• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi icin Isa Kaya mi Firat Demirtasoglu mu?

Didemfeda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
23
19
18
33
Merhabalar,
Tavsiyenize ihtiyacim var arkadaslar. Iki doktor arasinda gelip gidiyorum. Isa bey maalesef muayene icin randevu vermiyor, direkt ameliyat gunu veriyormus yogunlugundan dolayi. Ben de gorusup konusmadan direkt ameliyata girmeye haliyle sicak bakamiyorum. Yine de yaptigi isleri begeniyorum. Firat bey’in yaptigi burunlar bi tik uzun ve onden kalin gibi gorunse de profilden cok guzel gorunuyorlar. Siz hangisini onerirsiniz? Ayrica Ali Oguz Demir de dusundugum 3. bi isim.. tavsiyelerinizi bekliyorum :) iyi gunler

Merhabalar,
Tavsiyenize ihtiyacim var arkadaslar. Iki doktor arasinda gelip gidiyorum. Isa bey maalesef muayene icin randevu vermiyor, direkt ameliyat gunu veriyormus yogunlugundan dolayi. Ben de gorusup konusmadan direkt ameliyata girmeye haliyle sicak bakamiyorum. Yine de yaptigi isleri begeniyorum. Firat bey’in yaptigi burunlar bi tik uzun ve onden kalin gibi gorunse de profilden cok guzel gorunuyorlar. Siz hangisini onerirsiniz? Ayrica Ali Oguz Demir de dusundugum 3. bi isim.. tavsiyelerinizi bekliyorum :) iyi gunler
Görüşme olmadan ameliyat mı olurmuş? Bana çok saçma geldi.Arayıp doğru mu diye sorun bence.
Ayrıca instagramda az görsel paylaşıyor.Görüşme yapamayacak kadar yoğunsa çoğu sonucu göstermediğini varsayabilirim.Bu da dikkat edilmesi gereken bir detay.
Bu arada yaptığı bir burnu yakından gördüm.Hiç fena görünmüyordu ;)

Evet aradim bizzat ve sekreteri muayene yapilmadigini, direkt ameliyat gunu verebilceklerini soyledi. Gercekten ilginc.
Tesekkur ederim yanitiniz icin

Back
X