P Pisicik16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2017 81 16 88 29 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Samarat #21 Bir hafta önce kontrole gittiğimde burnuma dokunup ucunda çok ödem olduğu ama desteğin iyi oldugunu söylemişti
Bir hafta önce kontrole gittiğimde burnuma dokunup ucunda çok ödem olduğu ama desteğin iyi oldugunu söylemişti
S Samarat Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 46 15 88 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Samarat #22 Pisicik16 .!.: Bir hafta önce kontrole gittiğimde burnuma dokunup ucunda çok ödem olduğu ama desteğin iyi oldugunu söylemişti Genişletmek için tıkla... Ödem yumuşak mi olur sert mi deseydiniz...inşallah ödem olsun erime ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum
Pisicik16 .!.: Bir hafta önce kontrole gittiğimde burnuma dokunup ucunda çok ödem olduğu ama desteğin iyi oldugunu söylemişti Genişletmek için tıkla... Ödem yumuşak mi olur sert mi deseydiniz...inşallah ödem olsun erime ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum
I izmir2790 Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2023 97 8 6 34 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Samarat #23 Samarat .!.: Ödem yumuşak mi olur sert mi deseydiniz...inşallah ödem olsun erime ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum Genişletmek için tıkla... burnunun son durumu ne cnm
Samarat .!.: Ödem yumuşak mi olur sert mi deseydiniz...inşallah ödem olsun erime ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum Genişletmek için tıkla... burnunun son durumu ne cnm
S Samarat Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 46 15 88 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Samarat #24 izmir2790 .!.: burnunun son durumu ne cnm Genişletmek için tıkla... Aynı iğrenç bir halde 4 ay olacak daha kötüye gidecek gibi...
izmir2790 .!.: burnunun son durumu ne cnm Genişletmek için tıkla... Aynı iğrenç bir halde 4 ay olacak daha kötüye gidecek gibi...
L lotusisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2025 77 8 1 29 14 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Samarat #25 Benimde 2 ay oldu tam dun aksam yumusar gibi oldu bugun sabah sertlesti oglene dogru ucu dustu. Nasil oldu anlamadim
Benimde 2 ay oldu tam dun aksam yumusar gibi oldu bugun sabah sertlesti oglene dogru ucu dustu. Nasil oldu anlamadim