Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorun teknik bilgisi sıfırdır....Bana ödem diyor..ama çok yumuşak burnun hicbiryerinde sertlik yok şuan hamur gibi diyebilirim....Doktorunuz ne diyor bu duruma? Başka doktorlarla görüştünüz mü? Az önce diğer konunuzu da okudum pollybreak sendromu olabilir mi demişsiniz. Fotoğraf yükleyin isterseniz tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlayabilirler.
Sorunuza gelince benim öyle değildi ama iki aylık burnum özellikle önden korkunç derecede şiş ve oldukça sertti. Şuan altı ay oldu burun ucum biraz yumuşadı ve aşağı yukarı doğru milimlik oynatabiliyorum. Sizinki gibi yumuşaklık duymadım belki teknikle alakalıdır o yüzden önce doktorunuzla konuşun mutlaka.
Başka doktorlarla görüşmediyseniz görüşüp muayne olun derim ben.Benim doktorun teknik bilgisi sıfırdır....Bana ödem diyor..ama çok yumuşak burnun hicbiryerinde sertlik yok şuan hamur gibi diyebilirim....
Kabul etmiyor ki kimse....bilmiyorum ne yapacagimiBaşka doktorlarla görüşmediyseniz görüşüp muayne olun derim ben.
Teknik olarak çok düşük bir olasılık fotoğraf var mı? Ameliyat kaç saat sürdü. Ameliyat sonrası ödem ve sertlik mutlaka olur yoksa çok çalışılmış bir burun olmayabilirMerhabalar.Burun estetigi 2.ayimdayim burnumun her yeri aşırı yumusak şuan...Normalde herkesin sert oluyor diye duyuyordum.Burnum bildiğiniz hamur gibi her tarafı....Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum....
3.5 saatten fazla sürdü diye biliyorum.sertlik yok maalesef benim doktor diyemeyeceğim şahısa göre bu ödemmiş...Ne dersem ödem diyor.fotorafla değilde video ile anlasilir.burun ucuna basıyorum iniyor aşırı yumuşak burun üstü de çok.yumusak....bir profa yazmıştım o gevsek deri olabilir iltihap yoksa sorun yok yazmış.derim gevsek galiba dediği gibi.....doktorum olacak zat ameliyat resimleri aşırı şişti burun ucu neden böyle kötü dediğimde derin gevsekti işlem anında hemen şişti ondan öyle demişti...Şuan kendisi herseyi ödeme bağlamış durumda.bilmiyorum ne olacak böyle.Teknik olarak çok düşük bir olasılık fotoğraf var mı? Ameliyat kaç saat sürdü. Ameliyat sonrası ödem ve sertlik mutlaka olur yoksa çok çalışılmış bir burun olmayabilir
Cilt tipi doktorları da çaresiz birakiyor3.5 saatten fazla sürdü diye biliyorum.sertlik yok maalesef benim doktor diyemeyeceğim şahısa göre bu ödemmiş...Ne dersem ödem diyor.fotorafla değilde video ile anlasilir.burun ucuna basıyorum iniyor aşırı yumuşak burun üstü de çok.yumusak....bir profa yazmıştım o gevsek deri olabilir iltihap yoksa sorun yok yazmış.derim gevsek galiba dediği gibi.....doktorum olacak zat ameliyat resimleri aşırı şişti burun ucu neden böyle kötü dediğimde derin gevsekti işlem anında hemen şişti ondan öyle demişti...Şuan kendisi herseyi ödeme bağlamış durumda.bilmiyorum ne olacak böyle.
Keşke muanede deseydi.....başıma bunlari getirmeden...Bende vazgeçseydimmmCilt tipi doktorları da çaresiz birakiyor
Peki gerçekten az oynama yapıldı miKapalı burun ameliyatı oldum ben aşırı bir oynama istememiştim burnumda ben ona rağmen 4.5 ay ödemli ve şiş gezmiştim. Kaskatı idi. Cilt tipinizle de alakalı olabilir. Başka bir doktora daha görünün bence.
Görüşeceğim başka doktorla ....kolay kolay kabul eden yok ...Bir doktor buldum ona gitmeyi planlıyorum...çünkü benim doktora göre hersey ödemmmmKapalı burun ameliyatı oldum ben aşırı bir oynama istememiştim burnumda ben ona rağmen 4.5 ay ödemli ve şiş gezmiştim. Kaskatı idi. Cilt tipinizle de alakalı olabilir. Başka bir doktora daha görünün bence.
Kortizon olmadım.. kortizonla toparlar belki diye ben teklif ettim erken dönem sıkıntı var bence diye...ödem diye dönüş yapıldı....gidiyorum ödem yazıyorum ödem...Kortizondan sonra biraz daha toplaması lazımdı özelden önce sonra atsana bi
Enden daraltma yapılmadan kemer törpülendi. Hafifte burun ucum yukarı alındı. Tam isteğim karar olarak.Peki gerçekten az oynama yapıldı mi