Burun estetigi Dr Resit Burak Kayan

Senaab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
1
0
26
Herkeze merhabalar,

Öncelike size forumda yeni üye oldugumu belirtiyorum. Turkcem fazla iyi degil, lütfen kusura bakmayin.

Bu konuyu sizlerden tavsiye almak için açtim.

Yillar dir burun estetigi ameliyati olmak istiyorum, malesef kime güvene bilcegimi bilmiyorum.
Özellikle türkiyede, çünkü fazlasiyla estetik doktorlari var.

Son zamanlar Dr Kayan’in yaptigi ameliyatlari gördum. Aranizda doktoru taniyanlar var mi ? Fiyatlari yaklasik nasil ?
Güvenilir baska isimler var mi ?

Ben Paris te yaptiracak tim, iyi bir doktor ama 8500 euro istiyor’ deyer mi o kadar ?
20 yasimdayim ve ogrenciyim.

Okudugunuz için tessekurler..

İnstagramda çok takipçisi olmasına rağmen nedense internette kendisiyle ilgili çok fazla yorum yok. Forumda bir kişi gördüm memnun olmayan. Memnun olan da bir kişi gördüm ‍ Bu durum beni biraz endişelendiriyor

Dr Kayan’a üniversitedeki yurt arkadaşım ameliyat oldu ama biz burun şeklini hiç beğenmedik daha sonra nefes problemi nedeniyle 2. Ameliyatını oldu ben ona olmadım ama gördüğüm kadarıyla önermiyorum.

Merhaba bende Lyon da yaşiyorum burda ise 6000 euro istanbulda burun estetiği yapçagim 2-3 doktor var aklimda ama fiyatlari yüksek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…