Burun Estetiği Enfeksiyonu

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
merhaba doktor bey ben 10 gün önce ilk burun ameliyatımı geçirdim. 6.günümde tamponlarım çıktı. tamponlarım çıktıktan ertesi gün durduk yere burnum kanamaya başladı gerçekten çok yoğun bir kanamaydı. durmadığı için hastaneye gittim tekrar tampon takarak durdurabildiler ancak. doktor enfeksiyon kaptığımı söyledi ve antibiyotik verdi. 2 gündür ateşim ve başağrım vardı neyseki yeni düşmeye başladı. tampondan dışarı sarı su (iltihap) şeklinde akıntım oluyor. diğer burun deliğimden ise kan şeklinde akıntı oluyor. acaba bu kanama enfeksiyona bağlı bir kanama mı? 5 günün sonunda bu tamponlarım çıkacakmış acaba tekrar kanama olma olasılığı var mıdır? ve enfeksiyonun geçmesi için iltihabın kesilip akıtılması şart mıdır yoksa antibiyotiklerle geçmez mi? bu arada suratım yada yüzümde herhangibir yer şişmedi. sadece sol burun deliğimden sarı su akıyor o kadar

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. burun içi muayenenizi yapmadan net bir şey söylemek mümkün değil. Size sorularınız hakkındaki en doğru bilgiyi operasyonunuzu yapan doktorunuz verebilir. İlaçlarıızı aksatmadan kullanınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…