Burun Estetiği 2020 Fiyatları

Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı? Yaptığım araştırmalar sonucunda içime sinen isimleri yazdım.

Haldun Kamburoğlu
Murat Ceran
Muhittin Eski
Eyüp Bozkurt
Ahmet İslam
Hasan Soygur
Gürcan Aslan

Adı geçen doktorlara ameliyat olmuş bir yakınınız varsa sonuçları öğrenmek isterim

Bir sonuca ulaştınız mı bilgi verirseniz çok sevinirim bende araştırmadayım..

Listede kendi doktorumu göremedim yazayım istedim. Niyazi altıntoprak. 3. Haftam rinoplasti sonrası ve inanılmaz memnunum. Hem nefes konusunda hem de şekil konusunda. Fiyatlar burna göre değişiyor ama muayene ücretsiz

Listede kendi doktorumu göremedim yazayım istedim. Niyazi altıntoprak. 3. Haftam rinoplasti sonrası ve inanılmaz memnunum. Hem nefes konusunda hem de şekil konusunda. Fiyatlar burna göre değişiyor ama muayene ücretsiz

siz ne kadar ödediniz? Bu doktoru bir arkadaşımdan daha duydum ben bayağı memnun kalmıştı o da

siz ne kadar ödediniz? Bu doktoru bir arkadaşımdan daha duydum ben bayağı memnun kalmıştı o da
Bildiğim kadarıyla fiyatlar 11.000 ile 14.000 arasında burunda yapılacak işleme ve o işlemin zorluğuna göre değişiyor. Doktor gerçekten çok ilgili. Hem KBB doktoru olduğu için de nefes konusunda mucizeler yaratıyor gerçekten. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

ben bir kez deviasyon oldum ama estetik yapılmadı. Burnumun ucu düştü ameliyat sonrası ve kemiğim yamuldu. 12 yıl oldu ameliyattan beri. Eskisinden daha zor nefes alıyorum. Şimdi bayağı elden geçmesi gerekiyor yani.
Özellikle gebelikte ilaç da içemedeğimden çileden çıktım. Gebelik sonrası hemen ameliyat olmak istiyorum ben de. Sorunum görüntüden ziyade nefes olduğu için iyi bir kbb ci arayışındayım ben de. Teşekkür ederim evime de yakınmış muayene olmakta fayda var.

Merhaba, Abdurrahman Onur Tüylü'ye ameliyat olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…