- 17 Şubat 2016
- 15
- 1
-
- Konu Sahibi mimoza 1687
Sordum doktora geçici dedi ağrı kesici kullan dedi sabah akşam ağrı kesici almadan duramıyorum. 3 gündür böyle. Ne zmaan geçer bilmiyorum heves kalmadı içimde. Teşekkür ederim cvp yazdığınız içinDoktorunuza danışın. Tamam hafif sızı normal de ağrı fazlaysa dikişler falan mı zarar gördü acaba?
Gerilme gibi değil de acayip bi baş ağrısı gözlerimden yaş geliyor ağrıdan. Dişlerime de vuruyor sabah akşam ağrı kesici kullanıyorum. İnşallah geçer bir an önce çok zorladı beni bu ameliyat. Teşekkür ederim cvp yazdığınız içinAğrı eşiğinkişiye göre değişir. Gerilme gibi oluyorsa bu normal bence
Tavsiyenizi uygulayacağım inşallah faydasını görürümBaş ağrılarınız için bol su içmek en büyük çözüm, günlük tükettiğiniz su miktarini biraz daha arttırın , aralarda da ekstra su içmeye çalışırsanız eminim baş ağrılarınız da azalacaktır, çok geçmiş olsun
Ne mutlu size ağrı sızı olmamış benim çok ağrım oldu şimdi normale dönmeye başladım çok şükür çok teşekkür ederimMerhaba bende 21 augustos da ameliyat oldum sadece 1-2 gün agrim oldu onun dişinda egilince yada alcakta uzaninca agrili bi sizi oluyor ama dayanilmicak gibi degil cok gecmiş olsun sizede umarim en kısa zamanda atlatirsiniz
Hangı doktorda oldunuz ben de düşünüyorum korkuttunuz beniAğrılar ilk haftalarda normal, bünyemize göre kişiden kişiye farklılık gösteriyor, ama benim de çok fazla ağrım olmuştu özellikle sizdeki gibi diş ağrısı çok rahatsız etmişti, ve ben hayatımda kullanmadığım kadar ağrı kesici ilaç kullanmak zorunda kaldım bu süreçte çünkü baya dayanılmaz ağrılardi.
Şuan hepsi geride kaldı, hiç endişe etmeyin geçici bir süreç, 1 ay sonunda normale dönmeye başlamıştım ben...Ki 3.ay sonunda bile burunda ödem ve sislikler oluyor.Gecmis olsun, içinizi ferah tutun geçecek.