• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi kalkik burun resimli

meltem7770

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
11
1
1
29
Merhaba ben bundan 15 gün önce burun ameliyati oldum. Yandan kemerini beğenmiyordum ama önden burnumu begeniyordum. Doktor burun ucumu çok kaldırmış onden domuz burnu gibi duruyor ve eski burnum onden yüzüme yakışıordu suan tüm yuz guzelligim gitmiş gibi hissediyorum pişmanlık duygusu çok var en azından mutluydum diyorum suan bunalimdayim Doktor dusme payi bıraktım dedi ama 1 2 oynasa bile istediğim görüntü olmayacak 3.ayin sonunda eğer istediğin gibi olmazsa düşürürüm dedi doktor suan aynaya bile bakamıyorum böyle bisey basina gelen varmi

Eklentiler

• 1000051495.webp
    1000051495.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba geçmiş olsun öncelikle evet biraz kalkık duruyor ama zamanla düşecektir tabi ne kadar istediğiniz orana gelir orasını bilmiyorum fakat tek bildiğim şey eğer zamanla istediğiniz gibi olmazsa ve bir revizyon ameliyatı düşünürseniz mutlaka farklı doktorlarla görüşmenizi tavsiye ederim burda bir çok insan aynı doktora ikinci ameliyatını bulup burun şekli şemali daha kötü olan hastalarla dolu -ki onlardan biri benim- o yüzden bu konuda dikkat etmenizi öneriyorum. Bir de güzel bir burnunuz varmış ben anlamıyorum neden bu kadar kısaltma yapıp kaldırıyorlar. Siz söylediniz mi kalkık ve kavisli olmasın diye

Biraz kalkık ama zamanla o burun ucu düşüyor ondan öyle kaldırmış.olabilir o durumu hesaba katarak zaten birr Yilda anza.oturuyor burun

Merhaba, öncelikle burnunuzu çok beğendiğim Maşallah. Zamanla o ucu düşecek, olan arkadaşlarımda hep böyle oldu. Bu arada doktorunuzun adını öğrenebilir miyim, çok güzel olmuş

Merhaba ben bundan 15 gün önce burun ameliyati oldum. Yandan kemerini beğenmiyordum ama önden burnumu begeniyordum. Doktor burun ucumu çok kaldırmış onden domuz burnu gibi duruyor ve eski burnum onden yüzüme yakışıordu suan tüm yuz guzelligim gitmiş gibi hissediyorum pişmanlık duygusu çok var en azından mutluydum diyorum suan bunalimdayim Doktor dusme payi bıraktım dedi ama 1 2 oynasa bile istediğim görüntü olmayacak 3.ayin sonunda eğer istediğin gibi olmazsa düşürürüm dedi doktor suan aynaya bile bakamıyorum böyle bisey basina gelen varmi
Aramiza hos geldin 😭maalesef 3 senedir hayatim bitmis durumda

Geçmiş olsun zaten önceki burnun da çok küçükmüş valla doktor çok cici burun yapmış yakışmış .. güle güle kullan tekrar elletme burnuna

Yaşadıklarının aynısını yaşadım hatta senin bu yazdıklarına benzer şeyler yazdım konu açtım gecen yil. Ben de 3. Ayın sonunda burun ucunu indirttim. İnşallah iyi sonuç alirsin

6 veya 1 yıl beklemek gerekiyor diyor çoğu kişi indirtmek icin. Sizi ameliyat haneye mi aldılar tekrar nasıl oldu surec?

Merhaba geçmiş olsun öncelikle evet biraz kalkık duruyor ama zamanla düşecektir tabi ne kadar istediğiniz orana gelir orasını bilmiyorum fakat tek bildiğim şey eğer zamanla istediğiniz gibi olmazsa ve bir revizyon ameliyatı düşünürseniz mutlaka farklı doktorlarla görüşmenizi tavsiye ederim burda bir çok insan aynı doktora ikinci ameliyatını bulup burun şekli şemali daha kötü olan hastalarla dolu -ki onlardan biri benim- o yüzden bu konuda dikkat etmenizi öneriyorum. Bir de güzel bir burnunuz varmış ben anlamıyorum neden bu kadar kısaltma yapıp kaldırıyorlar. Siz söylediniz mi kalkık ve kavisli olmasın diye
Evet dogal burun istedim ve bana dusecek kendini uzme dedi bilmıyorum emin degilim

Of off efsane güzel olmuş zamanla gözünüz alısır ve evet benımde böyleydi zamanla indi sakın 3. Ayda elletmeyin

Back
X