İzmir ento kbb de oldum doktor ismini özelden yazarım çzelden ulaşabilirsinizHangi hastane
Bende yeni revizyon oldum. 8. Günümdeyim burcum kocaman ve uzun. Doktor ve asistanı ısrarla ameliyat masasındaki haline dönecek diyorlar ama siz dönmüyor demişsiniz şuan stres oldumMerhaba ben 2024 aralık tarihinde burun estetiği oldum. Şuan 4.ayım dolmak üzere ama ameliyat masasıyla şuanki burun birbirinden bağımsız iki farklı burun evet ameliyat masasindaki hali gibi kalmıyor farkındayım ama bu kadar değişim bana normal gelmiyor ayrıca ucu düştü yani ödemden kaynaklı olabilceğini sanmıyorum kolumella dedikleri burun deliklerinün arasındaki orta kısım altı aşırı balon gibi iğrenç bir haldeyim yaşayan biri var mı kızlar psikolojim alt üst oldu.. foto bırakuyorum
Hiç mi kiüçülme olmadı yandan? Cilt tipiniz neydiBende 5.ay önce revizyon oldum.yandan güzel önden burun ucum kocaman.ne zaman düzelir.masadaki fotodan çok farklı
Bende koymamış yani orası balon gibi parmağımla dokununca içeri kaçıyor4. Ayda bu kadar ödem normal değil gibi geldi. Doktorun yorumu ne? Kolumella kısmına kıkırdak desteği koymamış mi
Sizinki kaçıncı ayda düştüçok fazla ödemli gibisin ama ucu fazla düşmüş haklısın bnmkide düştü
Sizin daha 8.gününüz. Bence ödemleriniz gidince uzunluğu ve şişliği gidicek moralinizi bozmayın benim 4 ay oldu o yüzden çok umudum kalmadı siz neden revizyon oldunuzBende yeni revizyon oldum. 8. Günümdeyim burcum kocaman ve uzun. Doktor ve asistanı ısrarla ameliyat masasındaki haline dönecek diyorlar ama siz dönmüyor demişsiniz şuan stres oldum
Amellyat masasındaki gibi kalmıyor burun kesinlikle pişman oldum estetik yaptırdığımaBende 5.ay önce revizyon oldum.yandan güzel önden burun ucum kocaman.ne zaman düzelir.masadaki fotodan çok farklı
Katılıyorum maalesef mahvetti burnumu ameliyat öasasıyla arada dünya kadar fark var 6.ayda sorucam yaniSizin yine iyi benim resmen eski haline geldi bir de inceydi kalınlaştı kemik çıkıntısı oldu gerçekten ehline denk gelmedikçe rinoplasti pişmanlıktır
Aynı kişiye revizyon olmayın sakın geri dönülmez bir hal almasınKatılıyorum maalesef mahvetti burnumu ameliyat öasasıyla arada dünya kadar fark var 6.ayda sorucam yani
Arkadaşımda aynı doktora oldu benden 2 sene önce 8.ayında burun üstünde kemer çıktı onun şiödi temmuzda aynı doktors revizyon olucak bakalım o nasıl olucak merak ediyorum siz revizyon oldunuz muAynı kişiye revizyon olmayın sakın geri dönülmez bir hal almasın
Bende uzunluğu kısalsın istedim ama şuan eski halinden bi tık daha uzun. Geçicek diyor ama bazı kişiler boyu çok değişmiyor diyor doktor ısrarla ameliyat masasındaki gibi olucak diyor kafam karışık. Sizin ameliyat masasında nasıldı şimdi nasılSizin daha 8.gününüz. Bence ödemleriniz gidince uzunluğu ve şişliği gidicek moralinizi bozmayın benim 4 ay oldu o yüzden çok umudum kalmadı siz neden revizyon oldunuz
Aa çok garip ya burnun da enfeksiyon olmuş olabilir mi niye şişsin bu kadar... Ne diyor doktorunBende koymamış yani orası balon gibi parmağımla dokununca içeri kaçıyor
Enfeksiyon geçirdim zaten ama ilk ay oldu sonra ilaç kullandım doktor gözetiminde atlattımAa çok garip ya burnun da enfeksiyon olmuş olabilir mi niye şişsin bu kadar... Ne diyor doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?