• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ESTETİĞİ KEMER

rabisssozo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
30
6
1
23
Merhaba moralim o kadar bozuk ki burun estetiği olalı 1 Ay oldu burun deliklerim yamuk ve alçı çıktığı ilk andan itibarenhafif bir kemer çıkıntısı var masaj yapıyorum fakat çok az bir düzelme oldu sizce geçer mi bu durum isteyen olursa özelden atarım fotoğrafı burun deliklerimin yamuk olmasını bile kabullendim ama kemer çıkıntısı iyice psikolojimi bozdu aynaya bakmak istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?

burun delikleri işin doktorum nostral ratiener verdi 1 hafta sonra kullanmaya başladım iyileşirken asimetriler olmaması adına ki ikisi hep eşitti 6 ay kullanabilirsen çok iy olur ses doktorum geceleri takıyorum 4.5 ay oldu siz de kullanın isterseniz

Merhaba moralim o kadar bozuk ki burun estetiği olalı 1 Ay oldu burun deliklerim yamuk ve alçı çıktığı ilk andan itibarenhafif bir kemer çıkıntısı var masaj yapıyorum fakat çok az bir düzelme oldu sizce geçer mi bu durum isteyen olursa özelden atarım fotoğrafı burun deliklerimin yamuk olmasını bile kabullendim ama kemer çıkıntısı iyice psikolojimi bozdu aynaya bakmak istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende de kemer olustu ve gitmedi maaleseff giderek belirgin oldu 10. Ay masajı da yaptım güzel baktım. Doktor lokal torpuleme yapacak bakalım çok korkuyorum

Foto atabilirmisiniz benim de 1 ay 10 gün oluyo ameliyat olalı şişlik indikçe belirginleşti biraz doktor iner zamanla dedi ama bilmiyorum daha 1 ayimdayim

Bri de nefes alamıyorum hala aizdede öyle bir durum var mı
Yok nefes alıyorum ztn bundan öncede nefes problemim vardı deviasyon oldum şu an burun estetiği oldum nefesimde bı problem yokda biraz çıkıntı var bende arada masaj yapar gibi bastırıyorum bazen iniyo bazen belirginlesiyo ilk haftalarda da elime cikintilar geliyodu o kapandi

Back