• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun dolgusu yaptiran var mi?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Arkadaşlar merhaba. Ben ameliyat olmaktan korktuğum için burun dolgusu yaptırmak istiyorum. Yaptırıp memnun olan var mı aranızda? Fiyat olarak ne kadar odediniz?

Kullanılacak dolgu malzemesinin miktarına ve kalitesine göre fiyat değişir, başta 1 yıla yakın gider, 2. 3. Defada 8 ay civarı gider. 4 sene önce (euro 3 civarındaydı) 1200 TL demişti doktor, bir enjeksiyon kadardı. ürün ithal olduğu için şu an herhalde 3600 der gitmedim kaç yıldır.
Ankaradaysan Dr ismi verebilirim özelden

Kullanılacak dolgu malzemesinin miktarına ve kalitesine göre fiyat değişir, başta 1 yıla yakın gider, 2. 3. Defada 8 ay civarı gider. 4 sene önce (euro 3 civarındaydı) 1200 TL demişti doktor, bir enjeksiyon kadardı. ürün ithal olduğu için şu an herhalde 3600 der gitmedim kaç yıldır.

Teşekkür ederim ben doktor buldum zaten. Peki görüntü olarak nasıl duruyor? Ben en çok onu merak ediyorum ☺

Teşekkür ederim ben doktor buldum zaten. Peki görüntü olarak nasıl duruyor? Ben en çok onu merak ediyorum ☺
ben yıllar evvel rinoplasti yaptırdım ufal tefek deformasyonlar için 30 bin bakıma. Gözle görülen büyük değişim istemedim, küçük nüanslar. Sevmesem söylerdim yapmayın diye.
Arkadaşımın doktoruydu Murat bey, onun işlemlerini beğendiğim için gittim. şimdi de başar beyi övüyorlar bakalım ona da bir uğramayı düşünüyorum ufak dudak dolgusu küçük alın çizgileri.
doktorun yaptığı işler size referans olabilir. Örgü gibi düşünün hangi el yaparsa değişik olur. Dudak dolguları gibi. Beğenmezsen de bir seneye eriyip gidecek(gerçi bu da malzemeye bağlı)
Doktora güven önemli.

Bana verir misiniz?

Ben üç kere yaptırdım kızlarr burnum yandan kemerli önden cok düzgün ilki cabuk eriyor ücüncüde artık oturdu kemer belli olmuyor ama burub küçülme beklentisi olanlar yaptırmasın sadece kemeri kamufle ediyor

Ben üç kere yaptırdım kızlarr burnum yandan kemerli önden cok düzgün ilki cabuk eriyor ücüncüde artık oturdu kemer belli olmuyor ama burub küçülme beklentisi olanlar yaptırmasın sadece kemeri kamufle ediyor

Kaca yaptirdiniz? Burnumun kemeri gitsin yeter. Doktor 18 ay kalıcı demis

Ben yaptırdım ki pazartesi günü ameliyatım vardı sonraki süreci ve riskleri göze alamadım gidip dolgu yaptırdım iyi ki ameliyat olmamışım çok memnunum burnumun ucuna da botoks yaptılar daha yaptıralı bir gün oldu botoks etkisini de iki gün içerisinde görüşelim burnumun ucu da kalkacak ama inanılmaz mutluyum

Ben yaptırdım ki pazartesi günü ameliyatım vardı sonraki süreci ve riskleri göze alamadım gidip dolgu yaptırdım iyi ki ameliyat olmamışım çok memnunum burnumun ucuna da botoks yaptılar daha yaptıralı bir gün oldu botoks etkisini de iki gün içerisinde görüşelim burnumun ucu da kalkacak ama inanılmaz mutluyum

Ne kadar para odediniz? Resim atabilir misiniz?

MeMerhabalar ankarada burun dolgusu için öneri de bulunur musunuz?

Nerde yaptırdınız?

Önden düzgün ama yan profilden hafif bir düşüklük vardı burnumda bunun için dolgu yaptırdım. Dolgu yaptırdıktan sonra burnum daha büyük görünmeye başladı gözüme. Büyük bir burnunuz varsa şikayetiniz de buysa dolgu bence düşünmeyin derim.

Önden düzgün ama yan profilden hafif bir düşüklük vardı burnumda bunun için dolgu yaptırdım. Dolgu yaptırdıktan sonra burnum daha büyük görünmeye başladı gözüme. Büyük bir burnunuz varsa şikayetiniz de buysa dolgu bence düşünmeyin derim.
Evet burnu büyütüyor bencede

Back