• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği acilen sorularım var yardım

nomka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
15
2
1
25
Ben ameliyat olalı 8.günüm 1 ay yan yatilmamalidir demişti doktorum doktor tatile cikmis ulaşamıyorum bugün yastıktan düşmüşüm ve yan yatmışım kendimi bağlayarak uyuyacak değilim burnum düşer mi acil yardım

Öyle şey olurmu arkadaşım. Burun hemen düşer mi. Dik yatmanin sebebi yüzdeki odemler insin diye. Bir de bazı insan yüz üstü yatar. Burnuna yastiga surtmeyesin diye heralde. Zaten ilk zaman burun içi şiş. Zor nefes alıyorsun. Nefes almak kolay olsun diye heralde. Sen yine dik yada yüksek yastikta yatmaya çalış. Ben koltuk takımının minderlerini yatağa koyup öyle yatmıştım. Ama seni çok iyi anlıyorum. İlk zaman çok korkuyordum. Eşim yatarken kolunu vuracak diye.

Bu arada sigara kullanan oldu mu ben 8.günüm bugün 3 4 gündür içiyorum

Bu arada sigara kullanan oldu mu ben 8.günüm bugün 3 4 gündür içiyorum
İçme lütfen. Kıkırdak erimesine bile neden olabiliyor. Kan dolaşımını bozuyor, hücreler beslenemiyor, iyileşmesi uzuyor hatta bazı dokular ölüyor. İçme birkaç ay.
Doktorun seni uyarmadı mı, sormadı mı sigara içip içmediğini?

Bişey sorucam kızlar benimde 15. günüm ve burnum ara ara sızlıyor soğuktan mı yoksa bişey olmuş mudur dokunmaya korkuyorum en ufak bi dokun mada şekli değişir mi

Bişey sorucam kızlar benimde 15. günüm ve burnum ara ara sızlıyor soğuktan mı yoksa bişey olmuş mudur dokunmaya korkuyorum en ufak bi dokun mada şekli değişir mi

Havada değişen basınç kemiğinin sızlamasına neden olabilir. Ben de epey çektim o derdi.

1 ay içme dedi bir çok doktor ayrı konuşuyor ki benim arkadaşım 2.gün başladı suan 3 yılı hiç bir şeyi ve 2.gün alkol içen arkadaşlarım oldu nasıl içtiler bilmiyorum.

Back