- 5 Mart 2024
- 4
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi siyahsever84
Şimdiden geçmiş olsun. Umarım gönlünüzce olur hersey. Burun çok önemli gerçekten ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz içinMaalesef İzmir de yaşıyorum burada olması gerekiyor
Kaç bine oldunuzŞimdiden geçmiş olsun. Umarım gönlünüzce olur hersey. Burun çok önemli gerçekten ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.
60binKaç bine oldunuz
Açık ya da kapalı doktor buruna göre karar veriyor açık ameliyat olursa sorunlariniz daha detaylı görerek cözülür dikiş izi kalır o da az kalıyor bence. Kemeri yüksek bir burunda kapalı rino olursa düz bir burun çıkıyor ortaya bu kemerin şekline burnun uzunluguna göre değişiyor. 2 kez burnu açılmış biri olarak söylüyorumMerhabalar burun estetiği düşünüyorum ancak doktor konusunda çok kararsız kaldım Ameliyatın acık mı yoksa kapalı mı olması daha avantajlı daha önce ameliyat olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Dr Murat Songu ve Dr Oben Yıldırım isimleri arasında kaldım tecrübesi olan var mı acabaİzmir de yaşıyorum burada olması gerekiyor
Teşekkür ediyorum ✌Şimdiden geçmiş olsun. Umarım gönlünüzce olur hersey. Burun çok önemli gerçekten ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.
Merhaba,Merhabalar burun estetiği düşünüyorum ancak doktor konusunda çok kararsız kaldım Ameliyatın acık mı yoksa kapalı mı olması daha avantajlı daha önce ameliyat olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Dr Murat Songu ve Dr Oben Yıldırım isimleri arasında kaldım tecrübesi olan var mı acabaİzmir de yaşıyorum burada olması gerekiyor