• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Hasta Deneyimleri

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
82
38
Bu bölümde Burun Estetiği ve Basit Burun Estetiği yaptıran hastalarımızla yaptığımız video çekimini ve ayrıca kliniklerimizde doldurdukları "Hasta Memnuniyet Formları"nı bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 Dakikada Rekor Burun Estetiği

Geçtiğimiz günlerde Estetik International bünyesinde Basit Burun Estetiği olan Belis Özbey, Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği bu yöntemle tam 6. 5 dakikada yeni bir burna kavuştu.

Estetik operasyonlar içerisinde dünyada ve ülkemizde en fazla talep edilen burun estetiği operasyonları, hastaların çekinerek yaklaştıkları bir ameliyat olmaktan çıkıyor. Artık tamponsuz, en az kesi izi ile ve ağrısız tamamlanan bu operasyonlar, Basit Burun Estetiği olarak, Estetik International Klinikleri’nde uygulanıyor. Op. Dr.Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen basit burun estetiği hem hastaya konforlu bir iyileşme süreci yaşatıyor, hem de sosyal hayatından kopmadan, sorunlu buldukları burunlarına veda edip, estetik bir yüze kavuşmalarını sağlıyor.

Tamponsuz alçısız yöntem

23 yaşındaki Belis Özbey’e toplam, 6 dakika süren rekor bir uygulama ile yapılan Basit Burun Estetiği, özellikle iyileşme sürecinde yaşanan şişlik ve morluk gibi sorunları minimalize edip, tampon ya da alçı gibi aparatlar kullanılmadan uygulanıyor. Hastaya operasyon öncesi dijital ortamda burnunun nihai sonuçları önceden gösterilerek, bizzat nasıl bir görüntüye kavuşacakları hakkında fikir sahibi olmaları sağlanıyor. Bu dijital simülasyon sayesinde hastalar sürpriz yaşamadan operasyona gönül rahatlığı ile giriyorlar.

Op. Dr. Bülent Cihantimur basit burun estetiği operasyonlarında olası ameliyat risklerinin bulunmadığını, morarma ve şişme gibi sorunların bu teknik sayesinde oluşmadığını vurguluyor. “ Aynen Belis de olduğu gibi, İnsanlar artık hızlı, pratik ve etkin uygulamaların peşinde. Eskisi gibi aylar süren iyileşme süreçlerine hem vakitleri yok, hem de bu süreç içerisinde ağrı ve morarma gibi yan etkiler yaşamak istemiyorlar. İşte geliştirdiğim basit burun estetiği, hem hastaya yüzüne ve mevcut anatomisine en uygun hattın oluşmasını sağlıyor, hem de hastanın yıllardır muzdarip olduğu burun sorununu kısa sürede çözümlüyor. Operasyon Belis de 6 dakika kadar sürdü, hatta 4-5 dakika süren hastalarımız bile oldu bugüne kadar. Hastanın hazırlığı, operasyon ve sonrası işlemlerle toplam 20 dakika da biten bir işlem. ” dedi. Belis Özbey radikal değişimleri sevmediğini, sadece bazı kontürlerini düzelttirmek istediğini söyleyerek, önümüzdeki günlerde yine 10- 15 dakikalık bir uygulama olan İple Kepçe Kulak operasyonu olacağını belirtti.

Burnun uç kısmı şekillendiriliyor

Burnun uç kısmını şekillendirerek, kalkık ve ya inceltilmiş hale getirilmesi basit burun estetiğinin temelini oluşturuyor. Burun iç kısmına yapılan minimal dokunuşlar, hastanın en doğal formda bir burun yapısına kavuşmasını sağlıyor. Operasyondan 1 saat sonra hastalarının eve gidebileceklerini, hatta ertesi gün işe ve ya sosyal yaşantılarına devam edebileceklerini vurgulayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, klasik burun estetiğinden korkanların ya da uygun dokunuşlarla burnuna şekil kazandırmak isteyenlerin bu uygulamayı yaptırabileceklerini söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
şahsen ben 6 dk da yaptırmak istemezdim. o ne oyle aceleye getirmiş gibi :) şöyle detaylıca uğraşsınlar isterim. hatta tekrar tekrar dönüp bişeyi eksik yaptık mı diye kontrol etmelerini isterim. çok mu pimpirikliyim ne :)

Merhaba,

İşlemin bu kadar çabuk bitmesinin nedeni, basit burun estetiği yani burnun ucunu kaldırmaya yönelik bir operasyon olmasıdır. Cerrahın el becerisinin, operasyon sırasında bulunan ekibin pratik ve çözüm odaklı çalışmasının, bu 6.5 dakikaya etkisi bulunuyor. Hastaya en kısa zamanda makul ve formunda bir burun kazandırmayı amaçlıyorlar. Bu şekilde hem zamandan tasarruf ediyorsunuz, hem kesi yapılmadığı için olası operasyon risklerini bertaraf ediyorsunuz, hem de iyileşme süresi de aynı oranda kısalmış oluyor. Endişe etmeyiniz, tıpkı diğer ameliyatlarda olduğu gibi basit burun estetiğinde de titizlikle, kontrollü bir şekilde çalışılıyor...

Son düzenleme:
Merhaba,

İşlemin bu kadar çabuk bitmesinin nedeni, basit burun estetiği yani burnun ucunu kaldırmaya yönelik bir operasyon olmasıdır. Cerrahın el becerisinin, operasyon sırasında bulunan ekibin pratik ve çözüm odaklı çalışmasının, bu 6.5 dakikaya etkisi bulunuyor. Hastaya en kısa zamanda makul ve formunda bir burun kazandırmayı amaçlıyorlar. Bu şekilde hem zamandan tasarruf ediyorsunuz, hem kesi yapılmadığı için olası operasyon risklerini bertaraf ediyorsunuz, hem de iyileşme süresi de aynı oranda kısalmış oluyor. Endişe etmeyiniz, tıpkı diğer ameliyatlarda olduğu gibi basit burun estetiğinde de titizlikle, kontrollü bir şekilde çalışılıyor...

Bu tür çalışmalar keşke daha çok duyulsa.akciğer ve kalp rahatsızlıklarım nedeniyle semptum deviasyonu şikayetiyle rinoplasti ameliyatı olmak zorunda kaldım.burnum o kadar küçültüldüki sadece ilerleyen yaşlarımda çökme düşme olmaması için dua ediyorum.ve videoda doktorun dediği gibi yaş olayını rinoplasti yapan hiçbir doktorun hesaba kattığını düşünmüyorum.bu kadar küçük ve kalkık burun yaş ilerledikçe zaten artık olmayan hayatımı zindan eder ancak.keşke daha önce bilsek böyle çalışmaları.daha çok duyulsa ve ameliyat olmak istemeyen daha çok kişiye ulaşsa.duyulmadığı için çözümü rinoplastilerde bulup geri dönüşü olmayan hatalara düşüyoruz.erken keşfetmiş olsaydım muhakkak denerdim.artık herkese bu tedaviden bahsederim sayenizde.paylaşım için teşekkürler

revizyon yapılıyor mu kliniğinizde?

Bu tür çalışmalar keşke daha çok duyulsa.akciğer ve kalp rahatsızlıklarım nedeniyle semptum deviasyonu şikayetiyle rinoplasti ameliyatı olmak zorunda kaldım.burnum o kadar küçültüldüki sadece ilerleyen yaşlarımda çökme düşme olmaması için dua ediyorum.ve videoda doktorun dediği gibi yaş olayını rinoplasti yapan hiçbir doktorun hesaba kattığını düşünmüyorum.bu kadar küçük ve kalkık burun yaş ilerledikçe zaten artık olmayan hayatımı zindan eder ancak.keşke daha önce bilsek böyle çalışmaları.daha çok duyulsa ve ameliyat olmak istemeyen daha çok kişiye ulaşsa.duyulmadığı için çözümü rinoplastilerde bulup geri dönüşü olmayan hatalara düşüyoruz.erken keşfetmiş olsaydım muhakkak denerdim.artık herkese bu tedaviden bahsederim sayenizde.paylaşım için teşekkürler

revizyon yapılıyor mu kliniğinizde?

Merhaba,

Revizyon tedavileri cerrahi operasyonlar içerisinde en zor ve riskli ameliyatlardır. Rinoplasti ameliyatlarıyla alakalı olarak düşündüğünüz ve eklediğiniz konulara katılıyor fakat "zaten artık olmayan hayatım" kısmına katılmıyoruz. Hayat elbette zorluklarla dolu, belki de bu zorluklar olmasa, kıymetini değerini bilemeyeceğiz. Lütfen kliniğimize gelin ve burnunuz için neler yapabilir, değerli hocalarımız değerlendirsin. Özel mesajla İSİM, SOYİSİM, TELEFON bilgilerinizi yollarsanız, en kısa zamanda randevu planlaması için arkadaşlarımız sizi ararlar.

Merhaba,

Revizyon tedavileri cerrahi operasyonlar içerisinde en zor ve riskli ameliyatlardır. Rinoplasti ameliyatlarıyla alakalı olarak düşündüğünüz ve eklediğiniz konulara katılıyor fakat "zaten artık olmayan hayatım" kısmına katılmıyoruz. Hayat elbette zorluklarla dolu, belki de bu zorluklar olmasa, kıymetini değerini bilemeyeceğiz. Lütfen kliniğimize gelin ve burnunuz için neler yapabilir, değerli hocalarımız değerlendirsin. Özel mesajla İSİM, SOYİSİM, TELEFON bilgilerinizi yollarsanız, en kısa zamanda randevu planlaması için arkadaşlarımız sizi ararlar.

Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum.mutlaka bilgilerimi özelden isim soyisim telefon şeklinde verip yardımlarınızı bekleyeceğim fakat şuanda çok ağır bir gribal enfeksiyon geçirdiğim için ilaç tedavisi görüyorum iyileşme sürecimi bekliyorum.ve "hayatım" hakkında yapmış olduğunuz pozitif yorum içinde ayrıca teşekkür ediyorum.iyileşme olduktan sonra mutlaka geri dönüş yapacağım bilgilerimi vereceğim ve ne gibi çözümler yapılabilir görüşüp fikirlerinizi alacağım.teşekkürler.iyi çalışmalar

bulent bey merhaba size bisey danismak isterim cok basit bir revizyon ameliyati gecrcegmi dusunerek 4 ay once calistgm hastanede ameliyat oldum ama doktorum burunumu 4 yerden kirip tekrar sekil verip tirkish delihgt teknigi uygilamis aslinda hic gerek yoktu cnku ilk ameliyatimdan kalan iki kucuk kemik tirtigi vardi burun ucu kaldirlcakti tekrardan bana gore oleydi yani ama doktorum tekrardan sekil vericegni konusmadik ve boyle bir uygulama yapicagnida smdi tam 4. ayimdan burun kokum cok kalin incelmiyo eski burnum gbi olmadi hala acaba burun kokune islem yaptigi icin olemi olmustur yoksa bu koydugu kikirdaklar dan dolayi mi boyle dokundugumda burnum hala cok fazla yumusak ama 4 ay da az bir sure degil artk diye dusunuyorum burnumda bir kalinlasma soz konusu doktorumla konusamiorum beni kontrollere cagrmio 1. ayda kendim gittim ve beni azarliyarak 6 ay sonra git beni mahkemeye ver dedi iletisimde bulunamiyoruz oyuzden akibetimi cok merak ediyorum cnku allah korusun boyle kalirsa 3. ameliyati olmak.istiyorum dogal burun yapicam derken hic boyle ameliyat olmamiscasina bir burun beklemiodum benim kendi burnum kemerliydi buyuktu ama inceydi burun sirtima kikirdak koydugu icin burunum daha yuksekden basliyo kisacasi cok pismanligim var yardimci olursaniz sevinirim

bulent bey merhaba size bisey danismak isterim cok basit bir revizyon ameliyati gecrcegmi dusunerek 4 ay once calistgm hastanede ameliyat oldum ama doktorum burunumu 4 yerden kirip tekrar sekil verip tirkish delihgt teknigi uygilamis aslinda hic gerek yoktu cnku ilk ameliyatimdan kalan iki kucuk kemik tirtigi vardi burun ucu kaldirlcakti tekrardan bana gore oleydi yani ama doktorum tekrardan sekil vericegni konusmadik ve boyle bir uygulama yapicagnida smdi tam 4. ayimdan burun kokum cok kalin incelmiyo eski burnum gbi olmadi hala acaba burun kokune islem yaptigi icin olemi olmustur yoksa bu koydugu kikirdaklar dan dolayi mi boyle dokundugumda burnum hala cok fazla yumusak ama 4 ay da az bir sure degil artk diye dusunuyorum burnumda bir kalinlasma soz konusu doktorumla konusamiorum beni kontrollere cagrmio 1. ayda kendim gittim ve beni azarliyarak 6 ay sonra git beni mahkemeye ver dedi iletisimde bulunamiyoruz oyuzden akibetimi cok merak ediyorum cnku allah korusun boyle kalirsa 3. ameliyati olmak.istiyorum dogal burun yapicam derken hic boyle ameliyat olmamiscasina bir burun beklemiodum benim kendi burnum kemerliydi buyuktu ama inceydi burun sirtima kikirdak koydugu icin burunum daha yuksekden basliyo kisacasi cok pismanligim var yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba,

Size farklı doldurma işlemleri yapılmış, ilk etapta burnunuzun ön ve profil resimlerini yollayın ve değerlendirme yapalım diyebilirdik ancak dediğimiz gibi mevcut durumunuz resimden ziyade el ile burun yapısının dıştan ve içten muayene etmek kaydıyla anlaşılabilecektir. Dilerseniz özel mesaj yoluyla resimlerinizi yollayın, dilerseniz daha sağlıklı ilerleyebilmek için randevu talebinde bulunun. Her ikisi içinde, lütfen özel mesaj yoluyla İsim, Soyisim, Telefon Numarası ve email adresinizi gönderiniz. Randevu talep ettiğinizde arkadaşlarımız sizi arayarak, randevu planlamasında yardımcı olacaklardır. Resimlerinizi yolladığınızda ise, en kısa sürede yine size geri dönüş yapılacaktır. Tekrar altını çizmek isteriz, mevcut durumunuz için elle muayene en doğru seçenek olacaktır.

benbrandevu almak istiorum peki istanbuldamisiniz vede ozel.msj olarak bu siteden aticam olemi acaba

Merhaba,

Kliniklerimiz Bursa , İstanbul ve Ankara'da bulunmaktadır. Evet kimlik bilgilerinizi Kadınlar Kulübü'nden özel mesajla yollamanız yeterli. Sağlık danışmanlarımız randevu planlaması için en kısa sürede sizi arayarak yardımcı olacaklar.

merhabalar 12 yıl önce burun ameliyatı oldum çok doğal güzel bir burun oldu fakat burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var burun içindeki kesinin kabarık iyileşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ne yapılabilir acaba

merhabalar 12 yıl önce burun ameliyatı oldum çok doğal güzel bir burun oldu fakat burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var burun içindeki kesinin kabarık iyileşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ne yapılabilir acaba

Merhaba,

Sorunun neden kaynaklandığını anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekir. İhtimalleri değerlendirirsek; lokal cerrahi ile burun ucundan işlem yapılarak şikayetiniz giderilebilir fakat kıkırdak ya da farklı bir nedenden dolayı oluşmuş bir şişlik ise operasyonun kapsamı değişir.

RB
Merhaba,

Sorunun neden kaynaklandığını anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekir. İhtimalleri değerlendirirsek; lokal cerrahi ile burun ucundan işlem yapılarak şikayetiniz giderilebilir fakat kıkırdak ya da farklı bir nedenden dolayı oluşmuş bir şişlik ise operasyonun kapsamı değişir.
Mrb hocam bende 3 ay once et ve kemik aldirdim ozaman esteyik dusunmiyordum simdi ise takmis durumdauim zaman yeterlimi vede ucret nefir acaba

RB

Mrb hocam bende 3 ay once et ve kemik aldirdim ozaman esteyik dusunmiyordum simdi ise takmis durumdauim zaman yeterlimi vede ucret nefir acaba

Merhaba,

Henüz yeni ameliyat olmuşsunuz, Dokuların iyileşme süreci 6 ay ila 1 sene içerisinde gerçekleşir. Bu sebeple yeni bir operasyonu düşünmeniz için bir 3 ay daha beklemenizi öneririz. Burnunuzda radikal bir değişim istemiyorsanız, Basit Burun Estetiği operasyonu da sizin için uygun olabilir. Bunun kararı ancak muayene sonucunda belli olacaktır. Sağlık Bakanlığı'nın getirdiği yaptırım sebebiyle, ücret konusunda bu ortamda bilgilendirme yapamıyoruz maalesef. Her iki konu için lütfen özel mesaj yoluyla, İsim, soyisim ve telefon numaranızı bize ulaştırınız.

Ilk muayene ucretlimi acaba

Merhaba,

Estetik International çatısı altındaki doktorlarımızın ilk muayeneleri ücretsizdir. Sadece Op. Dr. Bülent Cihantimur ilk muayenede ücret almaktadır, bu ücret operasyon yapıldığı takdirde toplam tutardan düşürülür.

Back