burun estetigi , destek

Ne kadar inme var sende fotoğraf atabilir misin merak ettim. Benimki bazen 1mm inmiş gibi geliyo bazen hiç fark yok gibi kafayı yicem ya

Serdar Başer'e olup pişman olanlar varsa beni alıntılayıp yazabilir mi? Kendisi hakkında genelde olumlu yorumlar duydum. Yaptırırsam ona yaptırmayı düşünüyorum.

13 marta tunç şafağa 20 marta tural fetullayeve görüşme randevusu aldım ilk ameliyatım olacak benim eğer ki olumlu düşünmezsem Ankara’da İstanbul’a barış çakıra karar vereceğim çok kafam karıştı barış çakır için bu yorumu görünce

Her doktorun ne yazık ki muhakkak kötü bir yorumu oluyor, çok iyi araştırman gerek. Yaptığı burunlara önden nasıl duruyor, yandan nasıl duruyor bakman gerek sana uyuyor mu diye. Ne yazık ki bende bir aceleyle başka doktor araştırmadan ablamın doktoruna oldum, her gün bana cehennem gibi geçiyor. Lütfen burnunuzda bir sıkıntı yoksa sırf güzellik algısı için burnunuzu yaptırmayın bunu da eklemek isterim ve illa yaptırıcam derseniz de ilk psikolojinizi hazırlayın buna ve doğal burun yapan doktorları seçin.

merhaba,

kalın derili burun estetiği gerçekten çok zor. ne kadar hayal kursan da üzgünüm ama hayalindeki gibi olmayacak. çünkü fizyolojin buna uygun değil. deri kalın ve ağır olduğu için iyileşmesi çok daha uzun sürüyor. burun ucu düşme tehlikesi yüksek. ayrıca bu ameliyatın bir de sonrası var. o kadar eziyet çekmeye değer mi hiç bilmiyorum. zorunlu olmasaydım ben burun ameliyatı asla olmazdım hala çok çekiyorum. ilk gün anestezi etkisi geçince zonklama ve batmaların olacak burnunun önündeki sargıdan dolayı rahat edemeyeceksin beslenme zor kan geliyor tiksiniyorsun. 3 yastıkla ve sırt üstü yatman gerekiyor ben ilk 2 ay bu pozisyonda yatmak zorunda kaldım.

belki 2 hafta düzgün banyo yapamayacaksın saçını kuaförde yıkayıp vücudunu ayrı yıkayacaksın. cildin yağlandıkça yağlanacak her yerini iyi temizleyemeyeceksin siyah noktalar tavan yapacak. en az 3 ay spor ve güneş gözlüğü ya da numaralı gözlük yasak. burnunun ucuna bir merhem süreceksin belki 2 ay ve kötü görünecek karşıdan bakınca sümük gibi duruyor. sürekli sprey kullanman gerekecek bakımını temizliğini ihmal etmemen gerekiyor. dikişlerin geç düşecek canın acıyacak 1 ay belki daha çok çünkü deri geç iyileşiyor. ödem olacak 1 yıla kadar burnunun ortasına patates düşmüş gibi. sürekli paranoyak gibi burnunu sakınacaksın sağdan soldan o çarpmasın bu geçmesin diye sosyal hayatın da ayrıca etkilenecek.

ayrıca ameliyat kadar diğer maliyetleri de gözden geçirmelisin. buz torbaları, ilaçlar, spreyler, diğer ilave masraflar.

ben yaşadığım tüm problemleri yazdım, karar elbette ki senin ama bil istedim çünkü ben öncesinde bu denli zor olacağını bilmiyordum.

Yıllardır araştırıyorum çok zor bir durum şans birazcık da üzüldüm sizin durumunuzada umarım iyi bir revizyona denk gelirsiniz kime olmuştunuz

Benim burunda biraz eğrilik ve düşme var çok sıkıntılı değil ama yinede daha iyi olma isteği gitmiyor maalesef

Yıllardır araştırıyorum çok zor bir durum şans birazcık da üzüldüm sizin durumunuzada umarım iyi bir revizyona denk gelirsiniz kime olmuştunuz
İnşallah revizyona gerek kalmadan kendi kendine düzelir diye dua ediyorum, revizyon düşüncesi bile beynimi yoruyor. Çok sıkıntılı değilse dokunma bile.

Ve burnunuzdan kuruluk olduğu için rahat nefes alamıyorsunuz, nefes sıkıntınız olmasa bile ve bunun kaç ay süreceği belli değil. İlk başta hiç ağrılarım olmamasına rağmen şu son zamanlarda burnumda ağrılar oluyor zaman zaman şiddetli olmasa da rahatsız ediyor. Daha neleri var neleri... çekilecek çile değilmiş.

2014 senesinde muhammed dilbere ameliyat olmuştum. Daha ilk kontrolde bant takılıyken burun ucumda bir çöküntü vardı . Ben orayı kavis sanmıştım neyse daha sonraki aylık kontolüme gittiğimde çizgi gibi bir çöküntü hala vArdı . Doktor bunun dolgu ile düzeltilebileceğini söyledi. Ben dolgu istemedim neticede farklı şehirden o kadar zahmeti çekip ömür boyu taşıyacağım bir ameliyattı bu. Biraz konuşunca düzeltme işlemi yapabileceğini ama sadece ameliyathane ücreti alacağını söyledi. Bende o dönem öğrenciydim param olmadıgı için yaprımadım. Suanda hala o çöküntü var kemik burub ucunda yamuk duruyoru bunu içten ellediğim zaman hissedebiliyordum. Kemiğim takır takır oynuyor. Yani kısacası bana sorunlu bir burun yaptı. Sonraki sene ablam da muhammed dilbere ameliyat oldu onun burnu kusursuz oldu. Biraz şans meselesi sanki

gecmis olsun neden kabul etmiyorsunuz revizyon ameliyatini, eger psikolojik olarak hazirsaniz neden olmasin

eğer hala ameliyat olmadıysanız Dr. Hasan yıldırım ile görüşmeden karar vermeyin derim .ilgisi ve başarısı çok yüksek .1 yıl önce oğlum ameliyat oldu .çok rahat geçirdiğimiz bir süreç oldu. Eğer estetik yaptırmayı bir kez bile düşündüyseniz bunu eninde sonunda yaptıracaksınız. Kişinin aynada ne görmek istediği önemli. Kişilerin düşünceleri değil:::)))))

benim burnumu cevremde bir kisi bile begenmedi . bakiyorum haklilar adam bana anime burnu yapmis kisacik sivri kalkik. Ben disari ciktigimda daha kotu hissediyorum kendimi ama tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.
cnm burnunu çok merak ettim sorun değilse bana resim atabilirmisin belki üzüldüğün kadar değildir senmi fazla taktın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…