• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği 2020 Fiyatları

Erguvanzamani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
2
0
1
36
Memorial Şişli/Nurten Küçük- 12000 TL (şubat ayına özel kampanya sonrasında 16000 TL olacak)
Medient/Şahruz Şeyda- 8500-12000 TL
Ömer Faruk Sağun- 15500 TL
Ahmet Alp- 16000 TL
Erkan Soylu- 12-15000 TL arası
Volkan Kahya- 16000 TL
Hüseyin Altun- 9-12000 TL
Alpaslan Yıldırım- 16-19000 TL görüşme ücreti 300 TL
Mirza Fırat- 25000 TL'den başlıyor
Bahadır Baykal-15-18000 TL
Murat Üstündağ-
Salih Aydın- 11000 TL
Mehmet Yazar-20-25000 TL
Onur Arıdaşır- 7000 TL
Muhammed Dilber-28000 TL muayene ucreti 400 TL
Abdurrahman Onur Tüylü-7000 TL
Süleyman Taş-

Merhabalar, daha öncesinde iki farklı kbb uzmanına gittim biri burun içinde egrilik, diğeri ise burun ucu düşüklüğü var dedi. Ameliyat olmuşken görüntüsünden rahatsız olduğum burnumu da düzelttirmek istiyorum. Devlet hastanesinde olmak ucuz ama ne kadar estetik konusunda bilemediğim için riske atamadım ve instagramda yukarıdaki doktorlara denk geldim ve fiyat araştırması yaptım açıkçası çok büyük bir bütçem yok o yüzden çoğunu elemek zorunda kaldım. Bu konuda sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum yukarıdaki isimlere eklemek istedikleriniz var mı, kimleri tavsiye edersiniz? (istanbuldayım)

Son düzenleme:
merhaba büyük ihtimal istanbul olduğu için fiyatlar bu kadar yüksek, çünkü estetik yaptıran çok fazla turist ülkemize geliyor ve bunların çoğu istanbulda yaptırıyor. fiyatlarda döviz üstünden bu hale gelmiş olabilir. başka şehirlede doktor bakabilirsiniz çünkü hala 7 binden bile düşük fiyata ameliyat yapan doktorlar var özelde. Listedeki doktorları tanımıyorum belki tanınan kişiler olduğu içinde fiyatları bu kadar yüksek olabilir.

Ben de takipteyim konuyu. 7-8 bin bütçem var ama o fiyatlarda yapan doktor çok az var ya da ben pek bilmiyorum.

merhaba büyük ihtimal istanbul olduğu için fiyatlar bu kadar yüksek, çünkü estetik yaptıran çok fazla turist ülkemize geliyor ve bunların çoğu istanbulda yaptırıyor. fiyatlarda döviz üstünden bu hale gelmiş olabilir. başka şehirlede doktor bakabilirsiniz çünkü hala 7 binden bile düşük fiyata ameliyat yapan doktorlar var özelde. Listedeki doktorları tanımıyorum belki tanınan kişiler olduğu içinde fiyatları bu kadar yüksek olabilir.

Ankarada devlette kaca yaptırabilirim?

volkan kahya benim burnuma 2019 da 20 bin demişti. şuan bu fiyat olması imkansız.

alpaslan yıldırımı önermem. ona bir velim oldu, kadın tekrar alpaslana revizyon oldu. memnun kalmadı.

Bakırköy yaşar hasatenesinde orhan sanisoğlu varmış 4500 e yapıyormus bir sürü de iyi yorumu var

Memorial Şişli/Nurten Küçük- 12000 TL (şubat ayına özel kampanya sonrasında 16000 TL olacak)
Medient/Şahruz Şeyda- 8500-12000 TL
Ömer Faruk Sağun- 15500 TL
Ahmet Alp- 16000 TL
Erkan Soylu- 12-15000 TL arası
Volkan Kahya- 16000 TL
Hüseyin Altun- 9-12000 TL
Alpaslan Yıldırım- 16-19000 TL görüşme ücreti 300 TL
Mirza Fırat- 25000 TL'den başlıyor
Bahadır Baykal-15-18000 TL
Murat Üstündağ-
Salih Aydın- 11000 TL
Mehmet Yazar-20-25000 TL
Onur Arıdaşır- 7000 TL
Muhammed Dilber-28000 TL muayene ucreti 400 TL
Abdurrahman Onur Tüylü-7000 TL
Süleyman Taş-

Merhabalar, daha öncesinde iki farklı kbb uzmanına gittim biri burun içinde egrilik, diğeri ise burun ucu düşüklüğü var dedi. Ameliyat olmuşken görüntüsünden rahatsız olduğum burnumu da düzelttirmek istiyorum. Devlet hastanesinde olmak ucuz ama ne kadar estetik konusunda bilemediğim için riske atamadım ve instagramda yukarıdaki doktorlara denk geldim ve fiyat araştırması yaptım açıkçası çok büyük bir bütçem yok o yüzden çoğunu elemek zorunda kaldım. Bu konuda sizlerinde tavsiyesini almak istiyorum yukarıdaki isimlere eklemek istedikleriniz var mı, kimleri tavsiye edersiniz? (istanbuldayım)
Onur arıdaşır a ameliyat olan varmı

Ben Kocaeli’de ilgi dinçok’a 10000 e oldum bu hafta. İlsun aka’dan 12000; Sakarya Gürhan Erkan’dan da 8000 fiyat almıştım

Tum islemler dahil acibadem bakirkoyde oluyorsunuz Ahmet Dilber 9 hafta oldu biz olali 15 bin

Back