğunu söyledi doktorum düşecek tarzında konuştu kendisi de ilgili bir doktor ama ben bayağı kötüyüm. Yüzüm aşırı değişti ve güzelleşmek için değilde çirkinleşmek için yapılmış bir operasyon geçirmiş gibi hissediyorum. Deneyimli arkadaşlar yazsa çok mutlu olacağım (En sondaki fotoğrafım ise eski burnum, ona hasretim şu an)
Ameliyat öncesindeki halini attım onu gördünüz mü? Onun gibi olsun istemiyorum ama doktor onun gibi olacak ucu bir tık düşecek dedi, bana teşekkür mesajları falan atacaksın tarzında konuşup rahatlatmaya çalıştı , ama ben ameliyat öncesini bile hiç beğenmedim, çok yapay duruyor asla istemediğim gibi önden avatar gibi duruyorumDaha morlugunuz bile geçmemiş.Bir sey söylemek icin coook erken.Burnunuzun ucu biraz düşer şişlikler iner kaviste kaybolmaya başlar yakında.Benim 3. Ayım bitmek üzere burnum oturmuş yerine.Ucunu kalkık istemiştim ama hafif düştü o da.Kavisi de indi.Ayrica sizin burnunuz su an bile onden kotu durmuyor.4. Aydan sonra hala memnun değilseniz (ki bence daha değişecek burnunuz) o zaman endiselenirsiniz.Egrilik konusunda da şu an bayagi odemli burnunuz ve her gun başka bir yere gider o ödem o yuzden eğri gözükür bu yüzden de bir sey söylemek icin erken ama cok haklısınız insan stres yapmadan duramıyor bende ilk 1 ay fazla nefes alamamistim cok stres yapmıştım su an iyiyim.
Çok teşekkür ederim Şu avatarlarım geçer mi ona aşırı taktım göz arası mesafem berbat duruyor normalde düz olan gözlerim yuvarlak olmuş biçimde. Burun sırtımı çok törpülediği için avatar gibi kalacağım korkusu varBence önceki haline göre cok cok güzelsuan ödemlerden ve alısma surecinden dolayi cirkin goruyorsun kendini canim.Kalkıklık iner biraz ve sekli cok güzel profilden tekrar baktim 2 ameliyat gecirmis biri olarak suan icin sıkıntı yok diyorum.İnsallahta bu sekilde sorunsuz devam eder.
Hayir düzelecek hepsi korkmayın benimde aynı şekildedir hatta 10 yaşındaki yeğenim (çok açık sözlüdür maalesef ) bana "Teyze yüzün çok kötü olmuş keske olmasaydın ameliyat " demisti.Cok garip ve komikti yüz ifadem ama hepsi geçecek korkmayın.Çok teşekkür ederim Şu avatarlarım geçer mi ona aşırı taktım göz arası mesafem berbat duruyor normalde düz olan gözlerim yuvarlak olmuş biçimde. Burun sırtımı çok törpülediği için avatar gibi kalacağım korkusu var
Teşekkür ederimHayir düzelecek hepsi korkmayın benimde aynı şekildedir hatta 10 yaşındaki yeğenim (çok açık sözlüdür maalesef ) bana "Teyze yüzün çok kötü olmuş keske olmasaydın ameliyat " demisti.Cok garip ve komikti yüz ifadem ama hepsi geçecek korkmayın.
Ben eski ve yeni haline baktigimda dısarıdan bir göz olarak aslaaa diyorumÇok teşekkür ederim Şu avatarlarım geçer mi ona aşırı taktım göz arası mesafem berbat duruyor normalde düz olan gözlerim yuvarlak olmuş biçimde. Burun sırtımı çok törpülediği için avatar gibi kalacağım korkusu var
Bana kalırsa revizyon şart gibi duruyor şu kalkıklık inmeseBen eski ve yeni haline baktigimda dısarıdan bir göz olarak aslaaa diyorum
Gayet güzell canım hic dert etme onu..
Önceki halindeki dudak burun arasi mesafende genis aslinda ve burun ameliyatı sonraki maalesef evet biraz daha aciliyor mesafe
Ha cirkin mi diye sorarsann asla degil.
Cok kafana takarsan bir tık dudak dolgusu is görür
Revizyon düsünmek icim en az 6 ay lazim canim.Bu surecte degisimi resimle ay ay.Zaten fark edeceksin inecek biraz asagi.Bana kalırsa revizyon şart gibi duruyor şu kalkıklık inmese
Teşekkür ediyorum, çok zor bir süreç ama bekleyeceğim artık bir süreRevizyon düsünmek icim en az 6 ay lazim canim.Bu surecte degisimi resimle ay ay.Zaten fark edeceksin inecek biraz asagi.
Aslında doktor ne ince ne kalın bir deri yapın var demişti ama sanırım kalın deriliyim morluklar gitmediğine görekalın derili misiniz?
İçime su serptiniz teşekkür ediyorum ama çevremde hiç ameliyat olan biri olmadığı için pek bilgim yok, umarım burun sırtımın avatara benzemiş şu şeklinden kurtulurum ve kalkıklığı iner de burun arası mesafem azalırOooo siz burun estetiği ameliyat sürecini hiç bilmiyorsunuz sanırım :) daha yeni çıkmışsınız ameliyattan 1 yılda o burun o kadar değişecek ki. Ve yeni haliniz eskisinden çok güzel olmuş ifadeniz yumuşamış. Ayrıca şu an şiş olduğu fotoğraftan bile belli.
Oooo siz burun estetiği ameliyat sürecini hiç bilmiyorsunuz sanırım :) daha yeni çıkmışsınız ameliyattan 1 yılda o burun o kadar değişecek ki. Ve yeni haliniz eskisinden çok güzel olmuş ifadeniz yumuşamış. Ayrıca şu an şiş olduğu fotoğraftan bile belli.
Burnunuz çok güzel olmuş. İnsan kendisine çook zor alışıyor ameliyat sonrası maalesef. Genel olarak ilk başlardaki pişmanlık normal. Burnunuz çok şiş ciddi anlamda değişecek sizinde gözünüz alışacak. O zaman emin olun mutlu olacaksınız. Ameliyatın en zor kısmı bu zaten ağrı, şişlik, morluk hiçbir şey. Psikolojik olarak yıpranıyor insan.Kızlar burnum yandan az eğri göründüğü için ve bundan rahatsızlık duyduğum için yıllardır burun estetiği olmak istiyordum. Ameliyata girmeden önce doktoruma yüz ifademi bozmayacak asla kalkık ve kavisli olmayan tamamen doğal görünümlü bir burun istediğimi söylemiştim. Fakat kendisi tam tersini yapmış, şu an önden bakıldığında burun deliklerim görünüyor, aynı zamanda aşırı kavisli bir burun yapmış, resmen burun duvarım yok, göz arasındaki mesafem bayağı fazla görünüyor, çünkü aşırı çöktürmüş sanırım çok aşırı mutsuzum, depresyonunun eşiğindeyim, kendime aynadan bakamıyorum, çünkü eski ben yok. Çok tuhaf hissediyorum. Kalkıklığı ve kavisi inanılmaz derece moralimi bozuyor. Kavisle yapılmış olan kalkıklık düşüyor mu arkadaşlar? Burnum ve ağzım arasındaki mesafe aşırı arttı, küçük domuz yavrusu gibiyim. Burun ucumda aşırı yuvarlak geliyor. Aşırı ödemli olduğunu söyledi doktorum düşecek tarzında konuştu kendisi de ilgili bir doktor ama ben bayağı kötüyüm. Yüzüm aşırı değişti ve güzelleşmek için değilde çirkinleşmek için yapılmış bir operasyon geçirmiş gibi hissediyorum. Deneyimli arkadaşlar yazsa çok mutlu olacağım (En sondaki fotoğrafım ise eski burnum, ona hasretim şu an)
Avatar kısmı geçer mi sizce ve kavisle yapılan burunda kalkıklık iniyor mu ? sizde ameliyat oldunuz değil miBurnunuz çok güzel olmuş. İnsan kendisine çook zor alışıyor ameliyat sonrası maalesef. Genel olarak ilk başlardaki pişmanlık normal. Burnunuz çok şiş ciddi anlamda değişecek sizinde gözünüz alışacak. O zaman emin olun mutlu olacaksınız. Ameliyatın en zor kısmı bu zaten ağrı, şişlik, morluk hiçbir şey. Psikolojik olarak yıpranıyor insan.
Ben ameliyat oldum Temmuzda bir yıl olacak. Kesinlikle o avatarlık görüntüsü gidiyor bir iki ay sabredin. Burun ucuda hafif düşüyor ve yüze oturuyor.Avatar kısmı geçer mi sizce ve kavisle yapılan burunda kalkıklık iniyor mu ? sizde ameliyat oldunuz değil mi