• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun dolgusu yaptiranlarrr

JuliJuli06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
558
582
53
31
Merhabalar konu basligindan anlasilacagi uzere burun dolgusu yaptirmak istiyorum. Burnumda pek bi kemer yada sekil bozuklugu yok acikcasi sadece ufak dokunuslarla daha duz ve hafif kalkik burun ucu istiyorum. Ankarada yaptiran varmi olumlu olumsuz etkileri varmi? Dolguda herhangi bir kayma falan yaparmi bilgi verirmisiniz lutfen :)

ben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.

Benim ki estetik sonrası oluşan hafif kemeri kaybetmek için ufak işlem ama ben memnunum.
Kalıcılığı 1 seneye kadar gidiyor .

ben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.

Benim ki estetik sonrası oluşan hafif kemeri kaybetmek için ufak işlem ama ben memnunum.
Nerde yaptirdiniz acaba bende olmayi dusunuyorumda

buradan reklam mı olur bilemedim. Özelden yazabilirim isterseniz.
İstanbul Anadolu yakasında iseniz tabii

NE kadar oldu yaptıralı?

Ben İstanbul'da bir doktora yaptırdım sonuççtan çok memnunum. İlk yaptırdığım 8 ay kalmıştı ikincisi 1 yılı geçti şu an hala bir sorun yok

Merhaba, dolgular zamanla erirken şekil bozukluğu oluyor mu acaba? Hani eşit miktarda erimez, dalgalı bir görüntü olur falan. Bu tip sorunlar oluyor mu?

Burnunuzun dolgusunda erime felan oldu mu acaba memnun musunuz

Burnunuzun dolgusunda erime felan oldu mu acaba memnun musunuz
ilk dolgumdan sonra ikincisini 1.5 yıl sonra yaptırdım . Tamamen erimemişti henüz yine de yenilettim. Benim ki cok ufak bir işlem belki de o yüzden etkisi daha kalıcı oluyor.
Burnum estetikli zaten sırtında hafif bir çöküklük var orası için yaptırıyorum. Burun kaldırma amaçlı yapacksanız etkisi ne kadar kalır bilmiyorum.
İkincisini yaptıralı da 7 ay falan oldu sanırım. Şuan hiç erime yok.

ilk dolgumdan sonra ikincisini 1.5 yıl sonra yaptırdım . Tamamen erimemişti henüz yine de yenilettim. Benim ki cok ufak bir işlem belki de o yüzden etkisi daha kalıcı oluyor.
Burnum estetikli zaten sırtında hafif bir çöküklük var orası için yaptırıyorum. Burun kaldırma amaçlı yapacksanız etkisi ne kadar kalır bilmiyorum.
İkincisini yaptıralı da 7 ay falan oldu sanırım. Şuan hiç erime yok.
Ben de daha önce ameliyat olmustum, burun sırtım düz yani kemik yok bana da dolgu yaptır diyen oldu ama dolguya o kadar para vereceğime her sene ameliyat bana daha mantıklı geliyor :( cok kararsızım

Merhaba kime yaptırdınız acaba cevap verirseniz çok memnun olurum

Back