Kızlar merhaba bir kaç ay önce hatırlayanlar vardır konu açmıştım burun estetiği olmak istiyorum diye ailem destek vermiyor istanbul dışından gideceğim demiştim saolun sizlerde bana destek olmuştunuz söz verdiğim gibi konumu açtım evet kızlar ameliyat oldum dediğimi her şeye ama her şeye rağmen yaptım bir gece hastahane de kaldım ameliyattan önce hiç bir şey yememiştim evet ameliyat zamanı geldi dediklerinde heyecan bastı beni vazgeçecek gibi oldum ama ben bu ameliyatı kafama koymuştum bir cesaret giydim önlüğümü ve yattım sedyeye anestesi uzmanı hadi artık başlayalım dedi enjeksiyonu elimden damar yoluna sıktı sonrasını hatırlamıyorum gözümü açtım ki sedyedeyim hadi geçmiş olsun çok güzel bir burnun oldu dediler ağrım yoktu tek sıkıntım acayip derecede üşüyordum odaya getirdiler üstüme battaniye filan verdiler üç saat sonra da ekmeksiz çorba ve hoşaf yedim iyiydim ama olanları bir türlü tam kestiremiyordum küçük tuvaletim gelmişti yasak dediler ayağa kalkma ben de ayağa kalkana kadar inatla tuttum :) bir buçuk saat sonra yavaşça tuvalete kaldırdılar işim bittikten sonra yavaşça aynaya baktım korkarak neyle karşılaşacağımı bilmeden :/ ayna da ne mi gördüm koca bir alçı ve kalın bir bant bunlara rağmen burnum küçülmüştü kısalmıştı ve ucu kalkık duruyordu inanırmısınız o halini beğendim çooook fazla yadırgamadım açıkçası o gün düz yatmaktan hiç uyuyamadım burnum sızıntı şeklinde kanıyordu sürekli bandaj değiştirdik ertesi gün burnumda alçı tampon çıktım hastahaneden saolsun kardeşimi yanımda olmak için ikna edebilmiştim ve bana çok destek oldu o sızan kanlar burnumun deliğini kapattı bende onlarla hiç uğraşmadım öylece kaldılar burnumda beş gün hiç dışarı çıkmadım öğretmenevinde kaldım alçı ve tamponumun alınmasından bir gün önce çıktım insan içine insanların garip garip bakması moralimi acayip bozuyordu ve alçımla tamponumun alınacağı gün geldi doktor kurumuş kanları cımbızla çekti işte o an acıdı sadece gözlerim yaşardı sonra vııık diye burnumdan bir şey kaydı bir baktım dört santimlik tampon çıktı burnumdan ama hiç acı yoktu alçımda çıkarıldı doktor burnumu spreyledi ve bantladı sanki üzerimden iki ton yük kalkmış gibiydi çok rahatladım insanlar eskisi gibi bakmıyordu en azından beş gün sonra da bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez çıplak gördüm eskisine nazaran kısalmış ama atlıcan gibi şiş ucu da kalkık havis kavisli bir burunla karşı karşıyaydım garip hissettim ama eskisine göre daha güzeldim dikişlerde alındı doktor bir ay hiç aynaya bakma dedi bense sürekli bakıyorum bugün 20. günüm sanki burnuda minik bir kemer var gibi ama ailem yok diyor ucu da çok kalkık geliyor bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum çok değişik bir durum bu ama eski burnuma nazaran yine olur musunuz deseler eminim olurdum..
Biraz uzun oldu ama estetik olmak isteyen arkadaşlarıma tecrübe olsun diye böyle ayrıntılı yazdım ve burnun oturması konusunda deneyimli arkadaşlardan fikir almak isterim burun gerçekten zamanla oturur mu değişir mi güzelleşir mi ne dersiniz
Ben kurtuldum ..Darısı olmak isteyen herkesin başına
Biraz uzun oldu ama estetik olmak isteyen arkadaşlarıma tecrübe olsun diye böyle ayrıntılı yazdım ve burnun oturması konusunda deneyimli arkadaşlardan fikir almak isterim burun gerçekten zamanla oturur mu değişir mi güzelleşir mi ne dersiniz
Ben kurtuldum ..Darısı olmak isteyen herkesin başına