Merhaba kızlar.
Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum, benim başıma geldi bari sizin başınıza gelmesin, yüzümde yaşlanmaya bağlı
bir takım şeyler gelişti, sanıyorum başa bağlı burun ucunda düşme ve dudaklarımda hacim kaybı farkettim ve ismini söylemeyeceğim, çok ünlü bir doktora gittim sıkıntımı anlatmama rağmen bana öyle bir uygulama yaptı ki olduğumdan beter oldum, dudağmda simetri bouzluğu oldu,
olduğumdan daha kötü hissettim, geçicek düzelicek demesine rağmen iki ay geçti ve berbat görüntümde hiç bir değişiklik olmadı
ve yeni bir arayışa girdim ve Dr Meltem Ayran sosyal medyadan buldum çok araştırdım ve sadece danışma almak üzere kliniğine gittim,
ve başta insan olarak, bana sıcak davranışı, bana çok göven verdi niye yalan söyliyim, önce dudak dedim korkudan burnumdan bahsedemedim
sonra dudağımı önce eritti sonra yüz formuma göre öyle bir güzel dudak yaptı ki hemen arkasından burnumu istediğim ucu kalkık güzel hale getirdi bide gözaltı ışık dolgusu yaptırdı, her yerde bahsediyorum. Allah tuttuğunu altın etsin , öz güvenim yerine geldi bu yüzden yazıyorum maddi manevi çok üzülmüştüm, şimdi heppinize söylüyorum böyle güzel bir doktor var, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. yeri Nişantaşında Dr Meltem Ayran.