• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Doktor Önerisi (KBB)

xMerida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
5
0
1
27
Kızlar benim burnumda 10 yaşlarında aldığım dirsek darbesi sonucunda kemer oluştu. Önden bakıldığı zaman o kadar düzgün bir burnum var ki. Bu yüzden estetikten çok korkuyorum. 27 yaşındayım. Ama artık nefes alamıyorum ve sinüslerim de çok dolu. Mecburen burun ameliyatı olacağım. Olmuşken estetik de olayım diyorum. 75 bin - 100 bin civarı bütçe ayırabilirim. Erzurum’da yaşıyorum ama farklı bir şehirde de ameliyat olabilirim. Açık-kapalı fark etmeksizin estetiğin yanında nefes alma problemimi de giderebilecek doktor öneriniz var mı?

Erzurum’da olursam Sinan Köyceğiz’e olurum.
Ek olarak Düzgün Ateş, Mehmet Fatih Sönmez ve Ahmet Bedir’in yaptığı burunları beğendim.

Doğala en yakın burnu yapacak doktor olarak bana kimi önerirsiniz? Burnumun güncel halini de ekleyeyim

Eklentiler

• IMG_0811.jpeg
    IMG_0811.jpeg
    211,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.

Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
Evet baktım şimdi yaptığı burunlar doğal. Peki KBB doktoru muydu?

Onden cok guzelmis gercekten. Bu burnu yapamayacak doktorun lisansi falan alinsin elinden. Bence icine sinen doktora git, icini hepsi yapiyor zaten, distan da cok kolay bi burun yine herkes yapar.

Onden cok guzelmis gercekten. Bu burnu yapamayacak doktorun lisansi falan alinsin elinden. Bence icine sinen doktora git, icini hepsi yapiyor zaten, distan da cok kolay bi burun yine herkes yapar.
Valla şu görüntünün bozulmasına çok üzülürüm. bu yüzden kapalı ameliyat düşündüm. Fiyatlar çok uçuk, burnum sıkıntılı bir burun olsa söylenen fiyatları veririm ama inanılmaz abartmışlar. 185 bin fiyat veren oldu ya

Eklentiler

• IMG_0815.jpeg
    IMG_0815.jpeg
    15,3 KB · Görüntüleme: 27
Evet onden harika burnun. Acik kapali konusunda acik olunca daha rahat calisiyorlar. Acik olunca bozulur diye dusunme. Fiyatlar evet cok ucmus. Biraz iste isin popularitesi yuksek ya habire cikariyorlar fiyatlari. Talep var cunku. Cok kolay bi burnum var. Darbe genelde burnu yamultur sende o olmamis. Benim de darbe sonucu bi durumum olusmustu. Milletin hatalarinin, dikkatsizliginin, vahsiliginin ceremesini biz cekiyoruz.

Evet onden harika burnun. Acik kapali konusunda acik olunca daha rahat calisiyorlar. Acik olunca bozulur diye dusunme. Fiyatlar evet cok ucmus. Biraz iste isin popularitesi yuksek ya habire cikariyorlar fiyatlari. Talep var cunku. Cok kolay bi burnum var. Darbe genelde burnu yamultur sende o olmamis. Benim de darbe sonucu bi durumum olusmustu. Milletin hatalarinin, dikkatsizliginin, vahsiliginin ceremesini biz cekiyoruz.
Maalesef öyle. İşte bu yüzden doktor seçimi benim için daha zor, ön profilden ne kadar az değişirse o kadar mutlu olacağım

Back