• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun deliklerim eşit değil :(( yardıımm

SonsuzumoL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
82
20
118
34
Kocaeli
$2014-03-06 18.52.51.jpg

arkadaşlar çok özür dilerim resim yükledim ama inşallah becerebilmişimdir. burnum 6 günlük sağ tarafımdaki delik diğerine göre daha büyük ve sağ tarafımdakindeki tampon hemen burun deliğimin ucunda sizce tamponun yarattığı bi şişlik mi yoksa bi anormallik mi var ??

Mrb benim burun deliklerim de esit degildi sargilarim ciktiginda.50gunum oldu duzeldi ama hala var biraz sanirim sisliklerden.insallah duzelir

Bir de kapali teknikle olmussun burun deliklernden girdikleri icin boyledir.ben acik teknikle olmustum

canımmm çok saol birazda olsa içimi rahatlattın allah razı olsun, yarın tamponlarım çıkacak inşallah düzelir :)

Ameliyat sonrasi biz mukemmel oran ariyoruz. Ancak sunu unutmamak lazim ki yuzumuzun her iki tarafi birbirine esit degil. Ayni sorunu bende uzun zaman kafama taktim. Orta cizginin duz devam etmesi icin iki taraf arasinda kucuk farklar olabiliyor. Ayrica icerdeki dokuya yapilan mudahale bir tarafta daha yogun oldugunda sislik farkli gorunume sebep olabiliyor. Burun ancak 1 yilda tam olarak oturuyor. Bu farklar minimuma inip artik gorsel olarak rahatsiz etmemeye basliyor. Isin komik tarafi gorenlerin bir kusur ve hata bulmak adina surekli yorum yapiyor olmalari. Herkes uzman kesiliveriyor yani :)

Benimde ilk alci da öyleydi sonra alci değişti kontrolde düzeldi bi tarafın bantı daha Gergin di sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1011481

arkadaşlar çok özür dilerim resim yükledim ama inşallah becerebilmişimdir. burnum 6 günlük sağ tarafımdaki delik diğerine göre daha büyük ve sağ tarafımdakindeki tampon hemen burun deliğimin ucunda sizce tamponun yarattığı bi şişlik mi yoksa bi anormallik mi var ??

sankı tampondan kaynaklanan bır sey gibimm duruyor ////suan nasılsınız ki

Benimde ilk günlerde böyle bir fark vardı o kadar kafama takmıştım ki doktor dikişleri ve silikonları aldığı zaman sormuştum geçecek demişti dediği gibide oldu. şuan o fark kayboldu çok dikkatli bakınca belli oluyor fark varla yok arası birşey. birebir aynı olmuyor milimetrik bir fark var yine bu herkeste oluyormuş doktor yüzde yüz aynı değildir hiç kimsede demişti. Sizinkide düzelecektir sabırla bekleyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim 10 günlük kapalı teknikle yapıldı çok benzer durumda burun deliklerimiz bir tarafa yatık gibi, şişliklerin asimetrisinden kaynaklanıyordur geçer bence de , o kadar dikkat çekmiyor ayrıca.

Tatlım o şişliklerin düzensizliğinden kaynaklanıyor şimdilik buna çok takılma :)

Eki Görüntüle 1011481

canım ödemler iki tarafta aynı şekilde inmiyor... çok hırpalanan taraf daha çok ödem toplar ve daha geç iner... o yüzden simetride sorun var gibi durabilir... biraz sabretmen lazım...:38:

Eki Görüntüle 1011481

mewrhaba . bnede ameliyat olali 1 ay oldu fakat ayni sroun bende var. gecti mi sorununuz

Canım mrb ben bu yüzden bi kaç kere ameliyat oldum ama asla asla asla düzelmeyecek Bnce bu duruma alış benim ki seninkinden beter

gitmediğim doktor kalmadı hepsine gttm konuştm düzelmiyor böyle Alıştm bnde Artk yapcak bşy yok ilk olduğu doktor cok hata yaptı 2. Amelytta içine ettiler Ztn

Ben 3 kere amelyt oldm düzelmedi. Çok çektim benim kdar çeken asla yoktur. Çok mücadele verdim dualar ettm vs yok düzelme fln yamuk deliklerle yaşıcam böle beğenmek zorundaym kendimi

Ben 3 kere amelyt oldm düzelmedi. Çok çektim benim kdar çeken asla yoktur. Çok mücadele verdim dualar ettm vs yok düzelme fln yamuk deliklerle yaşıcam böle beğenmek zorundaym kendimi
Siz kapali mi acik.mi oldunuz? Bende ayni sorunu yasiyorum böyle okuyunca korktum :(

Eki Görüntüle 1011481

bende iki hafta önce ameliyat oldum , burun deliklerimin biri yukarı , diğeri yana doğru. :((
Sizin düzeldi mi ? düzeldiyse eğer ne kadar sürede oldu bu

Back