Burun Estetiği Lanet Bir Ameliyat!

Antepte doktor çok canım iyi araştır ama ciddi bir problemin yoksa hiç tavsiye etmem boşuna canını sıkmış olursun

Ama illede olacam dersen Ali Bülent Afat var ona git TAMMED hastanesinde

Burda bir arkadaş 4 ameliyatı dr.engin erkal a oldu bu konularda iyi yurtdışından doktorlar öneriyor .bende suna onu düşünüyorum benim ikinci olucak seni çok iyi anlıyorum umarım bir an önce bir çare bulursun

selam kızlar bende 3 ay önce Tanfer klinikte bir burun operasyonu geçirdim çok şükür hızlı toparlanıyorum doktorum ve ekip çalışanları operasyon sonrasında bile ilgi gitmek isteyen olursa tavsiye ederim .

selam, bana üzelden doctorun adini ata bilirmisiniz.

2. Kime oldunuz ben de aynı durumdayım

Ben de oyle siz kime 2.oldınuz ben de 2.amelıayt İcin doktor arayısındayım ilk ameliyatta yıgıt ozer tıftıkcıoglu mahvetti

Kime oldunuz ben de revizyon dusunuyorum ilk ameliyatım yıgıt ozer tıftıkcıoglu yaptı ve mahvetti

Sizde ne gibi islemler yapilDi ??

Evet dogru ister ünlü olsun ister ünlü olmasin her doktor hata yapiyo buyüzden buruna en fazla 10 000 verin cünkü pahli doktorlar genelde dövize bakarak pahlasiyomus
Kesinlikle bende fahiş ücret ödedim ama güzel olmadı bende tavsiye etmiyorum estetik

Canım geçmiş olsun senin burnun düşmüş Belliki bende çok istiyordum yaptırmak ama korktum şimdi rinoplasti olman gerek sanırım

Mümkünse kapalı ameliyat yapan birini bul

neden kapalı ameliyatı önerdiniz acaba? bildiğim kadarıyla açık ameliyat daha iyi hasta için, ayrıca her doktor kapalı ameliyatı yapabilir ama iyi doktorlar açık ameliyat yapabiliyormuş. bence önemli olan iyi bir doktor bulmak ve bu konuda kkb doktorlarını ve ankaradaki doktorları tavsiye ediyorlar, imkanınız varsa ankaraya gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…