Burun deliğimin biri diğerinden daha büyük görünüyor

Leylayazici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
15
4
1
43
Arkadaslar Merhaba,
5 gün önce burun estetiği ameliyatı oldum. alçı ve tamponlarım hala duruyor ancak aynada burnu incelediğimde bir deliğimin diğer deliğimden daha büyük olduğunu görüyorum.benzer bir tecrübe yaşamış olan arkadaşım varsa bu durum geçicimidir? Tampon ve alçılar çıktığında düzelir mi? yoksa bu şekilde mi kalacak. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Daha cok erken 5 gun neki.
Odemdir o inicek gittikce

Evet ödemler malum ancak iki burun deliğim arasında ciddi fark var. Doktorumu aradım içerideki tampon ve süngerlerden kaynaklı olabilir diyor ancak ben çok endişeliyim. Çok tesekkür ediyorum cevap için candy4

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bugün henüz 2.günüm. Sol taraf ince uzun sağ taraf yuvarlak. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Umarım geçicidir

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bugün henüz 2.günüm. Sol taraf ince uzun sağ taraf yuvarlak. Çok korkuyorum böyle kalacak diye. Umarım geçicidir
Benim tamponlarla birlikte uç kısımlara da yastık dediği ıslanınca şişen süngerimsi birşeyler koymuştu.. meğerse bir burun ucumdaki dahaçık şişip o burun deliğimi şişirmiş. Tampın ve yastıklar çıkınca bir saat içinde normale döndü..

Harika, umarım benim de öyle olur

sizin ameliyatınız ile ilgili değil ama zaten estetikli burunun ilk algılanması her zaman bir burun deliğinin diğerinden farklı olması asla orjinali gibi aynı olmaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…