Burun delikleri eşitsizliği

coder1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
2
0
27
Kızlar selam bir ay önce ameliyat oldum. Burun deliklerim eşit değil ve burun ucum hala toplu sis duruyor normalde burunucu büyük bir insanım ama acaba ameliyat mı basarili olmadı yoksa hala ödemli mi anlamıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen ? Estetikli ve estetiksiz halinin arasında dağlar kadar fark var ama içime kurt düştü fotoda güzel duruyordu aklım çok karışık.

Doktorlar genelde burun deliklerini %100 eşit yapacağını garanti etmiyor diye biliyorum

Benimkinde baştan uyarmıştı eşit olmayabilir diye, eskiden de eşit olmadığı için pek önemsememiştim. Sizinkisi bariz bir eşitsizlik mi ? Fotoğraf var mı?

Bir de retainer kullanıyorlar sanırım bu durum için, tabi siz yine doktorunuza lütfen sorun. Ben 1 aydır geceleri retainer kullanıyorum bir nevi burun içi şekillendirici.

Çok çok belli değil canım esitsizlik ama insan kafaya takiyor tabi ki hele ben gibi takıntılı biri retainer kullaniyorum ama düzenli kullanamıyorum onu nefes alamıyorum gibi oluyor ya

Geçmiş olsun, benimde bugün tam 1. ayım doldu. Deliklerim birbirinden çok farklı, bende hala değişen bir şey olmadı inşallah ikimizinki de ödemdendir

Merhaba benim de 20. Günüm bir burun kanadım daha yukarda sizde bi değişim oldu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…