Burun estetiği ameliyat korkusu !!!

hatice95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
14
5
29
Kızlar estetik olacagım ameliyat olmaktan cok korkuyorum anesteziden hele çok tırsıyorum lütfen olanlar biraz yardım edebilir miii :)

Anestezi işin en eğlenceli kısmı.uyuyorsun uyanıyorsun.ilk an ağrın sızın olmuyor..sonraki gün başlıyor..onu da ağrı kesicilerle hafifletirsin..1 haftaya toparlarsın Allahın izniyle..ben 2. Yi olcam 2 hafta sonra..senin ne Zaman?

Bende ta eylülün 10una alabildim canım birde devlet hastanesinde olacagım nevşehirde sen nerede olacaksın neden 2.ciyi oluyorsun?

Ben yıllar önce oldum, bir süre önce deformasyon oluştu kolumellada..bir de törpü olmuştu şimdi kemik kırılacak sanırım..özelde olacağım ben,2 gün de kalmayı düşünüyorum..

Anladım bende bugun tekrar gittim haftaya carsamba olacagım erkene alındı ama çok korkuyorum yani ameliyat fikri kokutuyo beni biraz o anesteziyi alma anı felan :)

Anesteziyi alma inan en güzel kısmı damardan bir sıvı veriliyo mışıl mışıl uyuyosun..uyanınca burnunda bir ağırlık ve ağızdan nefes alma olayı oluyo..bu en kolay kısmı..gece ve 2. Günü biraz zor..şişlik morluk ağrı başlıyo..hemen ilaç al ki artmadan geçsin..dediğim gibi anestezi kısmı için hiç endişelenme..ne güzel erkene de alınmış..hemen olup biticek..bekledikçe vesvese yapıyor insan..

Aynen öyle çok sağol içim rahatladı burnum felaket birşey inşallah kemeri tam anlamıyla alabilir :)

Burak alhana olcam canım cok ilgili bir doktor herkesin tavsiyesi üzerine gittim zaten nevsehirde bütün doktorlara muayene oldum en ilgilisi oydu cok güven verdi birde cok esprili bir doktor felAn bende ona karar verdim

En korkmamanız gereken yerden korkmuşsunuz siz de. Bir şey olmaz anesteziden. Komik bile geliyor daha sonra insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…