• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği 2. Ayım ••

Melisa488

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
239
1
39
18
23
Burnuma bi türlü alışamadım çünkü yamuk gelıyor hala daha gözüme 2. Ayımdayım sızın nasıldı 2 aylıkken

Eklentiler

• FBDAEEDD-67BE-4C7B-8818-49F4BE684F39.jpeg
    FBDAEEDD-67BE-4C7B-8818-49F4BE684F39.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 338
Çok normal yıllardır eski burnunuz vardı. Şuan geçiş dönemi ve adaptasyon süreci var psikolojik. Bence bir yamukluk yok. Baktıkca kusur ararsınız zaten zamanla daha güzel olacak ayrıca.

Eski burnundan daha güzeldir kesin o yüzden dert etme çok güzel burnun
Evet tabikide ama eğriydi hanı acaba yıne eğri mi olucak dıye korkuyorum yoksa odem ve ıyıleşme donemınde oldugum ıcın mı böyle anlamıyorum

Eklentiler

• 9A4F0158-C2EE-44EB-8218-2F96D8FB6AE7.jpeg
    9A4F0158-C2EE-44EB-8218-2F96D8FB6AE7.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 291
Çok normal yıllardır eski burnunuz vardı. Şuan geçiş dönemi ve adaptasyon süreci var psikolojik. Bence bir yamukluk yok. Baktıkca kusur ararsınız zaten zamanla daha güzel olacak ayrıca.
İnşallah gerçekten böyle yorumlar geldiğinde hissediyorum daha onceki burnumda eğrilik varmıl acaba yıne mı oyle oluyor dıye korkuyorum yoksa odemden mıanlamıuorum zor bi süreç

Biraz yamukluk var evet ama çok dikkatli baktığında belli oluyor. Burun deliklerinizden biri diğerinden bi tık daha büyük ama eski burnunuzdan kat kat iyi. Doktorla görüştünüz mü bunları ?

İnşallah gerçekten böyle yorumlar geldiğinde hissediyorum daha onceki burnumda eğrilik varmıl acaba yıne mı oyle oluyor dıye korkuyorum yoksa odemden mıanlamıuorum zor bi süreç

Eski burnunuza baktım valla sonuç güzel. Daha da güzel olacak gayet tatlı burnuş. 😂 buarada bende düşünüyorum bakalım nasıl olcak merak ediyorum.

Evet tabikide ama eğriydi hanı acaba yıne eğri mi olucak dıye korkuyorum yoksa odem ve ıyıleşme donemınde oldugum ıcın mı böyle anlamıyorum
Dediğim gibi isterse burnunuz eğri olsun eski burnunuzdan daha güzel olmuş dert etmeyin boş yere o kadar milimetrik simetri beklemeyin zaten çok aşırı dikkatli bakınca belli oluyor

Biraz yamukluk var evet ama çok dikkatli baktığında belli oluyor. Burun deliklerinizden biri diğerinden bi tık daha büyük ama eski burnunuzdan kat kat iyi. Doktorla görüştünüz mü bunları ?
1 ay kontrolune gıttım en son şu an 2. Ayım 3 ay kontrolune gıdıcem 1. Ay gıttıgımde odem dedi sabır işi sabredıceksın bı sorun yok olsaydı bantlama masaj verırdım dedı ama 3. Ayda bakalım ne dıcek

1 ay kontrolune gıttım en son şu an 2. Ayım 3 ay kontrolune gıdıcem 1. Ay gıttıgımde odem dedi sabır işi sabredıceksın bı sorun yok olsaydı bantlama masaj verırdım dedı ama 3. Ayda bakalım ne dıcek
Bence hiç stres yapma eski burnundan çok daha güzel

Aşkım bak iki tarafana fotoğrafta sağa gerçekte sola dönük herkes yamuk değil diyor ben mi öyle goruyorum ya😀
Fotoğrafa göre sağ burun kanadının hemen üstünde çukur gibi duran bi yer var tam tersi tarafta da biraz şişlik var o sebeple yamuk görünüyor bence. Bu fotoğrafta daha net gözükmüş. Benim de ufak ufak bir sürü kusur var burnumda. Ödemler indikçe daha net anlaşılıyor bence. Dün doktor kontrolü vardı doktora ne desem ödem bu, burnun şahane , acayip güzelleşmişsin vs vs geçiştirdi 😀

Kız sen öyle görüyorsun belki milimlik o da zaten doğal tüm burunlarda var hemen hemen o kadardan hiç birsey olmaz

Ödemlerden dolayı asimetrik duruyor biraz, ben de ilk aylarda aynı hissediyordum, ödemler indikçe eğrilik azalıyor. Burun ucun alttan çektiğin fotoğrafta biraz eğimli duruyor ama öncesine göre çok çok iyi. Tam karşıdan ve tam aşağıdan çekince bu kadar bariz görünse de etrafındaki insanlar bunu fark etmezler emin ol. Bi de zaten yüzümüzün tamamı simetrik olmadığı için bu kadar takılma. Ben ameliyat olalı 8ay oldu, burnum tam ortada ve sıfır eğrilik var ama fark ettim ki sağ sol çenemde de asimetri var :)) burnumdan önce farkında değildim asla şimdi ortaya çıktı. Orayı da yaptırsam kaşım gözüm asimetrik gelebilir o yüzden takılma, şişlikler bir insin, makyajla vs minik bir kontürle halledersin ☺️ geçmiş olsun

Ödemlerden dolayı asimetrik duruyor biraz, ben de ilk aylarda aynı hissediyordum, ödemler indikçe eğrilik azalıyor. Burun ucun alttan çektiğin fotoğrafta biraz eğimli duruyor ama öncesine göre çok çok iyi. Tam karşıdan ve tam aşağıdan çekince bu kadar bariz görünse de etrafındaki insanlar bunu fark etmezler emin ol. Bi de zaten yüzümüzün tamamı simetrik olmadığı için bu kadar takılma. Ben ameliyat olalı 8ay oldu, burnum tam ortada ve sıfır eğrilik var ama fark ettim ki sağ sol çenemde de asimetri var :)) burnumdan önce farkında değildim asla şimdi ortaya çıktı. Orayı da yaptırsam kaşım gözüm asimetrik gelebilir o yüzden takılma, şişlikler bir insin, makyajla vs minik bir kontürle halledersin ☺️ geçmiş olsun
Merhaba doktorunuz size masaj onermismiydi egrilik icin 🙂 Hndtrgt Hndtrgt

Back