• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun eğriliğim düzelir mi??

astrogirl

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
59
22
288
merhaba arkaşdaşlar ; zor nefes alıyodum özellikle geceleri ağzımdan nefes aldığım için kupkuru oluyodu ağzım.nefes alınca direk genzime yapışıyo gibi hissediyodum ve eğrilik vardı burnumda.. bu problemle doktora gittim kemiğin kırık olduğunu söyledi hem içten hem dıştan müdahale yaparız istersen dedi (yani estetik) ama öyle bakınca büyük veya kemerli bir burnum yok sadece eğrilik var. özel bi hastanede estetiksiz ameliyat olacağım şimdi kemiği alacaklar acaba kemik alınınca eğrilik düzeler mi çok merak ediyorm tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar cevap atarsa çok sevinirim....

canım benimde aynen böyle şikayetlerim vardı eşime de anlattım o yönlendirdi beni doktora gittik oda düzeltilebileceğini söyledi ama ben görüntü olarakta düzelmesini istediğim için hiçbir problem olmadı.sen iyice bi sor bakalım kesinlikle burun şeklinin değişmesini istemiyorsan belirt çünkü o kemiğe müdehale ettikleri takdirde illaki bi değişme olucaktır burnunda.benim fikrim bu canım tabi olmayadabilir.sen doktoruna iiyice bi sor bakalım:) geçmiş olsun tatlım

canım bende bu sikayetle gittim benm bildigim kadarıyla estetik olmassa o eğrilik aynen kalıyor die biliyorum ama emin dglm bunu doktorunla görüsmelisin :)

benim kuzen ameliyat oldu acayip eğrilik vardı şimdi düm düz olmuş,yalnız estetik oldu devlet karşılamıyor,

bir arkadaşımın burnunda da eğrilik vardı ve devlet hastanesinde bunun için(nefes alma problemi) ameliyat oldu ve şu anda burnu daha kötü bir halde..."keşke ameliyat olmasaydım da ağzımdan nefes alsaydım sadece" dediğini biliyorum.. kesinlikle bunun için diretmelisin ve üstüne düşmlisin..

konunun üstünden baya geçmiş ama deviasyon ameliyatı ile estetik birbirinden farklı şeyler. Deviasyon ameliyatında dış görünüm düzelmez. 1-2 dr a sormustum.isterseniz deviasyon ile estetik arasındaki fark diye aratın.

Back