- Konu Sahibi SonsuzumoL
-
Eki Görüntüle 1011481
arkadaşlar çok özür dilerim resim yükledim ama inşallah becerebilmişimdir. burnum 6 günlük sağ tarafımdaki delik diğerine göre daha büyük ve sağ tarafımdakindeki tampon hemen burun deliğimin ucunda sizce tamponun yarattığı bi şişlik mi yoksa bi anormallik mi var ??
Eki Görüntüle 1011481
arkadaşlar çok özür dilerim resim yükledim ama inşallah becerebilmişimdir. burnum 6 günlük sağ tarafımdaki delik diğerine göre daha büyük ve sağ tarafımdakindeki tampon hemen burun deliğimin ucunda sizce tamponun yarattığı bi şişlik mi yoksa bi anormallik mi var ??
mewrhaba . bnede ameliyat olali 1 ay oldu fakat ayni sroun bende var. gecti mi sorununuzEki Görüntüle 1011481
Geçmicek benimde aynısı tıpatıp aynısı böyle oldu deliklerm geçmiyo geçiyo diyenlerin ki Nasl geçmiş Anlamadmmewrhaba . bnede ameliyat olali 1 ay oldu fakat ayni sroun bende var. gecti mi sorununuz
Ne kadar oldu ameliyat olalı ?Ben 3 kere amelyt oldm düzelmedi. Çok çektim benim kdar çeken asla yoktur. Çok mücadele verdim dualar ettm vs yok düzelme fln yamuk deliklerle yaşıcam böle beğenmek zorundaym kendimi
Siz kapali mi acik.mi oldunuz? Bende ayni sorunu yasiyorum böyle okuyunca korktumBen 3 kere amelyt oldm düzelmedi. Çok çektim benim kdar çeken asla yoktur. Çok mücadele verdim dualar ettm vs yok düzelme fln yamuk deliklerle yaşıcam böle beğenmek zorundaym kendimi
Eki Görüntüle 1011481
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?