Burun Estetiği Ankara Doç.Dr.Muammer Melih Şahin

sumeyyraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
3
1
22
Merhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mutlu ediyor.

Ben de Melih Hocaya ekimde rinoplasti oldum, tam istediğim gibi yaptı; çok şükür nefes almada hiçbir sıkıntı yaşamadım aynaya her baktığımda kendisine teşekkür ediyorum. Melih Hoca İnsanlığıyla doktorluğuyla örnek alınası beyefendi birisi… Randevu bulabilirseniz, kesinlikle tavsiye ederim. instada çalışmaları var, arayışta olanlar bakabilir.

Merhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mut

Merhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mutlu ediyor.
Fiyatı ne kadardı

melike hocam çok iyidir tebrikler

Son durumu hakkında bilgi verebilir misiniz bende melih beye olmayı düşünüyorum

Merhaba. Ben Melih hocayı rinoplasti olan arkadaşım vesilesiyle tanıdım. Arkadaşım, benden 1 yıl önce Melih hocaya ameliyat olmuştu ve çok memnun kalmıştı. Ben de 6 Ağustos 2024 tarihinde Melih hocaya rinoplasti için gittim. Melih hoca hem doktor olarak hem insan olarak çok iyi; önceliği her zaman hastanın sağlığı olan bir doktor. Alanında uzman bir doktor olduğu için, size en çok yakışacak ve sağlıklı olacak şekilde ameliyatınızı gerçekleştiriyor. Benim eski burnum oldukça kemerli ve büyüktü; şu an tam hayalimdeki gibi görünen ve sağlıklı bir buruna sahibim. Ameliyat sürecim son derece rahat geçti, hiçbir ağrım olmadı. Hatta ameliyat sonrası uyandığımda en ufak bir acı hissetmediğim için ameliyat olmadığımı sanmıştım😄. Sonrası da yine aynı şekilde rahat ve acısız geçti. İlerleyen zamanlarda Melih hoca kontrollerimi düzenli bir şekilde ayarladı ve ilgilendi; hala da ilgilenmeye devam ediyor. Şu an ameliyatımın üzerinden 37 gün geçti ,ödem ve şişliklerim tamamen bitti. Ameliyat öncesi, ne zaman kafamı eğsem burnum akıyordu; şu an o problem de bitti. Siz de rinoplasti olmayı düşünüyorsanız, Melih hocamı şiddetle öneriyorum.Emin olun pişman olmazsınız Melih hocam dört dörtlük bir doktor.

X