Merhaba arkadaşlar, senelerce yaşadığım en büyük tereddüttü burun estetiği. Bugün ameliyatımın 12.günündeyim, beyaz tenli olmama rağmen ufacık bir morartı izi dahi yok yüzümde. Bandajlarım açıldığında neden bunca sene beklemişim ki dedim, Gürcan Hoca bir harika, düşünen cesaret edemeyen kafası karışık herkese (Ankara dışında olsa bile) şiddetle tavsiye ediyorum, kapıdan içeri girdiğiniz anda doktorunuzu görür görmez ameliyat kararı vereceğinize eminim. Ben yeni burnumu çok sevdim darısı sizlere :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği Dr. Gürcan ASLAN
- Konu Sahibi fhtksn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ankara burun estetiği gürcan aslan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım selam bende bursada oldum benimde ameliyat olalı 15. Günüm, bende morluklar hiç kalmadı ama sadece sanki ödemler çok fazla şekli güzel ama sanki burnumun üstünde bastırınca acıyan bişeyler var ve çok dikkatli bakınca anlaşılıyor doktorum güzel dedi ama sen dede varmı bu şekil sende yeni olmuşsun aynı sayılırız birde cevap verirsen bişeyler daha sorucamm
- 20 Şubat 2015
- 6
- 0
- 88
merhaba,dogal guzellıkten yana olan bırı olarak,kemık egrılıgı ve devıasyon problemlerım vardı,gurcan hocaya ameliyat olmak için yurtdısından gıttım,aynı operasyonla estetık burun ameliyatıda oldum.Butun sonuclardan memnun kaldıgım gıbı,bu kadar dogal bı burun yaptıgı ıcın kendısıne cok tesekkur ederım,sıddetle tavsıye ederım.(hiç bır problem yasamadım)
merhaba,dogal guzellıkten yana olan bırı olarak,kemık egrılıgı ve devıasyon problemlerım vardı,gurcan hocaya ameliyat olmak için (ıngıltere)yurtdısından gıttım,aynı operasyonla estetık burun ameliyatıda oldum.Butun sonuclardan memnun kaldıgım gıbı,dogallıktan yana butun yetenegını kullanmıs olmalı kı bu kadar basarılı bır burun ameliyatı yaptıgı ıcın,kendısıne cok tesekkur ederım,tanrıdan sonra, herhalde en ıyı burun estetıgını gurcan hoca yapar.
- 18 Mart 2016
- 1
- 0
- 1
- 37
- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
6
6 diye duymuştum. Bende gideceğim hafta içi. Burun ve göz kapağı için görüşmeye. İlgi konusunda ise benim 2 yakınım ameliyat oldu ve her an ulaşabildiler. Abim 1 ay önce göz kapağı estetiği oldu ve sürekli mesaj ile bilgi alıyor kendisinden.kızlar merhaba
çarşamba günü gürcan aslan ilerandevum var burun estetiği için fiyat biliyor musunuz ?
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
6
6 diye duymuştum. Bende gideceğim hafta içi. Burun ve göz kapağı için görüşmeye. İlgi konusunda ise benim 2 yakınım ameliyat oldu ve her an ulaşabildiler. Abim 1 ay önce göz kapağı estetiği oldu ve sürekli mesaj ile bilgi alıyor kendisinden.
ankaranın neresinde tam olarak
gittikten sonra ayrıntıları
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
görüşmeniz nasıl geçtiCebeci tren istasyonunun çaprazında. Mamak kultur merkezi var onun karşısında 75.yıl ağız ve diş sağlığı hastanesi, Ankara hastanesi de yanında.
sizin ve yaptıran çevrenizini burun yapısı nasıl
ve ücreti ne kadar
teşekkür ederim
- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
Biz internet üzerinden iletişim kurduk Facebook sayfasında hemen cevap veriyor zaten.kemerli değil burnum , burun operasyonlarını sayfasında paylaşıyor zaten oradan görebilirsiniz.tum estetik operasyonları yapıyor ama asıl burunda çok iyi diye duydum bende. Burun yapımı tarif edemiyorum ama uç kısmı yuvarlak ve içte bir kırık var hafif sağa meyilli. Ben göz kapağı estetiği de olacağım için henüz fiyat almadım. Burun 6 civarı diye duymuştum daha altı da olabilir. Abim göz kapağı estetiği oldu ve sürekli iletişim halinde.görüşmeniz nasıl geçti
sizin ve yaptıran çevrenizini burun yapısı nasıl
ve ücreti ne kadar
teşekkür ederim
gürcan beye ameliyat oldunuzmuBiz internet üzerinden iletişim kurduk Facebook sayfasında hemen cevap veriyor zaten.kemerli değil burnum , burun operasyonlarını sayfasında paylaşıyor zaten oradan görebilirsiniz.tum estetik operasyonları yapıyor ama asıl burunda çok iyi diye duydum bende. Burun yapımı tarif edemiyorum ama uç kısmı yuvarlak ve içte bir kırık var hafif sağa meyilli. Ben göz kapağı estetiği de olacağım için henüz fiyat almadım. Burun 6 civarı diye duymuştum daha altı da olabilir. Abim göz kapağı estetiği oldu ve sürekli iletişim halinde.