• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği doktor seçimi yardım lütfen

e12134

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba bu konu buraya milyonlarca kez açılmıştır biliyorum:) , ama bana da yardımcı olursunuz diye umuyorum ben burun estetiği olacağım ve bütçem çok kısıtlı 5bin-6bin civarı öğrenciyim ve daha fazlasına cıkamıyorum.bu fiyatlarda iyi bir doktor bulabilir miyim birkaç isim yazıyorum bu isimlerden bilgi sahibi olduğunuz varsa düşüncelerinizi yazar mısınız lütfen yardıma cok ihtiyacım var.
Gökalp Dizdar
Mesut Doğan
Ferhat Oğuz
Orhan Sanisoğlu
Ümit hardal

Ben İzmirde kbb uzmanına yaptırdım. Bütçem kusıtlıydı. Muayenede sağ tarafta kemik eğriliği var denildi. Ameliyat gerek dedi doktor. İçini yapıyorsanız dışını da yapın doktor deyiverdim. Halbuki amaç estetik yaptırmaktı. Burnumun içinde kemik olduğunu nereden bileyim. Masrafı sordum. Duruma göre değişir ama 2 ya da 3 bin olabilir dedi. Şaşırdım. On ay sonra haber geldi. Film çekildi yattım ameliyat oldum hala ücreti nedir bunun diye doktor peşinde geziyorum. Açık ameliyat oldum. Çalıştığım için rapor düzenlenmiş. Yani devlet karşıladı benim septorinoplasti ameliyat masrafımı. Çok rahat nefes alıyorum, burnumun şekli ameliyat sonrası alçılı haliyle bile aşık olmama yetti. Demem o ki önce bir araştırma hastanesi kbb uzmanına muayene ol. Ben ameliyatımı İzmir tepecik eğitim hastanesinde oldum. Rutin sıkıntılar dışında (morluk şişlik tampon) sorun yaşamadım. Tek pişmanlığım neden bu yaşa kadar beklediğimle ilgilidir.

Back
X