- 3 Nisan 2018
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi seldaaa175
-
hangi hastane ve ne kadara oldun acabaMerhaba ben DR Doğan Pınar a oldum çok da memnun kaldım benimki revizyon değildi ama revizyon hastası yapmıştı benden sonra. Zaten sen mutlaka kulak burun Boğaz uzmanına ol tıkanıklık da varsa. Ben tavsiye ederim yani..
önerin için teşekkür ederim araştıracağım :)Doc dr ümit taşkını araştırmanı öneririm kbb doktoru ben cok memnun kaldim
geçmiş olsun şimdiden ameliyat oldunmu bilmiyorum ama yeni olup çok memnun kaldığım için güray yeşiladalıyı önerebilirimmerhabalar
benim burnumda revizyon bulunmaktadır tomografi görüntümde septumda kalınlaşma, kemikde çıkıntı ve sağa eğiklik gözlemlendi. sağ burun bazen tıkalı oluyor soldan sürekli olarak az nefes alıyorum. ameliyat olmak istiyorum sinüzite neden oldu bu durum. burun kemerimi de aldırmak istiyorum ameliyatta. istanbulda makul fiyata güzel bir ameliyat yapacak doktor önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Ben de kendisine amaliyat oldum ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.Merhaba ben DR Doğan Pınar a oldum çok da memnun kaldım benimki revizyon değildi ama revizyon hastası yapmıştı benden sonra. Zaten sen mutlaka kulak burun Boğaz uzmanına ol tıkanıklık da varsa. Ben tavsiye ederim yani..
hay allah neden beğenmediniz ki ve şikayetleriniz nelerdi ve varsa fotoğraflarınızı atabilir misinizDoğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
Neden begenmediniz memnun kalmadinizDoğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
Resimlerinizi özelden görmem mümkünmü sikyatetiniz neydi benim oldukca gebis burun yapim var fiyat nekdr dedi ben yurtdisindan oldugum icin herkez yuksek fiyat verioBen de kendisine amaliyat oldum ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.
arkadaşlar bu mesajım dolayısıyla bana özelden çok mesaj geliyor. Vcdani olarak düzeltme gereği gördüm öncelikle şuanki durumumdan memnunum. ilk zamanlardaki gibi değil. benim hatam şu oldu, ben kendisine doğal olsun diye diye dilimde tüy bitti ve sonuç eskisinden sadece yüzde 10 farklı bir burun. ama yüzde 10 daha iyi. bu dr zaten doğallıktan yana keşke ona bıraksaydım kendimi diyorum yani editlemem şu ola ki dr dan memnunum kendi karasızlığım ve korkularımdan dolayı ameliyat öncesi dr kafasını yemekten memnun değilim dedi bir terazi kadını:)Doğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
Ya ben de olmayı düşünüyordum doğan beye benimle iletişime geçer mesajıma cvp verirseniz çok sevinirim. İnstada hep güzel burunları koymuşDoğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
Burun odeminiz peki geçti mi acaba yada uyurken ağrınız oldu mu hiç. 5. Ayım benim. Uyurken azda olsa ağrım oluyor burun sırtimdaDoğan pınar evet güzel burunlar yapıyor guya ama ben hiç kendiminkinden memnun kalmadım. Açık teknikle oldu. Burnumu etrafımdakiler de ben de beğenmedim çok üzgünüm iyi araştırsaydım keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?