Merhaba arkadaşlar foruma bu konu için katıldım fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim. İlk olarak ankarada UYGUN fiyatlı bir doktor arayışındayım önerisi olan var mı? Dr Selçuk Yüce ile sosyal medya üzerinden görüştüm yaptığı burunlar hoş görünüyor ve fiyatı da uygun daha önce Selçuk Yüce ye burnunu yaptıran veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği ankara
- Konu Sahibi Doterfly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?4.5 sene önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve hala şahane burnumMerhaba arkadaşlar foruma bu konu için katıldım fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim. İlk olarak ankarada UYGUN fiyatlı bir doktor arayışındayım önerisi olan var mı? Dr Selçuk Yüce ile sosyal medya üzerinden görüştüm yaptığı burunlar hoş görünüyor ve fiyatı da uygun daha önce Selçuk Yüce ye burnunu yaptıran veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..
Dediginiz dr hakkında bir bilgim yok ama mende Ankarada Muhitdin Eski ye amelıyat olacagım inşallah.Merhaba arkadaşlar foruma bu konu için katıldım fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim. İlk olarak ankarada UYGUN fiyatlı bir doktor arayışındayım önerisi olan var mı? Dr Selçuk Yüce ile sosyal medya üzerinden görüştüm yaptığı burunlar hoş görünüyor ve fiyatı da uygun daha önce Selçuk Yüce ye burnunu yaptıran veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..
Tevfik beyle de görüşmüştüm ama fiyat konusunda bütçeme çok hitap ettiğini söyleyemem ama yaptığı burunları gayet hoş sizin adınıza sevindim4.5 sene önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum ve hala şahane burnum
Muhitdin Eskiyi ben de düşündüm fakat zamanım olmadığı için gidip görüşmedim fiyat aralığı ne kadar acaba?Dediginiz dr hakkında bir bilgim yok ama mende Ankarada Muhitdin Eski ye amelıyat olacagım inşallah.
Merhabalar ben de 7 haziran 2018 günü memorial da muhitdin hocama burun estetiği yaptırdım şunu söylemeliyim ki 35 yaşındayım 8 senedir dr araştırıyordum ve tam karar verme aşamasına geldiğimde hep bir kötü sonuç gördüm ya da mutsuz hasta.. izmir de yaşıyorum bana izmir de dr mu kalmadi niye ankara ya gittin ameliyata diyorlar ama bilmiyorlar ben izmir de ameliyat olup da mutlu olan çok az kişi gördüm ya da ben fazla mükemmeli arıyordum bilemiyorum. Şimdiye kadar 3 burun ameliyatı oldum sırasıyla geniz eti sinuzit ve polip aşırı ağrılı ve nefessiz kaldığım ameliyat sonrası süreçleri beni en çok korkutan kısmı olduğu için burun estetiginde 2 kriterim vardı 1 içime sinen bir burun yapabilecek kapasiteye sahip dr ve ameliyat sonrasını minimum acıyla atlatabilmekti. Sürekli internette sayısız dr un sayısız ameliyat sonucunu inceledim 2 isim kaldı listemde 1. Si istanbul da muhammet dilber di kendisiyle görüşemedim on bilgilendirme kısmında asistanından fiyat aldım 22 bin dedi ve bu fiyat beni çok aştığı için muhitdin hocamla görüştüm ki iyi ki diyorum çünkü kendisi meşgul de olsa illa ki dönüş yapıp her sorumu yanıtladı izmir de olduğum halde beni garanti ameliyat olmadigim halde paragöz dr olmadığını defalarca kanıtlayarak rahatlattı. Bir kere O kadar profesyonel ve o kadar sempatik ki telefonla konuşurken bile doğru insanla konuştuğunuzu anlıyorsunuz. Benim burun ucum düşük burun deliklerim uzun ve hafif de bir kemerim vardı dr a şöyle bir burnum olsun demedim çünkü bakınca benim yüzüme hangi burunun olacağını bilecek kadar iyi bir dr olduğunu kabullendim ki normalde kompleksli bir insanım dediğim dediktir ama dr oyle bir guven verdi ki size birakiyorum hocam ben sonuc odakliyim doğal güzel bir burun yapın ama nasıl isterseniz öyle yapın dedim bu arada muaynehanesine giderken yanımda gelen teyzem ben yüzümü gerdirmek istiyorum dr bey dedi dr da gerek yok yüzünüzü gerdirmenize biraz dolguyla hallederiz dedi teyzem tutturdu dr yapmayı kabul etmedi öyle dürüst öyle para değil hasta önemli mantığında! Bu arada ben 11 bin tl verdim memorial e yatış öncesi 300 lira kan testim tuttu başka dr olsa sormaz bile ama muhitdin hocam aradı sordu para ödedin mı diye evet diyince bana ödeyeceğin paradan düş onu dedi 10 bin 700 lira verdim. Bu para bazılarına çok gelebilir ama ben soyle düşündüm bu adam ameliyatı ankaranin en konforlu ve pahalı hastanesinde yapıyor oraya ciddi bir para ödüyor anlaşmalı çünkü oranın dr ü değil bazı doktorlar kendisine daha çok para kalsin diye kıytırık bir özel hastane de yapıyor ameliyatı ve anestezi dr u da ameliyatta çok önemli olduğundan memorial de anestezi dr olan ercan kurt ile çalışıyor ki kendisi nin de katkısıyla harika bir ameliyat süreci geçirdim. Nasıl mı ben daha ameliyata inerken asansör de uyumaya başladım kendime geldiğimde odamdaydım muhitdin hocam başımda bana moral veriyordu çok güzel bir burun yaptım sana tampon takmadım rahat rahat nefes al dedi o kadar rahatladim ki anlatamam çünkü o tampon rezilligini 3 kez yaşadım evlerden ırak 1 gece hastanede kaldım hastane odası 5 yıldızlı otel, hastane yemekleri miss bu arada ameliyat olan birçok yakınım ilk günler sıvı beslendi agrilardan ve sisliklerden ağladı nefes alamadı ben sıfır ağrı rahat nefes morluk yok hatta ameliyat olduğum günün gecesi teyzemi markete yolladim git azcik abur cubur al yiyelim diye yani öyle mükemmel bir süreç yaşadım ki bana muhitdin hocamı bulmamı sağlayan bu siteye üye olup bu tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an burnumda alci var 5. Günüm 2 gün sonra alcim çıkacak plastik split takılacak ve izmir e dönücem. Burnum çok şiş değil şimdiden güzel duruyor çok mutluyum. ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarımı Instagram a ben zorla koydurdum o kadar reklam umurunda değil
Eklentiler
Hanımefendi çok güzel bilgilendirmişsiniz. Çok geçmiş olsun burnunuz çok hoş görünüyor bilgilendirmeniz için teşekkür ederimMerhabalar ben de 7 haziran 2018 günü memorial da muhitdin hocama burun estetiği yaptırdım şunu söylemeliyim ki 35 yaşındayım 8 senedir dr araştırıyordum ve tam karar verme aşamasına geldiğimde hep bir kötü sonuç gördüm ya da mutsuz hasta.. izmir de yaşıyorum bana izmir de dr mu kalmadi niye ankara ya gittin ameliyata diyorlar ama bilmiyorlar ben izmir de ameliyat olup da mutlu olan çok az kişi gördüm ya da ben fazla mükemmeli arıyordum bilemiyorum. Şimdiye kadar 3 burun ameliyatı oldum sırasıyla geniz eti sinuzit ve polip aşırı ağrılı ve nefessiz kaldığım ameliyat sonrası süreçleri beni en çok korkutan kısmı olduğu için burun estetiginde 2 kriterim vardı 1 içime sinen bir burun yapabilecek kapasiteye sahip dr ve ameliyat sonrasını minimum acıyla atlatabilmekti. Sürekli internette sayısız dr un sayısız ameliyat sonucunu inceledim 2 isim kaldı listemde 1. Si istanbul da muhammet dilber di kendisiyle görüşemedim on bilgilendirme kısmında asistanından fiyat aldım 22 bin dedi ve bu fiyat beni çok aştığı için muhitdin hocamla görüştüm ki iyi ki diyorum çünkü kendisi meşgul de olsa illa ki dönüş yapıp her sorumu yanıtladı izmir de olduğum halde beni garanti ameliyat olmadigim halde paragöz dr olmadığını defalarca kanıtlayarak rahatlattı. Bir kere O kadar profesyonel ve o kadar sempatik ki telefonla konuşurken bile doğru insanla konuştuğunuzu anlıyorsunuz. Benim burun ucum düşük burun deliklerim uzun ve hafif de bir kemerim vardı dr a şöyle bir burnum olsun demedim çünkü bakınca benim yüzüme hangi burunun olacağını bilecek kadar iyi bir dr olduğunu kabullendim ki normalde kompleksli bir insanım dediğim dediktir ama dr oyle bir guven verdi ki size birakiyorum hocam ben sonuc odakliyim doğal güzel bir burun yapın ama nasıl isterseniz öyle yapın dedim bu arada muaynehanesine giderken yanımda gelen teyzem ben yüzümü gerdirmek istiyorum dr bey dedi dr da gerek yok yüzünüzü gerdirmenize biraz dolguyla hallederiz dedi teyzem tutturdu dr yapmayı kabul etmedi öyle dürüst öyle para değil hasta önemli mantığında! Bu arada ben 11 bin tl verdim memorial e yatış öncesi 300 lira kan testim tuttu başka dr olsa sormaz bile ama muhitdin hocam aradı sordu para ödedin mı diye evet diyince bana ödeyeceğin paradan düş onu dedi 10 bin 700 lira verdim. Bu para bazılarına çok gelebilir ama ben soyle düşündüm bu adam ameliyatı ankaranin en konforlu ve pahalı hastanesinde yapıyor oraya ciddi bir para ödüyor anlaşmalı çünkü oranın dr ü değil bazı doktorlar kendisine daha çok para kalsin diye kıytırık bir özel hastane de yapıyor ameliyatı ve anestezi dr u da ameliyatta çok önemli olduğundan memorial de anestezi dr olan ercan kurt ile çalışıyor ki kendisi nin de katkısıyla harika bir ameliyat süreci geçirdim. Nasıl mı ben daha ameliyata inerken asansör de uyumaya başladım kendime geldiğimde odamdaydım muhitdin hocam başımda bana moral veriyordu çok güzel bir burun yaptım sana tampon takmadım rahat rahat nefes al dedi o kadar rahatladim ki anlatamam çünkü o tampon rezilligini 3 kez yaşadım evlerden ırak 1 gece hastanede kaldım hastane odası 5 yıldızlı otel, hastane yemekleri miss bu arada ameliyat olan birçok yakınım ilk günler sıvı beslendi agrilardan ve sisliklerden ağladı nefes alamadı ben sıfır ağrı rahat nefes morluk yok hatta ameliyat olduğum günün gecesi teyzemi markete yolladim git azcik abur cubur al yiyelim diye yani öyle mükemmel bir süreç yaşadım ki bana muhitdin hocamı bulmamı sağlayan bu siteye üye olup bu tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an burnumda alci var 5. Günüm 2 gün sonra alcim çıkacak plastik split takılacak ve izmir e dönücem. Burnum çok şiş değil şimdiden güzel duruyor çok mutluyum. ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarımı Instagram a ben zorla koydurdum o kadar reklam umurunda değil
Merhabalar ben de 7 haziran 2018 günü memorial da muhitdin hocama burun estetiği yaptırdım şunu söylemeliyim ki 35 yaşındayım 8 senedir dr araştırıyordum ve tam karar verme aşamasına geldiğimde hep bir kötü sonuç gördüm ya da mutsuz hasta.. izmir de yaşıyorum bana izmir de dr mu kalmadi niye ankara ya gittin ameliyata diyorlar ama bilmiyorlar ben izmir de ameliyat olup da mutlu olan çok az kişi gördüm ya da ben fazla mükemmeli arıyordum bilemiyorum. Şimdiye kadar 3 burun ameliyatı oldum sırasıyla geniz eti sinuzit ve polip aşırı ağrılı ve nefessiz kaldığım ameliyat sonrası süreçleri beni en çok korkutan kısmı olduğu için burun estetiginde 2 kriterim vardı 1 içime sinen bir burun yapabilecek kapasiteye sahip dr ve ameliyat sonrasını minimum acıyla atlatabilmekti. Sürekli internette sayısız dr un sayısız ameliyat sonucunu inceledim 2 isim kaldı listemde 1. Si istanbul da muhammet dilber di kendisiyle görüşemedim on bilgilendirme kısmında asistanından fiyat aldım 22 bin dedi ve bu fiyat beni çok aştığı için muhitdin hocamla görüştüm ki iyi ki diyorum çünkü kendisi meşgul de olsa illa ki dönüş yapıp her sorumu yanıtladı izmir de olduğum halde beni garanti ameliyat olmadigim halde paragöz dr olmadığını defalarca kanıtlayarak rahatlattı. Bir kere O kadar profesyonel ve o kadar sempatik ki telefonla konuşurken bile doğru insanla konuştuğunuzu anlıyorsunuz. Benim burun ucum düşük burun deliklerim uzun ve hafif de bir kemerim vardı dr a şöyle bir burnum olsun demedim çünkü bakınca benim yüzüme hangi burunun olacağını bilecek kadar iyi bir dr olduğunu kabullendim ki normalde kompleksli bir insanım dediğim dediktir ama dr oyle bir guven verdi ki size birakiyorum hocam ben sonuc odakliyim doğal güzel bir burun yapın ama nasıl isterseniz öyle yapın dedim bu arada muaynehanesine giderken yanımda gelen teyzem ben yüzümü gerdirmek istiyorum dr bey dedi dr da gerek yok yüzünüzü gerdirmenize biraz dolguyla hallederiz dedi teyzem tutturdu dr yapmayı kabul etmedi öyle dürüst öyle para değil hasta önemli mantığında! Bu arada ben 11 bin tl verdim memorial e yatış öncesi 300 lira kan testim tuttu başka dr olsa sormaz bile ama muhitdin hocam aradı sordu para ödedin mı diye evet diyince bana ödeyeceğin paradan düş onu dedi 10 bin 700 lira verdim. Bu para bazılarına çok gelebilir ama ben soyle düşündüm bu adam ameliyatı ankaranin en konforlu ve pahalı hastanesinde yapıyor oraya ciddi bir para ödüyor anlaşmalı çünkü oranın dr ü değil bazı doktorlar kendisine daha çok para kalsin diye kıytırık bir özel hastane de yapıyor ameliyatı ve anestezi dr u da ameliyatta çok önemli olduğundan memorial de anestezi dr olan ercan kurt ile çalışıyor ki kendisi nin de katkısıyla harika bir ameliyat süreci geçirdim. Nasıl mı ben daha ameliyata inerken asansör de uyumaya başladım kendime geldiğimde odamdaydım muhitdin hocam başımda bana moral veriyordu çok güzel bir burun yaptım sana tampon takmadım rahat rahat nefes al dedi o kadar rahatladim ki anlatamam çünkü o tampon rezilligini 3 kez yaşadım evlerden ırak 1 gece hastanede kaldım hastane odası 5 yıldızlı otel, hastane yemekleri miss bu arada ameliyat olan birçok yakınım ilk günler sıvı beslendi agrilardan ve sisliklerden ağladı nefes alamadı ben sıfır ağrı rahat nefes morluk yok hatta ameliyat olduğum günün gecesi teyzemi markete yolladim git azcik abur cubur al yiyelim diye yani öyle mükemmel bir süreç yaşadım ki bana muhitdin hocamı bulmamı sağlayan bu siteye üye olup bu tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an burnumda alci var 5. Günüm 2 gün sonra alcim çıkacak plastik split takılacak ve izmir e dönücem. Burnum çok şiş değil şimdiden güzel duruyor çok mutluyum. ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarımı Instagram a ben zorla koydurdum o kadar reklam umurunda değil
- 12 Aralık 2018
- 34
- 7
- 6
- 32
- 10 Haziran 2011
- 160
- 42
- 298
Ne kadara oldunuz acaba?Merhaba ben 3 ay önce dr ali kavuzluya ameliyat oldum inanılmaz memnunum fiyatda uygun bence bi bakın instagramina çok iyi iş cikariyor
- 12 Aralık 2018
- 34
- 7
- 6
- 32
ben 6 bin tlye oldum :)Ne kadara oldunuz acaba?
Merhabalar ben geçen ay selçuk beye burun ameliyatı oldum. Birçok yer arastırdım fakat hem çok yüksek fiyatlar verdiler hemde tam ikna olamadım. selçuk beye görüşmeye gittim çok doğal ve açık sözlü bir doktor bana herşeyin nasıl gelişeceğini anlattı ve önceki resimlerinden gösterdi. başarılı buldum ve ameliyat oldum bu kadar sene boşuna beklemişim şuan çok memnunum 1 haftada tamamen iyileştim nerdeyse kesinlikle ankarada selçuk beyi burun ameliyatı için öneririm. Kontrole gittiğimde birkaç ameliyat hastasıyla da karsılastım lipödem ve meme hastasıydı ikiside çok memnunmuş. başka bir ameliyat düşünürsem ilk görüşeceğim kişi selçuk bey olur galibaMerhaba arkadaşlar foruma bu konu için katıldım fikri olanlar bilgilendirirse sevinirim. İlk olarak ankarada UYGUN fiyatlı bir doktor arayışındayım önerisi olan var mı? Dr Selçuk Yüce ile sosyal medya üzerinden görüştüm yaptığı burunlar hoş görünüyor ve fiyatı da uygun daha önce Selçuk Yüce ye burnunu yaptıran veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Kime oldunuz?Merhaba size fikir verebilirim eğer hala estetik ameliyat olmadıysanız? Oyduysanız da kime oldunuz ?
Dr Selçuk yüce benim ameliyat sonucum içime sinmedi beğenmiyorumKime oldunuz?
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Geçmiş olsun resim atar mısınız özelden?Dr Selçuk yüce benim ameliyat sonucum içime sinmedi beğenmiyorum