F fund7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 9 3 24 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi fund7 #1 Merhaba, daha önce ercan pınar’a burun estetiği yaptıran var mı? kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Merhaba, daha önce ercan pınar’a burun estetiği yaptıran var mı? kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var
L lokomotifgulsen Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 7 2 27 7 Kasım 2024 Konu Sahibi fund7 #2 fund7 .!.: Merhaba, daha önce ercan pınar’a burun estetiği yaptıran var mı? kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Merhaba, ameliyata girdin mi bilmiyorum fakat konuya bakan herkese rehberlik olması açısından yazmak istedim. Kendisine 10 ay önce ameliyat oldum burnum tam istediğim gibi oldu, gönül rahatlığıyla öneririm
fund7 .!.: Merhaba, daha önce ercan pınar’a burun estetiği yaptıran var mı? kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Merhaba, ameliyata girdin mi bilmiyorum fakat konuya bakan herkese rehberlik olması açısından yazmak istedim. Kendisine 10 ay önce ameliyat oldum burnum tam istediğim gibi oldu, gönül rahatlığıyla öneririm