Burun estetiği mahvoldum (fotoğraflı)

Öncelikle kötü durmuyor arkadaşlara katılıyorum, bende yakında bir revizyon olacagım eğer pozitif sonuçlanırsa size doktoru önereceğim. Benim bir arkadaşımda ankarada olacaktı özelden isim verirmisiniz ve bence dolgu yaptırmayın

Doktorunuz kimdi özelden yazabilir misiniz? Ankara’da revizyon için listemde olan biri var.O mu diye merak ettim.

Burun ucunu yamuk yapmış belki ödemin etkisidir ama bence ödem değil bu.. revizyon yaptırma derim yine de o kadar bariz bi durum değil ve fotoğraflarda her zaman daha çok dikkat çekiyor gerçek hayatın aksine

Bende burnu düşürmeye çalışıyorum Ne kadar süre sonra burnunuz düştü acaba

Kötü değil nefes sıkıntınız toksa revizyona gitmeyin ikinci ameliyatlar çok çok iyi birine yapılmalı. İyileşmesi aynı olmaz. Burun masajları var internetten bulun mutlaka onları uygulayın.

3 aylık burun henüz çok yeni. kalın derilisin; 3 ayda hiçbirşey belli olmaz. - sene bekle sonra beğenmezsen yaptır ve asla dolgu falan yaptırma.

mehmet metine ameliyat oldum. Ben hala memnun değilim kolumellamı yani burun ucumu çok kısaltmış. ama burun köprümün üst kısmının yanları şiş gözlerimi çökük gösteriyor bu da… bunun düzelmesi için beklemek gerekiyormuş. yabancı forumlarda böyle demişler (kemik kesildiği yerde nasır gibi sert tabaka oluşurmuş adı callus)

Kime oldunuz

Merhaba revizyon gecirdiniz mi acaba bi surecte

Kime ameliyat oldun

Merhaba özelden yada burdan yazabilirmisiniz Dr ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…