- 15 Aralık 2020
- 5
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi Nisartemuge
Çok naziksiniz, teşekkür ederim :)Estetiksiz halinizde cok hosmus:) gule gule kullanin
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Moralinizi bozmak istemem ama radix yani burun kökünüz yüksek kalmış gibi ödem mi acaba. Bende de aynı sorun olduğu için soruyorum.Arkadaşlar 33 gün önce Ankara’da Hlc Tıp Merkezinde Dr.Sedat Avşar’a rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı oldum. Burnumun öncesi ve sonrası fotoğrafları ektedir. Son halini görmek için henüz erken bir dönem. Burnumun içi hala ödemli. Şimdilik süreçten memnunum. Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim tecrübe ettiğim kadarıylaEki Görüntüle 2756103
Teşekkür ederim :) ödem olduğunu düşünüyorum. Ama yine de bilmiyorum. Siz yaptıralı ne kadar zaman oldu ?Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Moralinizi bozmak istemem ama radix yani burun kökünüz yüksek kalmış gibi ödem mi acaba. Bende de aynı sorun olduğu için soruyorum.
Ben 2 kez ameliyat oldum 2. Ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti ve düzelme yok. Umarım sizin ki ödemdir. Bende başka sorunlar da var ama sizin burnunuz yükseklik dışında iyi görünüyor.Teşekkür ederim :) ödem olduğunu düşünüyorum. Ama yine de bilmiyorum. Siz yaptıralı ne kadar zaman oldu ?
Çok teşekkürlerBen sordum şubat sonuna kadar 12 bin normalde 14 bin dediler
Merhaba bendeArkadaşlar 33 gün önce Ankara’da Hlc Tıp Merkezinde Dr.Sedat Avşar’a rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı oldum. Burnumun öncesi ve sonrası fotoğrafları ektedir. Son halini görmek için henüz erken bir dönem. Burnumun içi hala ödemli. Şimdilik süreçten memnunum. Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim tecrübe ettiğim kadarıylaEki Görüntüle 2756103
Şuan nasılsınız memnun musunuz?Arkadaşlar 33 gün önce Ankara’da Hlc Tıp Merkezinde Dr.Sedat Avşar’a rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı oldum. Burnumun öncesi ve sonrası fotoğrafları ektedir. Son halini görmek için henüz erken bir dönem. Burnumun içi hala ödemli. Şimdilik süreçten memnunum. Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim tecrübe ettiğim kadarıylaEki Görüntüle 2756103
Merhaba bende Sedat Bey'den randevu aldım bu perşembe için memnun kaldınız mı acaba? Bir sıkıntı oldu mu ameliyat sonrasında çökme burun ucu düşme vs gibi.Arkadaşlar 33 gün önce Ankara’da Hlc Tıp Merkezinde Dr.Sedat Avşar’a rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı oldum. Burnumun öncesi ve sonrası fotoğrafları ektedir. Son halini görmek için henüz erken bir dönem. Burnumun içi hala ödemli. Şimdilik süreçten memnunum. Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim tecrübe ettiğim kadarıylaEki Görüntüle 2756103