• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği için doktor arayışındayım yardımcı olur musunuz?

efes031122

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
5
2
286
27
merhaba, uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi bu sene olmak istiyorum çok fazla uzatmadan ancak doktor seçmek zormuş. 3 İsim arasında kaldım Uğur Şahin, Umur Akıner ve Elad Azizli hepsinde beğendiğim ve beğenmedim burunlar oldu özellikle kapalı teknik istediğim için bütçeme göre bu 3 isme yöneldim. Açık düşünürsem de tek isim Timur Batmaz yaptığı burunları beğeniyorum ama hiç ameliyat olmuş bir hastasıyla konuşmadım. Uğur bey ile görüştüm çok samimi açıkçası aktardığı bilgi ve deneyimiyle içime sindi ancak sekreterinin burnunuda kendisi yapmış ve benim beğendiğim bir burun olmadı çok estetik estetik duruyordu halbuki hastalarının burnu çok doğal gözüküyor diye ilk sıramdaydı öyle olunca biraz daha doktor araştırmak istedim. Doktorlar hakkında bilgi ve deneyimi ya da çevresinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Doktora bağlı olduğu kadar burnunuza da bağlı bazı durumlar. Eğer burun ucu ve alttan görüntüsünden çok memnun değilseniz kapalı rino önermem. Onun dışında doğal isteklerde bulunursanız ters ışıkta tatmin etmeyecek bir burun sahibi olursunuz. Doktorlara pinpirikli davranmak gerekiyor ki aman bu bela olmasın iyi yapayım desin.

Doktora bağlı olduğu kadar burnunuza da bağlı bazı durumlar. Eğer burun ucu ve alttan görüntüsünden çok memnun değilseniz kapalı rino önermem. Onun dışında doğal isteklerde bulunursanız ters ışıkta tatmin etmeyecek bir burun sahibi olursunuz. Doktorlara pinpirikli davranmak gerekiyor ki aman bu bela olmasın iyi yapayım desin.
Aslında kemerim için olmak istiyorum ama kemer giden burun ucum dikkat çekeceği için o da küçültülecek

Eklentiler

• IMG_1527.jpeg
    IMG_1527.jpeg
    209,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1526.jpeg
    IMG_1526.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 36
Açık yapması daha iyi görüş açısını arttırıyor. güzel bir burun çıkar bence uzun bir burnunuz yok. Supratif geciş yakışır muhtelemen burun ucuna doğru kıkırdak eksikligi var esnek bastirabiliyorsunuz diye düşündüm. O burunları doktorlar daha iyi şekil veriyor benim gördüğüm. Burun deliklerini mutlka kucultturun ben şuan ondan hiç memnun değilim mesela. Keşke bilseydim de konussaydim bunlari

Açık yapması daha iyi görüş açısını arttırıyor. güzel bir burun çıkar bence uzun bir burnunuz yok. Supratif geciş yakışır muhtelemen burun ucuna doğru kıkırdak eksikligi var esnek bastirabiliyorsunuz diye düşündüm. O burunları doktorlar daha iyi şekil veriyor benim gördüğüm. Burun deliklerini mutlka kucultturun ben şuan ondan hiç memnun değilim mesela. Keşke bilseydim de konussaydim bunlari
Evet burun deliklerim özellikle yumuşak ve ince , en zoru doktora karar vermek gerçekten birazda şans işi bu burun çünkü bakıyorum çok ünlü isim yapmış doktorların bile olumsuz yorumları var, siz kime olmuştunuz?

Evet burun deliklerim özellikle yumuşak ve ince , en zoru doktora karar vermek gerçekten birazda şans işi bu burun çünkü bakıyorum çok ünlü isim yapmış doktorların bile olumsuz yorumları var, siz kime olmuştunuz?
Evet şans işi cilt tipi burnun önceki hali hepsi etkiliyor. Bı de dediğim gibi doktorunla çok detaylı konuşman lazım ben ünlü birine olmadim. Ben zannediyordum mükemmel kavisli herkesin kadar standart burun olacak ztn fln. O iş öyle değilmiş yani.

Evet şans işi cilt tipi burnun önceki hali hepsi etkiliyor. Bı de dediğim gibi doktorunla çok detaylı konuşman lazım ben ünlü birine olmadim. Ben zannediyordum mükemmel kavisli herkesin kadar standart burun olacak ztn fln. O iş öyle değilmiş yani.
Evet önceside çok önemli belli oranda küçültüp müdahale edilebiliyorlar demekki

Back