• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Hasta Yorumları

merve_demi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
74
0
96
İstanbul
kızlar ben burun estetıgı oldum henuz ıkı bucuk ay oldu ama bekledıgım sonuca ulasamadım sadece dogal oldu dıyeblırım nette erdem tezelın ızsız kıkırdak tespıtı dıye bı yontemle burun ucunu kaldırabıldıgını duydum aslı astarı var mıdır bu doktor hakında yorumlarınız nelerdır bır de tabıkı fıyatı da onemlı kızlar bılgı verrsenız cok sevınırım

slm kızlar ben erdem tezelle görüşmeye gitmiştim çok önceden. bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmıştı tesadüfen kızın fotoğraflarını görmüş ordan bulmuştum kendisini. çok iyi bir doktor olduğuna şüphe yok. ben korkup vazgeçmiştim

slm kızlar ben erdem tezelle görüşmeye gitmiştim çok önceden. bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmıştı tesadüfen kızın fotoğraflarını görmüş ordan bulmuştum kendisini. çok iyi bir doktor olduğuna şüphe yok. ben korkup vazgeçmiştim

slmlar benimde bir arkadaşım oldu burnu gayet düzgün ve doğal duruyordu ama işte cesaret etmek çok zor.. araştırmadan da yapamıyor insan..

arkadaşlar Erdem Tezele burun estetiği yaptırmış kimse yok mu yardımcı olursanız çok sevinirim..

biraz geç gördüm ama zaten ben de yeni ameliyat oldum Erdem Tezel e ameliyat olalı 3 hafta oldu 2 hafta alçılı kaldım şimdilik memnunum kıkırdak yerleştirdi burnuma hafif bir kemik var ama geçeceğini söyledi 6 - 12 ay arasında. şimdilik beklemedeyim

biraz geç gördüm ama zaten ben de yeni ameliyat oldum Erdem Tezel e ameliyat olalı 3 hafta oldu 2 hafta alçılı kaldım şimdilik memnunum kıkırdak yerleştirdi burnuma hafif bir kemik var ama geçeceğini söyledi 6 - 12 ay arasında. şimdilik beklemedeyim

Merhaba masmavideniz, burnun nasildi, herhalde kemikli degildi, benim burnum kemigi kendiliginden oyuk veya da burun ucunda kikirdak fazlasi oldugu icin oyle gorunuyor, hangi doktora gitmeliyim bilemiyorum, genelde estetik yaptiranlarda hep kemik sorunu oluyor, benimkisi burun ucu? Ne yapmaliyim sen memnun kaldin mi Erdem Tezelden, onun hakkinda fazla bilgi de yok, kk da bir suru doktor var, sen nasil sectin Erdem beyi? Bu arada cok gecmis olsun, insallah diledigin burna kavusursun.

Merhaba masmavideniz, burnun nasildi, herhalde kemikli degildi, benim burnum kemigi kendiliginden oyuk veya da burun ucunda kikirdak fazlasi oldugu icin oyle gorunuyor, hangi doktora gitmeliyim bilemiyorum, genelde estetik yaptiranlarda hep kemik sorunu oluyor, benimkisi burun ucu? Ne yapmaliyim sen memnun kaldin mi Erdem Tezelden, onun hakkinda fazla bilgi de yok, kk da bir suru doktor var, sen nasil sectin Erdem beyi? Bu arada cok gecmis olsun, insallah diledigin burna kavusursun.

canım benim burnumda kemik çıkıntısı vardı ve burnumun üst kısmı incecik sadece kemikten oluşuyo gibiydi oraya kıkırdak yerleştirdi. şimdilik memnunum. bana ameliyat olmadan önce öyle bi burun yapıcam ki gözlerinin güzelliği ortaya çıkacak demişti. bugün arkadaşımla buluştum resmen burnun kaybolmuş gözlerin ortaya çıkmış diyince doktora bi kez daha inancım arttı. KK da adı geçen doktorlar yanlış olmasın daha çok halk doktoru ben Erdem beyi sosyeteden biliyordum televizyon programlarından. yani zaten muayenehanesine gittiğinde masanın üzerindeki dergileri görürsün hep ünlülerle çalışmış bi doktor. bi de googleye burun düşmesi yaz orada bi görsel var burun düşmesine son veren buluş diye ona tıklarsan hep erdem tezelin haberleri var. oradaki bi çok fotoğraf da ona ait zaten. bir şekilde güvenip gittim. etrafımda 3 kez ameliyat olanlar da vardı burnundan memnun olmayıp. milyarları saçtılar ben de olmuşken adam akıllı olsun dedim kıydım paraya pişman değilim

canım benim burnumda kemik çıkıntısı vardı ve burnumun üst kısmı incecik sadece kemikten oluşuyo gibiydi oraya kıkırdak yerleştirdi. şimdilik memnunum. bana ameliyat olmadan önce öyle bi burun yapıcam ki gözlerinin güzelliği ortaya çıkacak demişti. bugün arkadaşımla buluştum resmen burnun kaybolmuş gözlerin ortaya çıkmış diyince doktora bi kez daha inancım arttı. KK da adı geçen doktorlar yanlış olmasın daha çok halk doktoru ben Erdem beyi sosyeteden biliyordum televizyon programlarından. yani zaten muayenehanesine gittiğinde masanın üzerindeki dergileri görürsün hep ünlülerle çalışmış bi doktor. bi de googleye burun düşmesi yaz orada bi görsel var burun düşmesine son veren buluş diye ona tıklarsan hep erdem tezelin haberleri var. oradaki bi çok fotoğraf da ona ait zaten. bir şekilde güvenip gittim. etrafımda 3 kez ameliyat olanlar da vardı burnundan memnun olmayıp. milyarları saçtılar ben de olmuşken adam akıllı olsun dedim kıydım paraya pişman değilim

Tatlim senin durumun farkliymis bende burun ucunda kikirdak fazlasi var, para onemli degil cunku geri donusu olmayan bir yol, ucuz olsun diye ehil olmayan birine ameliyat olmam, ama her tv ye veya yazili basina cikan doktorlara da guvenmiyorum, bir basin mensubu olarak cogu o programlara cikmak icin para veriyorlar, sosyete nazim cerkese de gidiyor, bilemiyorum kafam cok karisiyor, cok zor bir secim, verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim, baska doktorlara da gorundun mu, sanirim herkes bir cok doktor dolasiyor karar vermek icin, kk da emre ilhan, muhammed dliber, baris cakir, naci celik bunlarin adi geciyor, sen bunlardan birine gitttin mi veya kimlere gittin?

Tatlim senin durumun farkliymis bende burun ucunda kikirdak fazlasi var, para onemli degil cunku geri donusu olmayan bir yol, ucuz olsun diye ehil olmayan birine ameliyat olmam, ama her tv ye veya yazili basina cikan doktorlara da guvenmiyorum, bir basin mensubu olarak cogu o programlara cikmak icin para veriyorlar, sosyete nazim cerkese de gidiyor, bilemiyorum kafam cok karisiyor, cok zor bir secim, verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim, baska doktorlara da gorundun mu, sanirim herkes bir cok doktor dolasiyor karar vermek icin, kk da emre ilhan, muhammed dliber, baris cakir, naci celik bunlarin adi geciyor, sen bunlardan birine gitttin mi veya kimlere gittin?

ben onların hiçbirine gitmedim bi kbb ya gittim erdem beyle aynı şeyleri söyledi. o adama olcaktım ameliyat ama yaptığı burunları tesadüfen gördüm ve en iyisi olsun dedim. ama buraları okuduktan sonra emre bey aklıma çok takıldı. o da olabilirmiş yaptığı burunlar çok hoş

ben onların hiçbirine gitmedim bi kbb ya gittim erdem beyle aynı şeyleri söyledi. o adama olcaktım ameliyat ama yaptığı burunları tesadüfen gördüm ve en iyisi olsun dedim. ama buraları okuduktan sonra emre bey aklıma çok takıldı. o da olabilirmiş yaptığı burunlar çok hoş

Tesekkur ederim, resmini gormem mumkun mu canim

$IMG_20131031_213205.jpg $292.jpg $124.jpg
Tesekkur ederim, resmini gormem mumkun mu canim

al canım ilk hali de son halleri de var burda. 24. günüm falan sanırım bugün

10 agustos 2020 tarihinde 2 islemi ayni ameliyatta gerçekleştiren sevgili doktorum erdem tezel ile ilgili kendi tecrubemi paylasmak isterim.

oncelikle kısaca kendi durumundan bahsedecek olursak;
15 ve 12 yasinda 2 cocuk annesiyim. toplamda 5.5 yil çocuklarımı emzirdim. boyum 165cm ve ortalama 55 kg lik kilo cizgimi de (hamilelik sureci haric) hic bozmadım. hamilelik surecimde 25 ile 30 kg arasi ne yazik ki aldım. hamilelik sürecinin bende biraktiklari ve 40 yaşımın getirileri ile birlikte kendimde bazi iyileştirmeleri yapmak istedigime karar verdim. bu nokta da öncelikle kendime bir doktor secmeliydim ve bu hiç kolay değildi elbette!
academic hospital benim kendimi çok güvende hissettiğim bir hastanedir. elbette bunun sebepleri oncelikle uzun yıllardır bu hastane ile yaşadığım olumlu tecrubeler, marmara üniversitesi tıp fakultesi vakfı hastanesi olmasi ve cok saygı duyduğum doktorlarının yanısıra kendimi bir ticarethane icinde hissetmeyisim olabilir.
ameliyat olmak istediğim hastaneyi biliyordum ama doktorum kim olacaktı?
hastaneyi aradim ve estetik bölümü doktorlarının isimlerini rica ettim. onlardan aldığım bilgi doğrultusunda kendisi hakkında hiçbir bilgim ve sebebim olmaksizin erdem tezel ile görüşme kararı aldım. hastane erdem bey in cep telefonu bilgisini benimle paylasti. (bu her doktor icin mumkun olan birsey degildir. çoğu doktora ulaşımı sadece asistanı aracılığı ile saglayabiliyorsunuz) erdem bey ile görüşme sonrasında nisantasi'nda bulunan muayenehanesinde randevu oluşturduk.
muayene günü erdem bey'e beklentilerimi anlattım. beklentilerim ile ilgili bir hekim olarak oneri ve tavsiyelerini aldim.
gorusmeden ciktiktan sonra erdem bey hakkinda dogal ve abartidan uzak güzellik anlayisina sahip bir doktor izlenimine kapıldım. ama tek bir doktor ile görüşüp karar vermeden önce yakin cevremin de ısrarı ile baska bir doktorla daha görüşme kararı aldım. o doktor ise oldukca popüler bir doktordu. gorusmemiz sonucunda populer doktorumuz ozel bir cihaz ile bazi analizler yaptıktan sonra yaptırmayı plandigim operasyon için oncelikle gogus toparlama ameliyati olmami tavsiye etti. bu da t şeklinde buyuk bir iz demekti. kendisinin hekimliğine acikcasi inancım var elbette fakat estetik bakisimizin biraz daha farkli oldugunu oncelikle analizi, sohbetimiz ve tavsiyeleri sonucunda farkettim. bunun disinda gorusme esnasinda asistani belli bir zaman sonra gelip görüşmenin sonlanmasi icin yapay sempatiklik ile bir cesit mobing hissini de ne yazik ki sonuna kadar hissettirmistir. bu da acikcasi hic hos bir durum degil. cunku yaptırmak istediğiniz operasyon bir estetik operasyon. psikolojik olarak hazir hissetmeniz ve aklinizdakileri doktorunuzla sure bitecek endişesi hissetmeden sorabilmeniz onemli. tabii bu doktorunuzu saatlerce esir almak demek degil. makul olcude diyelim.
artik doktorumun erdem bey olmasi konusunda nettim. pandemi sureci ve bir takim ozel sorunlar sebebiyle ameliyat için harekete gecme surecim uzadı. ameliyat aşamasına gecene kadar 6 ay geçti. erdem bey ile ameliyat oncesi toplamda 3 gorusme yaptık. ameliyata dogru bir sekilde hazirlanmanizi sağlamakta ve size ayırdığı zaman konusunda oldukca ozenli bir doktor.
ameliyat gunu;
sabah ilk olarak doktorum ve sevgili cerrahi hemşiresi nese hanim'i tum pozitif enerjileri ile gördükten sonra kismen heyecanımı üzerimden attim. daha sonra resim ve videolarım doktorum tarafından çekildi ve ameliyata hazırdım. ameliyathane de doktorumu gordum ve o şekilde uyutuldum.
gogus estetiği ve mini karin germe ameliyatim ayni anda yapıldıktan sonra kendime gelirken ameliyathanede gözümü açtığımda da doktorum oradaydı ve tum enerjisi ile "evet kendine geldi" kelimesini duydum. bu hasta psikolojisi icin önemliymiş. kontrolu sağlayan, basindan sonuna hastasını takip eden bir doktor ile yola çıkmak önemliymiş. ameliyatim basarili geçmişti. ameliyat sonrasi agrim olmadi. sadece gogus protezinin vucudumla bütünleşme çabasının ağırlığını hissettim. ameliyat sonrasında tüm hemşireler oldukca ilgiliydi. doktorum ve sevgili cerrahi hemşiresi nese hanim ameliyat sonrasinda da beni yanliz bırakmayarak ziyaretime geldi ve beni bu süreçte dikkatle takip ettiler. her ikisi de bizi her an arayabilirsin diye de ozellikle belirttiler. ayrica geceyi nasil geçirdiğim konusunda da tüm sureci her detayı ile takip ettiler.
evime geçtikten sonra 4. gun kontrol icin hastaneye geldim. beylikduzu'nden altunizade'ye manuel vitesle kendi aracimi kullanabilecek sekilde. hersey yolundaydı. bugun 1 ay 6. gunum. sukurler olsun ki sonuc sahane. göğsümde neredeyse iz yok. duzeltme operasyonu olmadan t izi ile mücadele etmeden ve de! karnimda da adete iz yok denebilir. sonucta 2 tane sezaryen izim vardi ve simdi onlar yok, 1 adet var ile yok arasi durumda. 3 yil bu estetik icin önemli bir surecmis. bu bilgi internetten okuduğum bilgidir. kapsül vs. gibi olumsuz durum bakimindan. bu durumu da zamanla tecrube etmiş olacagim elbette ama bu zamana kadar olan surec icin sunu gönül rahatlığı ile soylebilirim;
ameliyatim basarili, doktorumun eli hafif, izsiz derecede ve cok dogal bir sonuç ile mutlu bir hastayım. bu arada ameliyat sonrasında her hafta da doktorumun kontrolundeyim.
oncelikle erdem tezel'in hekimligine, nazik ve iyi niyetli bir insan oluşuna sonsuz saygi duydum.
benim tecrubemim sizlere bir fikir oluşturmasını, hekim seçerken sizi önemsediğinden şüphe duymamanizin önemini aktarabildigimi umuyorum. herkese basarili ve mutlu tecrubeler dilerim. sevgiler...

Erdem Tezel nazik değil paragöz sürekli yalan söyleyen hatasının aramasında durmayan bir doktordur

Ben de ameliyat olacağım Erdem beye niçin böyke düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu endişelendim

Back