burun estetiği için fahri mola mı ibrahim korhan mı

cnssn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
8
2
24
arkadaşlarr merhaba izmir de burun estetiği olucam ibrahim korhana karar vermiştim ama şuan biraz kararsız kaldım fahri mola hakkında da olumsuz yorum görmedim hiç yardımcı olur musunuz lütfenn

Ben de İzmir'de doktor arayışındayım. Gülce Gürsan veya Fatih Ağdaş'ı düşünüyorum. Bilgi sahibi olan veya doktor önermek isteyen var mı

arkadaşlarr merhaba izmir de burun estetiği olucam ibrahim korhana karar vermiştim ama şuan biraz kararsız kaldım fahri mola hakkında da olumsuz yorum görmedim hiç yardımcı olur musunuz lütfenn
Siz fiyatla ilgili bir bilgi alabildiniz mi söylediğiniz doktorlardan

ben ibrahim korhandan ameliyat günü aldım 18k ücreti var.Fahri molaya da mesaj atmıştım 25kdan başlıyormus 25-30 arasıymıs bide 500 tl muayene ücreti alıyormuş.Bu arada dediğiniz doktorları hiç duymadım ben

ben ibrahim korhandan ameliyat günü aldım 18k ücreti var.Fahri molaya da mesaj atmıştım 25kdan başlıyormus 25-30 arasıymıs bide 500 tl muayene ücreti alıyormuş.Bu arada dediğiniz doktorları hiç duymadım ben
Anladım bahsettiğiniz doktorlar daha popüler ve tecrübeli diye fiyatları böyle sanırım. Ben hep 10-15 bin bandındaki doktorlara baktım. Siz oldunuz mu ameliyat memnun musunuz

Fahri Mola'dan hiç memnun olmayan hastalar vardı, yorumlar silinmediyse bir araştırın. İbrahim Korhan'dan şikayetçi olana pek denk gelmedim ama iyi araştırmak lazım.

Merhaba. Gülce Gürsan ameliyat fiyatları ne kadar acaba bilginiz var mı
Merhaba, kendisine bugün muayene oldum. Ameliyat ücreti 12-14 bin tl arasında değişiyor şuan için, bide iki hastane seçeneği sunuyor yatak ücreti de 500 ile 1000 tl arasında değişiyor o ek oluyor

merhabalar ben ve eşim seyithan kırtaya olduk 1,5 ay önce aşırı memnunuz bu kadar Kısa süre olmasına rağmen çok mutluyuz doktorumuz işinde en iyisi olacak şekilde gerçekleştiriyor ameliyatlarını öneririm gözüm kapalı 🙏☺️☺️

X