• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi devlet hastanesinde öneren varmi?Fiyat farki korkunc

Burun estetigi devlet hastanesinde öneren varmi?Fiyat farki korkunc

• burun

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Merhaba kizlar. Ben almanyadanim. Bende 6 senedir cesaretimi toplayamadim.Bu sene Istanbulda görüstügüm taninmis doktorlar oldu.Isim vermeyim. Fiyatlari söyle. Dr... 25 bin Tl istiyor ; Dr.... 18 bin TL ; Dr... 30 bin TL.

Benim kuzenim 10 sene önce Devlet hastanesinde Dr Selahattin özmene amaliyat oldu. Ve gördügüm en güzel burun.
Dr Selahattin beyle telefonlastim. (Suan Yeri Istanbulda) Onun fiyati 6 bin-8 bin TL (burundan buruna farkli)
Arkadasim da gecen Kulak burun bogaz doktoru Yakup Bozkurta (Antalyada) amaliyat oldu. Onunla maillestim. 7 bin- 9bin TL arasi diyor.

Bu fiyat farklari korkunc degilmi sizcede? Devlet hastanesinde burun estetigi olan varmi?Dr Yakup bozkurt veya Dr. Selahattin Özmeni taniyan varmi?

Sevgiyle kalin
Defne

Bunlar nasıl fiyatlar böyle inanamadım resmen...
Ben 6 bine özelde ameliyat oldum devlet hastanelerinde ameliyat ücreti 2 bin 2.500 diye biliyorum çünkü devletde sadece malzeme parası alıyorlar....

Ben 6 bine özelde ameliyat oldum devlet hastanelerinde ameliyat ücreti 2 bin 2.500 diye biliyorum çünkü devletde sadece malzeme parası alıyorlar....
Ben özelde 2250 tl ye anlaştım devlet 300 tl falan dedi ama guvenemedim. Sizin görüştüğünüz devlet hastanesindeki doktorlar neye göre 6 bin 7 bin alıyor? Devlet bunları denetlemiyor mu resmen sacmalik.

Ben özelde 2250 tl ye anlaştım devlet 300 tl falan dedi ama guvenemedim. Sizin görüştüğünüz devlet hastanesindeki doktorlar neye göre 6 bin 9 bin alıyor? Devlet bunları denetlemiyor mu resmen sacmalik.

Ben mayıs ayında Üniversite Hastahanesinde oldum 4 bin ödedim..
Devlet hastahanesi fiyatlarını bilmiyorum

Ben mayıs ayında Üniversite Hastahanesinde oldum 4 bin ödedim..
Devlet hastahanesi fiyatlarını bilmiyorum
Gecmis olsun. Memnunmusun peki? Hangi doktora oldun?
Ben galiba yanlis bilgilendirdim.
Devlet hastanesi demek istemedim. Yani normal hastanelerde calisan kbb doktorlarinin fiyati. Mesela Dr Özmen Amerikan hastanesinde calisiyor

İzmir ,Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastahanesi .Prof .Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu
Evet , çok memnunum ancak KBB değil Plastik Cerrahi ve Reconstruction bölümü
Ben deviasyon (eğrilik ) nedeniyle ameliyat oldum .
Önce KBB doktoruna gitmiştim ama beni estetiğe yönlendirdiler bu bir kaç kere tekrar edince artık KBB ye gitmedim .

İzmir ,Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastahanesi .Prof .Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu
Evet , çok memnunum ancak KBB değil Plastik Cerrahi ve Reconstruction bölümü
Ben deviasyon (eğrilik ) nedeniyle ameliyat oldum .
Önce KBB doktoruna gitmiştim ama beni estetiğe yönlendirdiler bu bir kaç kere tekrar edince artık KBB ye gitmedim .
Canim bana özelden önceki ve sonraki burnunu yollarmisin cok merak ediyorum ^hihi

Elbette ama zaten albümümü açık bırakıyorum .Çünkü bu aralar sık sık foruma giremiyorum
Ben yokken de isteyenler albümüme bakabilir .

bende devlette oldum hemde bedava :) normalde 1800 ama devlette ve cok memnunum..hepsi ayni egitimi almis ...25 bin isteyen ise isi ticarete dokmus

Merhaba kizlar. Ben almanyadanim. Bende 6 senedir cesaretimi toplayamadim.Bu sene Istanbulda görüstügüm taninmis doktorlar oldu.Isim vermeyim. Fiyatlari söyle. Dr... 25 bin Tl istiyor ; Dr.... 18 bin TL ; Dr... 30 bin TL.

Benim kuzenim 10 sene önce Devlet hastanesinde Dr Selahattin özmene amaliyat oldu. Ve gördügüm en güzel burun.
Dr Selahattin beyle telefonlastim. (Suan Yeri Istanbulda) Onun fiyati 6 bin-8 bin TL (burundan buruna farkli)
Arkadasim da gecen Kulak burun bogaz doktoru Yakup Bozkurta (Antalyada) amaliyat oldu. Onunla maillestim. 7 bin- 9bin TL arasi diyor.

Bu fiyat farklari korkunc degilmi sizcede? Devlet hastanesinde burun estetigi olan varmi?Dr Yakup bozkurt veya Dr. Selahattin Özmeni taniyan varmi?

Sevgiyle kalin
Defne
op. dr. Ayşe öztürk 'ü burun ameliyatı için önerebilirim hem bu işte çok iyi hemde fiyatlar uygun ;)

DR SELAHATTIN ÖZMENE OLAN VARMI kuzenim haric :)
Istanbuldaki özeldekilerin fiyati baya ucmus ben sok oldum.

canim ozaman ben yanlis yazdim sanirim . Dr Selahattin Özmen 6-8 bin TL istiyor ama Devlet hastanesi degil sanirim. Amerikan universitesi Istanbulda calisiyor. Ozaman Devlet hastanesi olmuyor degilmi ? Ben almanyadanim bilemedim ayrintilari :) Dr emre Ilhan, Dr Baris Cakir bunlar özel oluyor sanirim.

Cuma gunu ameliyat oldum devlet hastanesinde gayette memnun kaldim tek kisilik odada otel konforunda ayrica doktorum iyi bir plastik cerrah ne agri ne sizi hicbir sey hissetmeden 3. Gunumu yasiyorum ucuk paralar vermek yerine iyi doktor bulup daha uyguna olabilirsiniz. 2 2.500 arasi degisiyor fiyat.

Sanirim yanlis yazdim.
Amerikan hastanesi istanbul. Özel hastanemi devlet hastanesimi? ben yurtdisinda yasiyorum farklari bilmiyorum. Yanlis yazmis olabilirim. 6-8 Bin Tl amerikan hastanesi istedi. Ben devlet yazdim ama özelmi deniliyor devletmi bilemedim.

Cuma gunu ameliyat oldum devlet hastanesinde gayette memnun kaldim tek kisilik odada otel konforunda ayrica doktorum iyi bir plastik cerrah ne agri ne sizi hicbir sey hissetmeden 3. Gunumu yasiyorum ucuk paralar vermek yerine iyi doktor bulup daha uyguna olabilirsiniz. 2 2.500 arasi degisiyor fiyat.
Lütfen doktorunuzu ve hastanenizi söyler misiniz

Ben 1000₺’ye devlette oldum arkadaşım özelde 15000₺’ye oldu. Sonuç, herkes arkadaşımın burnunun estetik olduğunu anlıyo ama ben söylediğimde aaa gerçekten mi diyolar yağini ikimizin burnu da güzel ama onunkinin yapay olduğu çok bariz ve tam anlamıyla prenses oldum ve sadece gözlük takmamam gerekirken taktığım için bi yerde çıkıntı oldu ama açıkçası daha doğal gösteriyo böyle bi kusurun olması

Back