Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın burnumu deldirmeyi düşünüyorum. Ama öyle korkuyorum ki iğneyle delen bir yer arıyordum buldum ama cesaretim gitti çok acıyor mu delinme anında ne kadar sürüyor delme işlemi?
Kızlar yarın burnumu deldirmeyi düşünüyorum. Ama öyle korkuyorum ki iğneyle delen bir yer arıyordum buldum ama cesaretim gitti çok acıyor mu delinme anında ne kadar sürüyor delme işlemi?
ben yıılar önce küpe tabancasıyla deldirmiştim.delmeden önce uyuşturucu krem sürdüler,hiç acımadı.ama hızma işi zor iş.havluya falan takılınca acıtıyo biraz.bi de hızma alırken taşlı olcaksa taşı içine gömülü olanlardan al,çabuk düşüyo öbürleri.
ben yıılar önce küpe tabancasıyla deldirmiştim.delmeden önce uyuşturucu krem sürdüler,hiç acımadı.ama hızma işi zor iş.havluya falan takılınca acıtıyo biraz.bi de hızma alırken taşlı olcaksa taşı içine gömülü olanlardan al,çabuk düşüyo öbürleri.
Çok teşekkür ler canım ya deldirme anından tırsıyorum gerisine dayanırım kulağıma aynı andan 4 tane delik deldirdim ama burun hassas ya cesaretim gitti :18:
Çok teşekkür ler canım ya deldirme anından tırsıyorum gerisine dayanırım kulağıma aynı andan 4 tane delik deldirdim ama burun hassas ya cesaretim gitti :18:
rica ederim canım ne demek :)) gene de korkutmak gibi olmasın ama deldireceğin yer temiz ve deneyimli değilmi?biliyorsun beyine yakın bir yer.sinire falan denk gelirse o zaman acır çok.
ben tabancayla deldirmiştim acımıştı burnum çok kötü kanadı Allah'a şükür bir şey olmadı iğneyle delinmesi gerekiyormuş meğersem... şu an bir sorunum yok ama abdest alırken olsun günlük kullanırken olsun kızarıklık ve yaralar oldu burnumda burnumun içinde de aynı şekilde ağrılı bir dönem geçirdim ama şimdi alıştı burnum :) uğraşması biraz zor ve kolay kapanıyor dikkatli olmalısın