burun deliklerim eşit değil :(( yardıımm

Benim de 23. Günüm ama hala ikisi cok farklı tampon çıktığından beri böyle düzelecek gibi değil cok üzülüyorum

Cnm daha çok yeni ve çok sis burnun şuan bişey belli olmaz:)

Merhaba ben de ameliyat olali 6 gun oldu ayni sorunu yasiyorum yarin bantlarim cikicak, bi tarafimdaki bant cok az burun deligimi kapatiyor ama yine de sanki daha kucuk gibi kesin geciyor mu arkadaslar??? Lutfen yardimci olun cok kotu kafama takiyorumm lutfen cevap verin

Merhaba yıllar sonra, yazınızı okudum ben de estetik oldum ve aynı sizin fotoğrafta ki gibi burun deliklerim, acaba sizin düzeldi mi iyileştiniz mi

Canim.benim korma şismis burnun benimde iki ay du ayni boylee du simdi cok guzel oldu

Merhaba yıllar sonra, yazınızı okudum ben de estetik oldum ve aynı sizin fotoğrafta ki gibi burun deliklerim, acaba sizin düzeldi mi iyileştiniz mi
Benimde bantliyken oyle gozukuyodu ama smdi duzgun gozukuyo bide silikon aparat veriyolar bazen doktorlar cok takiyosan ondan kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…