• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği 2020 Fiyatları

Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı? Yaptığım araştırmalar sonucunda içime sinen isimleri yazdım.

Haldun Kamburoğlu
Murat Ceran
Muhittin Eski
Eyüp Bozkurt
Ahmet İslam
Hasan Soygur
Gürcan Aslan

Adı geçen doktorlara ameliyat olmuş bir yakınınız varsa sonuçları öğrenmek isterim

Memorial Şişli/Nurten Küçük- 12000 TL (şubat ayına özel kampanya sonrasında 16000 TL olacak)
Medient/Şahruz Şeyda- 8500-12000 TL
Ömer Faruk Sağun- 15500 TL
Ahmet Alp- 16000 TL
Erkan Soylu- 12-15000 TL arası
Volkan Kahya- 16000 TL
Hüseyin Altun- 9-12000 TL
Alpaslan Yıldırım- 16-19000 TL görüşme ücreti 300 TL
Mirza Fırat- 25000 TL'den başlıyor
Bahadır Baykal-15-18000 TL
Murat Üstündağ-
Salih Aydın- 11000 TL
Mehmet Yazar-20-25000 TL
Onur Arıdaşır- 7000 TL
Muhammed Dilber-28000 TL muayene ucreti 400 TL
Abdurrahman Onur Tüylü-7000 TL
Süleyman Taş-

Merhabalar, daha öncesinde iki farklı kbb uzmanına gittim biri burun içinde egrilik, diğeri ise burun ucu düşüklüğü var dedi. Ameliyat olmuşken görüntüsünden rahatsız olduğum burnumu da düzelttirmek istiyorum. Devlet hastanesinde olmak ucuz ama ne kadar estetik konusunda bilemediğim için riske atamadım ve instagramda yukarıdaki doktorlara denk geldim ve fiyat araştırması yaptım açıkçası çok büyük bir bütçem yok o yüzden çoğunu elemek zorunda kaldım. Bu konuda sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum yukarıdaki isimlere eklemek istedikleriniz var mı, kimleri tavsiye edersiniz? (istanbuldayım)
Bir sonuca ulaştınız mı bilgi verirseniz çok sevinirim bende araştırmadayım..

Listede kendi doktorumu göremedim yazayım istedim. Niyazi altıntoprak. 3. Haftam rinoplasti sonrası ve inanılmaz memnunum. Hem nefes konusunda hem de şekil konusunda. Fiyatlar burna göre değişiyor ama muayene ücretsiz

Listede kendi doktorumu göremedim yazayım istedim. Niyazi altıntoprak. 3. Haftam rinoplasti sonrası ve inanılmaz memnunum. Hem nefes konusunda hem de şekil konusunda. Fiyatlar burna göre değişiyor ama muayene ücretsiz

siz ne kadar ödediniz? Bu doktoru bir arkadaşımdan daha duydum ben bayağı memnun kalmıştı o da

siz ne kadar ödediniz? Bu doktoru bir arkadaşımdan daha duydum ben bayağı memnun kalmıştı o da
Bildiğim kadarıyla fiyatlar 11.000 ile 14.000 arasında burunda yapılacak işleme ve o işlemin zorluğuna göre değişiyor. Doktor gerçekten çok ilgili. Hem KBB doktoru olduğu için de nefes konusunda mucizeler yaratıyor gerçekten. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Bildiğim kadarıyla fiyatlar 11.000 ile 14.000 arasında burunda yapılacak işleme ve o işlemin zorluğuna göre değişiyor. Doktor gerçekten çok ilgili. Hem KBB doktoru olduğu için de nefes konusunda mucizeler yaratıyor gerçekten. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

ben bir kez deviasyon oldum ama estetik yapılmadı. Burnumun ucu düştü ameliyat sonrası ve kemiğim yamuldu. 12 yıl oldu ameliyattan beri. Eskisinden daha zor nefes alıyorum. Şimdi bayağı elden geçmesi gerekiyor yani. 😂
Özellikle gebelikte ilaç da içemedeğimden çileden çıktım. Gebelik sonrası hemen ameliyat olmak istiyorum ben de. Sorunum görüntüden ziyade nefes olduğu için iyi bir kbb ci arayışındayım ben de. Teşekkür ederim evime de yakınmış muayene olmakta fayda var.

Memorial Şişli/Nurten Küçük- 12000 TL (şubat ayına özel kampanya sonrasında 16000 TL olacak)
Medient/Şahruz Şeyda- 8500-12000 TL
Ömer Faruk Sağun- 15500 TL
Ahmet Alp- 16000 TL
Erkan Soylu- 12-15000 TL arası
Volkan Kahya- 16000 TL
Hüseyin Altun- 9-12000 TL
Alpaslan Yıldırım- 16-19000 TL görüşme ücreti 300 TL
Mirza Fırat- 25000 TL'den başlıyor
Bahadır Baykal-15-18000 TL
Murat Üstündağ-
Salih Aydın- 11000 TL
Mehmet Yazar-20-25000 TL
Onur Arıdaşır- 7000 TL
Muhammed Dilber-28000 TL muayene ucreti 400 TL
Abdurrahman Onur Tüylü-7000 TL
Süleyman Taş-

Merhabalar, daha öncesinde iki farklı kbb uzmanına gittim biri burun içinde egrilik, diğeri ise burun ucu düşüklüğü var dedi. Ameliyat olmuşken görüntüsünden rahatsız olduğum burnumu da düzelttirmek istiyorum. Devlet hastanesinde olmak ucuz ama ne kadar estetik konusunda bilemediğim için riske atamadım ve instagramda yukarıdaki doktorlara denk geldim ve fiyat araştırması yaptım açıkçası çok büyük bir bütçem yok o yüzden çoğunu elemek zorunda kaldım. Bu konuda sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum yukarıdaki isimlere eklemek istedikleriniz var mı, kimleri tavsiye edersiniz? (istanbuldayım)
Merhaba, Abdurrahman Onur Tüylü'ye ameliyat olan var mı acaba?

Back